Yandeks.Radio – személyre szabott állomások bármilyen hangulatért

A társaság a zenei streaming szolgáltatások amerikai piacára összpontosított, melynek vitathatatlan vezetője a személyre szabott és “sugárzó” Pandora. Emlékszem még a Spotify cég újdonságára is, amely a napszakoktól függően a zenei ízlés és a körülményektől teszi függővé a lejátszási listákat.

A “Yandeks.Radio” fejlesztők létrehozásakor az intelligens ajánlások Disco technológiáját használták fel, amely felelős az ízléses illesztésekért. Figyelembe veszi az akció (hallgat a tényeket, vagy hagyja pályák, értékelése „mint” és „nem szeretem”), van egy kép a zenei preferenciák és ellenőrzéséhez meghatározza, hogy mi a zene, hogy hagyja a levegő állomás.

Csak hallgassa kedvenc zenéit, és hagyja el azokat a számokat, amelyek nem tetszenek, és hamarosan a rendszer meg fogja érteni, hogy mit szeret. Eddig a Yandex.Radio csak Oroszországban működik.

Az alkalmazások már ingyenesen letölthetők az App Store és a Google Play szolgáltatásban, és az asztali fejlesztők teljes körű webes verziót készítettek. A regény időről időre reprodukálja a reklámot, de ha van előfizetése a “Yandex.Muzyku” -nak, akkor ez nem fog megtörténni.

Yandeks.Radio

Loading...