Yandex vs. Google. Vertaa suosittuja palveluita rinnakkain

Tapana on kauhea asia. Jotkut asiat ovat itsestäänselvyytenä vain siksi, että olet tottunut heihin. Usein kysytään kysymyksiä ihmisille, kuten: “Miksi etsit Yandexia?”, Saan vastauksen: “Kyllä, olen käyttänyt jotain.” Tänään haluamme verrata Yandexin ja Googlen rinnakkaisia ​​suosittuja tuotteita ja arvioida amerikkalaisen kiihotusloukkauksen venäläisen valaehtoisen ystävän todellista arvoa.

Ensisijaisesti kiinnostavat parametrit: yrityspalvelujen integrointi, mobiilikäyttö, lisätoimenpiteiden tarve tietyn ohjelmiston asentamiseen sekä käytön suunnittelu ja käyttö.

Aloitussivu

Voit puhua makuista, ja voit vain katsella kuvakaappauksia. Googlella on haku keskittyä, siellä on äänihaku. Ei bannereita, hintalappuja, valuuttakursseja, uutisia ja muuta informaatiomelua, joka kirjaimellisesti pakkaa Venäjän kansallisen hakukoneen.
Kuvakaappaus 2013-10-01 12.19.14
Kuvakaappaus 2013-10-01 12.16.36

Ehkä tämä on jonkinlainen ominaisuus venäläisestä kulutuksesta (tai vain käytetään?), Koska sama yandex.com maailmalle on melko siedettävä ilme ja … bagel-parallax.
Kuvakaappaus 2013-10-01 12.17.35

Mutta muistelemme ya.ru: sta ja jatkamme Internetin tehokkuuden testaamista niille.

Pisteet: Google: Yandex 1: 1

Hakutulos

Kysyimme hakukoneet Lobachevskilta. Henkilökohtaisesti pidän enemmän Googlen renderoinnista, mutta olen tottunut siihen. Hyödyllisellä tavalla. Ainoa asia, joka on outoa, on tulevaisuuden Yandex-saarilla. Tuomari itsellesi ja älä tuomitse makuja.
Kuvakaappaus 2013-10-01 12.41.29

Kuvakaappaus 2013-10-01 12.41.18

Kuvakaappaus 2013-10-01 12.41.14

Pisteet: Google: Yandex 1: 1

Äänihaku

Google etsii parempaa ääntä. Näet tämän puhelimessa ja tablet-laitteessa. Miten etsiä ääni Yandexin tietokoneella, en vielä ymmärrä. Hauskaa, poikani ja minä (6-vuotiaat) testasivat äskettäin Yandex-selainta ja verrattiin sitä Google Chromella, nimittäin tämän parin äänihakuun. Live-testitulokset ovat pienemmät 🙂

Tässä on, miten Google ymmärtää pienen pallon (josta venäläinen ei ole lainkaan):

Mutta kuten Yandex ymmärtää:

Ja siellä ja siellä venäjän kielellä venytettiin etukäteen.

Pisteet: Google: Yandex 1: 0

Postitoimisto

Tiedän Yandexin työntekijöitä, jotka käyttävät Gmailia henkilökohtaiseen käyttöönsä, mutta en ole nähnyt Google-työntekijöitä, jotka käyttävät Yandex.Mailia.

Yandex-postissa on mukavia teemoja ja mielenkiintoinen käyttöliittymä, paljon tilaa ja hyvää venäläistämistä. Gmailissa – moderni käyttöliittymä, plug-in-laajennukset (esimerkiksi Any.DO) ja käyttäjäkriptit. Gmail on integroitu Google Drive- ja Google-dokumenttien asiakirjoihin.
Kuvakaappaus 2013-10-01 12.35.33
Kuvakaappaus 2013-10-01 12.36.37

Pisteet: Google: Yandex 1: 0

Pöytäkortit

Kortilla tärkein asia ei ole kauneus, vaan toimivuus. Antamalla syvä analyysi kartasta on helppo päästä vaikeuksiin, emmekä tee sitä. Vain kiinnitä huomiota kauneuden tunne, jotka ovat tehneet näitä tuotteita, etsivät mielivaltaista osoitetta Moskovasta ja kunnioittavat plug-in-toimintoja.

Katsokaa

Google-kartat näyttävät modernilta, eikä ole edes selvää, mitä lisätä. Kartat Yandex – kivikaudelta.
Kuvakaappaus 2013-10-01 12.44.34
Kuvakaappaus 2013-10-01 12.44.32

Osoitehaku

“Venäjä, Moskova, Gogol Boulevard, 12c4” missä? Molemmat tuotteet tietävät tämän täydellisesti, ja Yandex jopa kehotti lähimpään metroon. Se on hyödyllistä, jos olet jalankulkija, eikö? Mutta Yandex ei tiedä miten rakentaa jalka-navigointi.
Kuvakaappaus 2013-10-01 12.49.21
Kuvakaappaus 2013-10-01 12.49.15

korkit

Yandex on liikenneruuhkojen kuningas. Kuljettajat sanovat, etteivät he ole yhtäläisiä. Vertailu silmiin on hyödytöntä.
Kuvakaappaus 2013-10-01 12.53.59
Kuvakaappaus 2013-10-01 12.53.56

Pisteet: Google: Yandex 1: 1

Mobile Maps

Visuaalinen vertailu:

Kuva 1 Kuva 2

IOS 7 näyttää hyvin “aiheesta” Google tuote. Yandexin tuote on vielä aiemmin. On syytä huomata, että Kiovassa kartat eivät enää ole pikseleitä, vaikka ne olisivat todennäköisesti niin kuukautta sitten. Kiitos. Ja kyllä, Yandex-karttoilla ei ole navigointia. Mutta molemmat tukevat liikennettä eikä ole huono.

a1614b01-b61b-4090-91b3-fe573c82ce7c 93fbfe25-2a94-4d76-828b-1e415941c7f1

On syytä sanoa, että Yandex-kartat ovat parempia kuin välimuistit, esimerkiksi kaupunki. Mutta samalla Androidilla tämä on helppo ratkaista yksinkertaisesti purkamalla Google-kartalta haluamaasi paikkaan, joka voi olla kaupunki.

