Zašto trebam i kako napraviti tvrdi reset (resetiranje hardvera) na pametnom telefonu

Vraćanje telefona na tvorničko stanje može biti korisno ne samo pri pripremanju za prodaju. Povratak na izvorne postavke bit će koristan kada se opće kočenje pametnog telefona, zbog potpunog pretvaranja cijevi u “ciglu”, “gubitak” lozinke za otključavanje ili sudara s nestabilnim radom zbog različitih razloga. Bez obzira na to koliko neugodna situacija, korisno je znati kako implementirati tvrdi reset specifično na vašem pametnom telefonu.

Iz ovog članka saznat ćete posljedice resetiranja hardvera telefonskih postavki, kao i kako to učiniti pomoću savjeta odličnog vodiča Hard Reset.

Što je to?

Tvrdi resetiranje  tvrdi ponovno pokretanje telefona, u kojem se sustav vraća na tvorničke postavke i obavlja potpuno čišćenje sustava. Pod “nožem” su popisi kontakata, povijest SMS korespondencije, upiti za pretraživanje, instalirane aplikacije, datoteke preuzete u internu memoriju telefona, kao i sve lozinke i izgled. Tako se informacije brišu neopozivo. Stoga ne zaboravite sigurnosno kopirati važne podatke i prenositi fotografije i videozapise na memorijsku karticu  njeno resetiranje neće biti povrijeđeno, kao i informacije s SIM kartice operatora.

Kako napraviti

Najlakši način za napraviti tvrdi reset  Pronađite odgovarajuću opciju u postavkama telefona. Par trake, unos sigurnosnog koda  postupak je započeo.

Teško-reset-pic1

Postoji i alternativa: resetirajte pritiskom na kombinaciju tipki. Koje? Pojedinačno za svakog proizvođača pametnih telefona. Što da radim? Stomp se odvaja od strane hardreset.info. Web servis sadrži upute za aktivaciju hard resetiranja za veliki broj slušalica od nezamislivih proizvođača. Ozbiljno, vrijedno je gledati na hardreset.info samo iz želje za zabavom.

hardreset.info_pic1
I možete li se pohvaliti da ima cijev jednog od tih proizvođača u vašim rukama?

Za sve ostale stvari, hardreset.info daje upute za obične telefone, poput starih, s gumbima.

hardreset.info_pic2
Jeste li znali da se poništavanje može učiniti ne samo na pametnim telefonima?

Sam postupak vraćanja na zadano zahtijeva minimalni napor od korisnika. Dovoljno je slijediti preporuke vodiča. Neki telefoni imaju nekoliko instalacija resetiranja hardvera, uključujući videozapis.

zaključak

Ako još uvijek ne možete pronaći model svog telefona, pogledajte upute istog proizvođača ili iste linije slušalica, najvjerojatnije prikladne. Iako se to vjerojatno neće dogoditi  neki Samsung telefoni imaju više od tisuću. Oh yeah, iPhone svih dobi su prisutni.

Jeste li morali izvesti teško resetiranje? Ruke se ne tresti?

hardreset.info