Top 5 offline térkép az Android számára

MAPS.ME

Ez az egyik legjobb alkalmazás az offline navigációhoz. A verziótól a verzióig új funkciók vannak benne, és ma a MAPS.ME közös és gyalogos utakat hozhat létre, nagyszámú térképet és kitűnő munkamegtakarítást kínál. Az alkalmazás teljesen ingyenes, és nem tartalmaz semmilyen korlátozást a letöltött térképek számára vonatkozóan. Lehet letölteni legalább az egész világot, ha az okostelefon meghajtó kapacitása lehetővé teszi.

OsmAnd

Ebben az alkalmazásban a térképészeti információ forrása az OpenStreetMap projekt, amely létezik és tele van adatokkal a világ minden tájáról érkező több ezer önkéntes segítségével. Ennek az alkalmazásnak a hasznossága a felhasználás helyétől függhet, hiszen egyes területeken az OsmAnd ismeri a szó szoros értelmében minden objektumot, beleértve az üzleteket és a műemlékeket, míg másokban csak a fő utcákat mutatja. Az ingyenes verzió lehetővé teszi tíz különböző ország térképének letöltését, amelyek a legtöbb esetben elégségesek. Néhány további funkciót az OsmAnd-ban hajtanak végre pluginek segítségével, amelyeket szintén külön kell letölteni. Általánosságban elmondható, hogy az OsmAnd nagy teljesítményű alkalmazás, számos funkcióval, azonban kissé zavaró felületekkel.

Város Térkép 2Go

Az alkalmazás térképjei és adatai az eszközön tárolódnak, így bármikor hozzáférhet hozzájuk, beleértve az offline szolgáltatást is. Az összes funkció, például a cím szerinti keresés, a GPS-ellenőrzés és a helymeghatározás az Internethez való hozzáférés nélkül működhet. Habár a térképi adatok is az OpenStreetMap projektből származnak, az itt található térképek részleteit enyhén csökkentettem, mint az előzőekben. A City Maps 2Go lehetővé teszi címek, érdekességek, érdekességek offline módban történő keresését, de nem rendelkezik navigációs funkcióval. Ennek az alkalmazásnak az érdekessége, hogy integrálódjon a Wikipédiához, így mindig több információt kaphat a kívánt helyekről.

Google Térkép

Beszélgetés az Android fő térképi alkalmazásáról nagyon hosszú lehet, mivel számos funkciója van. Azonban ennek a felülvizsgálatnak a fényében leginkább az a lehetőségünk, hogy a Google Térképet offline üzemmódban használjuk. Korábban letölthetőek volna a térképek részei ennek az alkalmazásnak, és a közelmúltban a fejlesztők teljes mértékben navigáltak és objektumokat kerestek az internethez való csatlakozás nélkül. Tehát a Google Térképet biztonságosan külföldön is használhatják barangolás közben vagy olyan helyeken, ahol nem tud csatlakozni a weben.

Itt térképek

Miután a Nokia kiváló telefonokat készített, és a térképi alkalmazás a dicsőséges idők üdvözlése. Rendkívül funkcionális, teljesen szabad, de kissé régimódinak tűnik a versenytársak hátterében. Azonban a kártyák információtartalma és a program sebessége semmilyen módon nem befolyásolja ezt – nagyon hasznos a HERE Térképek használata. Ezen túlmenően ez az alkalmazás nemcsak a gyalogosok és az autósok számára, hanem a tömegközlekedéssel foglalkozó utasok számára is lehetőséget teremt.

És milyen alkalmazásokat használ az offline navigációhoz a mobileszközön?