Jos matkustat paljon IVY-alueen ulkopuolella, Yandex-karttoja voidaan yksinkertaisesti poistaa ja käyttää yhtä ratkaisua koko maailmaan – Google Maps.

Ja tietenkin, Yandex on liikenneruuhkojen kuningas. Siksi vetoa.

Pisteet: Google: Yandex 1: 1

musiikki

Tänään julkisti virallisesti palvelun Google.Music Venäjälle ja et voi antaa anteeksi Yandex.Music of the Stone Age. Katso itse:
Kuvakaappaus 2013-10-01 13.09.02

6

8

Hintojen osalta Googlen tarjous on halvempaa: 199 ruplaa. Yandex vs. 169 ruplaa. Google ja viimeksi mainitut ovat myös kuukausittaisia. Lisäksi voit ajaa jopa 20 000 kappaletta Google-pilvessä ja käyttää sen pilvessä synkronoida kaikkien tilisi laitteiden välillä.

Jos puhumme mobiilisovelluksista, heillä on Yandex iOS ja Android sekä Google – vain Googlelle.

Pisteet: Google: Yandex 1: 0

Tee työtä verkkotunnuksessa ja toimistotehtävissä

Jos sinulla on verkkotunnus ja tarvitset poimia sitä postissa ja kaikki, mitä tarvitaan työhön, eli kaksi voimassa olevaa tuotetta: Google Apps ja Yandex SDA. Yandex antaa sinulle vain postia. Google antaa (paitsi kolmannen osapuolen sovelluksia):

  • posti
  • kalenteriin
  • pilvi levy
  • yksinkertainen toimistosarja
  • Hangouts-keskustelu
  • ja paljon muuta!

Pisteet: Google: Yandex 1: 0

selaimet

Ennen kuin puhutaan tästä aiheesta, sinun on ymmärrettävä yksi tosiasia – ja Google ja Yandex ovat asentaneet selaimesi paljon, mutta tärkeintä on seurata käyttäytymistasi. Jokainen seuraa ja tekee niin paljon, että on parempi olla ajattelematta sitä edes.

Henkilökohtaisesti päätän tietoisesti selaimen Google on vain koska ei ole häiritsevä tuotemerkin Yandex ja osallistut Googlen tuote määritetään vasta silloin, kun asennus ja käyttöönotto tilin tietoja.

Yandex-web-selain

Jos käytät Googlen palveluita, pysyt paremmin Chromessa. Jos käytät Yandex-palveluita, voit tehdä sen samalla Chromella.

Pisteet: Google: Yandex 1: 0

Mobiililaitteet

IPhonen ja iPadin kauneus on myös, että jotain käyttäjän tai kansallisen hakukoneesi osaa ei hypätä sinuun. Saat alaston järjestelmän ja aseta siihen mitä haluat. Voit asettaa saman Yandexin vain etsintään (voit leikata) tai kartan datapisteissä (et voi leikata). Kaikki vain valintasi. Androidissa valinta alkaa siitä, että hyväksyt sen, että Google varastaa. Vaikka ostat Nexus, ja ei tule svistelok ja perdelok operaattori tai puhelimen valmistajan tai vaihtoehtoista hakukoneen, et kaikki vielä armoilla Googlen. Jätä se. Miksi haluat rakentaa toisen kerroksen palveluja neschatstnym prosessori ja akku-goner jos edellä mainitut esimerkit ovat enemmän tai vähemmän tarkoittaa, että sinä ja niin kaikki on hyvin? Nimittäin, erinomainen selain Google Chrome (! Paljon sitä, ja iOS istuu), Google Maps erinomainen kortti maailmanlaajuinen kattavuus (ja kauemmas Venäjältä, sitä paremmin se toimii), suuri-posti Gmailin, Google Driven asemaan, Docs asiakirjoja verkkotunnuksessa, sinulla on kaikki pilven musiikki, jopa hauska gifki sinut heitetään Google+: n kautta 🙂

Pisteet: Google: Yandex 1: 0

Onko sen arvoista löytää palvelut Yandexista nykymaailmassa rakentaa toinen palveluketju tietokoneeseen tai matkapuhelimeen? Vastauksemme ei ole, älä. Ja jos tarvitset liikenneruuhkia tai tottumuksia, Yandex-sähköpostin myöntämisen tai kauneuden erityispiirteet ovat sinulle kalliita, jätä se niin kuin on.

Mutta aiheesta kaikki munat yhteen koriin voimme puhua kommenteissa. Vaikka en henkilökohtaisesti usko, että yksi kori, kaksi tai kolme, on yleisesti ottaen erittäin tärkeä. Korista tai “kuluttaa” “munat” ilman “koria”, jos koulutuksesta puuttuu 🙂

Pisteet: Google: Yandex 10: 4