TOP-5 parhaita Android-kameroita

Kamera MX

Tämä sovellus yhdistää peruskameratoiminnot useisiin epästandardeihin siruihin. Kamera MX voi tarjota sinulle tyylikkäitä visuaalisia tehosteita, jotka asetetaan jo ennen ampumista. Ja jos haluat tehdä muokkauksia jo filmoituun materiaaliin, voimakas valokuva / videon editori auttaa.

Special-tilassa ohjelma luo “live-kuvia” – sarjan kehyksiä, joita pelataan animaation muodossa, jos pidät sormeesi niissä. Vastaava tehtävä on iPhone. “Live-valokuvia” voidaan muuntaa gifiksi tai lyhyiksi leikkeiksi. Ohjelma sisältää sisäänrakennetut ostot, mutta voit tehdä sen ilman niitä.

Camera360 Ultimate

Camera360 Ultimate – ihanteellinen käyttäjille, jotka eivät tarvitse yksityiskohtaisia ​​kameran asetuksia, koristeet, suodattimet ja muut kauniit asiat.

Ohjelma pystyy asettamaan kasvot reaaliaikaisesti kaikenlaisiin 3D-naamioihin. Käyttäjät voivat myös nauttia animoituja vaikutuksia ulkoiseen korjaukseen: yläpuolinen meikki, kasvojen muotomuunnos, ihon tasaus ja ei vain. Voit muuntaa valokuvasi ja videosi muotokappaleitasi tunnistamattomasti.

Ja jos tämä näyttää pieneltä, valmiit kuvat voidaan käsitellä editorissa. Työkaluilla on silmänpohjan, ryppyjen ja pussin poistaminen. Ohjelma näyttää mainoksia.

Google-pahvikamera

Kartonkikamera ei ole täysi-ikäinen kamera eikä siksi voi korvata vakiotoimintoa. Se on suunniteltu vain yhdelle toimintatavalle, mutta se on niin epätavallista, että saatat olla kiinnostunut.

Ohjelma poistaa näkymät, jotka on tarkoitettu katseltavaksi suosittuun virtuaalitodellisuuteen – pahville. Ja parantamaan sijainnin ilmapiiriä valokuvauksen aikana sovellus tallentaa äänen

Footej-kamera

Tämä kamera onnistuneesti tasapainottaa tarjolla olevien ominaisuuksien ja yksinkertaisuuden välillä. Voit muokata ISO: tä ja monia muita kuvausparametreja manuaalisesti, mikä parantaa kuvanlaatua. Kuitenkin Footej-kamera ei ole ylikuormittunut mainonnalla ja sillä on yksinkertainen minimaalinen käyttöliittymä.

Jotta sovelluksen potentiaali voidaan täysin avata, kannattaa ostaa maksullinen versio. Tämä estää kuvien laadun ja videoiden pituuden rajoituksen.

Kamera FV-5

Ja viimeinen luettelossa, mutta ei laatu, on Camera FV-5. Tämä on yksi Google Playn edistyksellisimmistä kameroista. Hänen voimakkuutensa avulla hän yrittää toistaa toiminnot ja tekniikat, jotka ovat saatavilla ammattikäyttöön. Kamera FV-5 antaa täydellisen manuaalisen hallinnan kaikista kuvausasetuksista, jotka voidaan toteuttaa vain Androidissa: valkotasapainosta tarkennukseen.

Tietenkin tällainen vakava työkalu hampaissa on kaukana kaikista laitteista. Kameran FV-5 asentamisen jälkeen saatat huomata, että jotkin toiminnot eivät ole käytettävissä. Siksi kokeile ensin ilmaista Lite-versiota, joka eroaa vain siinä, että se ei tue kuvien maksimaalista resoluutiota.

Minkälaista kameraa käytät mobiililaitteellasi?

Loading...