UC Browser til Android – alt hvad du behøver fra en mobilbrowser og mere AdBlock

Android-brugere har ingen problemer med browsere overhovedet. Sæt enhver populær klient, og det bliver dig fint. Så hvad er pointen i eksistensen af ​​så mange alternative kunder, hvis hver af dem ved alt, hvad brugeren har brug for? Faktisk er der en fornemmelse, fordi folk er forskellige, og de har forskellige behov med præferencer.

Af grunde, som vi ikke forstår, har vi ikke overvejet UC Browser, og dette er en meget smart Android-browser med mere end hundrede millioner brugere. Hvorfor sådan popularitet? Helt enkelt har dette produkt flere vægtige argumenter, som efter et par minutter med at arbejde med det, får dig til at fjerne Chrome, Opera, Firefox eller Dolphin fra hovedskærmen og tildele UC som standard browser.

Vi vil ikke dvæle på det grundlæggende, da absolut enhver moderne mobilbrowser, herunder UC Browser, ved alt, så brugeren normalt og komfortabelt kan surfe. Selvfølgelig sidder folk på UC Browser af en anden grund, som går ud over den grundlæggende funktionalitet i andre browsere.

grænseflade

Meget subjektivt spørgsmål. Vi vil ikke argumentere for, at æble smager af appelsin og blot sige: vi gerne UC Browser-interface, fordi alt er praktisk, da den nyligt offentliggjorte version på nummer 10 browsergrænseflade er nu endnu bedre. Det handler ikke så meget om placeringen af ​​en enkelt kontrol, men om den overordnede intuition. Brug af browseren er let og behageligt, og endda en person, der udelukkende arbejdede med mobil Chrome og standard Android-browser, blev vant til UC Browser i fire minutter.

Screenshot_2014-10-27-17-16-59 Screenshot_2014-10-27-17-15-25

Der er en enorm, men forståelig forudinstalleret base af populære internetressourcer med en opdeling efter kategorier. Adgang til dem udføres med et tryk. Knappen for at gå til startsiden er flyttet, og de ofte anvendte funktionsknapper er flyttet til den mere bekvemme top af menuen.

Screenshot_2014-10-27-17-27-43

Intet problem at synkronisere bogmærker med desktop Chrome

Dette er en tragedie for alle produkter, der har en mobilbrowser, men har ikke en desktop version. Hvordan synkroniserer jeg mine bogmærker? UC Browser løst problemet på en praktisk måde: For at synkronisere bogmærker med skrivebordet opfordres brugeren til at oprette en UC-konto og downloade udvidelsen.

Men kontoen oprettes ikke kun for synkroniseringens skyld. Ved hjælp af kontoen kan brugeren oprette et personligt miljø, der er fuldt tilpasset og beskyttet mod andre. Dette omfatter personalisering af udvidelser (omtrent hvilket lidt senere) og generelt hele det personlige rum inde i browseren. Hvis en mobilenhed bruges af flere personer, vil en ekstra konto til browseren kun være et plus.

Støtte til Flash “ud af kassen” og uden overraskelser

Nogle mennesker har brug for Flash, men ikke alle mobile kunder ønsker at arbejde med det. Og hvis de vil, beder de om yderligere software eller penge. UC Browser arbejder med Flash med det samme og ærligt.

Tab Manager

Den nye version af UC Browser modtog også en opdateret fanebeskeder, som nu ligner stærkt applikationsstyringsgrænsefladen i iOS. Herfra kan du hurtigt gå ind i inkognitomodus for alle faner, oprette en ny fane og øjeblikkeligt lukke alle aktuelle faner.

Screenshot_2014-10-27-17-54-20

Store udvidelser, som har en masse nyttige software + AdBlock

Men dette er allerede på bagsiden af ​​specialisering på mobilklienten – der er ingen desktop-browser, men Android-versionen har det hele!

Screenshot_2014-10-27-18-02-38 Screenshot_2014-10-27-18-03-30

Den samme mobile Chrome kan ikke prale af udvidelser, men her er de. Ikke meget, men alle er ret nyttige og efterspurgte:

 • oversætter;
 • gestusstyring
 • Loader af video fra websteder;
 • avanceret delingsværktøj;
 • gemmer sider til visning offline og i PDF;
 • redaktøren af ​​skærmbillederne
 • QR-scanner og generator;
 • archiver;
 • Trafikkomprimering og enhedshukommelse rengøring for at fremskynde browseren;
 • AdBlock “ud af kassen” og uden hæmorider med indstillingen – en denne udvidelse er værd at starte med at bruge UC Browser, fordi fra Google venter vi aldrig på et sådant værktøj.

Screenshot_2014-10-27-17-26-08

Billedvisningstilstand

Nogen går på internettet kun at se sæler, og for disse mennesker i UC Browser er en speciel browsing-mode, som kun viser billederne, og al tekst og andre unødvendige fjernet.

se billede 2

Night mode + indbygget læseren

Fans til læsning vil være tilfredse med tilstedeværelsen i UC Browser i en fuld tilstand til læsning, når alle elementerne i applikationen forsvinder fra skærmen, og selve skærmen skifter til nattilstand med et tryk.

Screenshot_2014-10-27-17-28-53 Screenshot_2014-10-27-17-15-39

Filhåndtering + download manager

Om udvidelsen allerede nævnt, og i tillæg til UC Browser har en indbygget værktøj til at arbejde med filer på enheden, og dynget op læsseren, som kan indlæse data i flere tråde og genoptage downloads efter gentilslutning.

Screenshot_2014-10-27-17-19-52 Screenshot_2014-10-27-17-22-28

Cool widget

Her vender denne runde lille ting til venstre i menuen med øjeblikkelig adgang til browserens aktuelle funktioner og forstyrrer ikke arbejdet.

Screenshot_2014-10-27-17-25-01 Screenshot_2014-10-27-18-32-13

Det er et forsøg værd

Det er svært at indrømme, men dit foretrukne Chrome er ikke rigtig det bedste. Synes du bare, at vi har glemt præstations sammenligningen? Nej, det gjorde de ikke. Men her står Chrome, såvel som andre populære browsere, ikke meget ud, og giver ofte kun til mere optimerede konkurrenter.

 • Syntetiske tests Kraken og SunSpider viste, at UC Browser og Chrome arbejder med JavaScript på samme måde.
 • Med hensyn til den overordnede ydeevne er Chrome lidt foran, men det er igen syntetik, og i virkeligheden blandes mange andre faktorer her.
 • Med HTML5 UC Browser er meget bedre venner.
 • Den kolde belastning af sider forventes forud for Chrome og på hot-UC Browser.
 • Hukommelsesforbruget af UC Browser og Chrome er det samme ved opstart, men da antallet af faner vokser, bliver Chrome to gange mere klumpet.

Ganske vist har Google Play mange gode browsere, der hver især forsøger at lokke brugeren med noget i sig selv. Under alle omstændigheder, bare for at prøve dem alle, vil du trygt kunne fortælle, hvad der virkelig fundet det bedste for sig selv kunden, godt, undertegnede sidde indtil på UC Browser.

Officiel side af UC Browser

Og UC Browser kan give +10 til Karma til Windows Phone support. Der holder han selvsikkerhed ledelsen blandt browsere.

Loading...