Hvad skal man tjene til studerende: 5 ikke-standardiserede måder at erhverve penge på

Siden eleverne husker jeg to mislykkede måder at tjene penge på. Den første er en stor meddelelse, lovende hurtig indtjening, simpelt arbejde og et godt kontor, der viste sig at være centrum for kolde opkald til billetter til teatret. Der fik vi en ven, blev instrueret, så på, hvor mange billetter operatørerne solgte i en halv dag (nul) og mere, der ikke blev vist.

Den anden metode var mere ekstreme og introducerede mig til arbejde, der ikke kan kaldes interessant. Desuden var hun ulækkert. Virksomheder til salg af medicinsk udstyr kræves “zasylchiki.”

Afsendere er salgschefer, der blev sendt til nærliggende landsbyer for at sælge ubrugelige apparater til ældre mennesker. De fleste af zasylchikov syntes ikke, at de gjorde noget dårligt og begrundede deres handlinger af, at udstyret virkelig fungerede. Jeg tvivler kun på, at de kunne forklare, hvorfor et glucometer er nødvendigt for mennesker, der ikke lider af diabetes mellitus.

Nærheden den 1. september og minderne om de mislykkede virksomheder skød mig til tanken om, at der er et flertal som mig. Studerende, der er temmelig let at friste med nemme penge. Derfor er her nogle ikke-standardiserede måder at tjene penge på uden at skade dine studier.

1. Opdag freelanceudvekslingen

I de fleste tilfælde søger de coder, designere, tekstforfattere og programmører. Der er flere sjældne job som lyd. Det er godt, at indgangstærsklen på freelance børserne er meget lav. Så lavt at du i nogle få måneder kan lære et af erhvervene og begynde at tjene penge på det.

Det er ønskeligt, at dette erhverv var til din smag, ellers vil du ikke vare længe. En anden fordel ved udveksling er den kumulative rating. Jo flere ordrer og anmeldelser du har, desto mere kan du betale for dit arbejde. På mine elevdage arbejdede jeg på denne måde. Penge kom ikke ud meget, men det er en god måde at hjælpe.

2. Sælg billeder på fotoshots

Selvfølgelig, for at dine billeder skal købes, skal de være gode. Smilende forretningsmænd på fotoshots og nok. Den nemmeste mulighed for at starte med er Clashot ansøgningen. At dømme efter anmeldelser, kan minimumsbeløbet (et par dollars) tjene selv på dårlige billeder. Men jo bedre billedet, jo oftere vil det blive købt. Du kan hæve penge via PayPal.

Hvis du vil prøve kræfterne i mere alvorlige varianter, det vil sige to største fotoskutter: Shutterstock og Depositphotos. Men før du udgiver dit arbejde der, skal du gennemgå moderering.

3. Hjælp venner i skolen

En god mulighed, især hvis du bor i en sovesal. Nogle venner formåede at tjene imponerende beløb til den studerende. Dybest set gjorde de dette: De udførte en gang et laboratorium, essay eller essay og videresolgtes til elever af andre kurser. Faktisk er det arbejde, du har skrevet med det andet salg, allerede blevet en investering. Du spilder ikke tid på det, men det bringer stadig penge. Det vigtigste er at finde kunder.

4. Sælg unødvendige ting

Overraskende, på store steder som Avito folk køber alt. I bogstavelig forstand af ordet. Jeg mener ikke gamle bøger eller hylder. Jeg formåede at sælge selv en unødvendig guitar og en tattered læderjakke. Derfor, hvis penge er brug for meget, er jeg sikker på, at du vil finde noget at sælge. Kun ikke nyrerne.

5. Handel med virtuelle genstande

Jeg har ikke præcise statistikker, men omkring halvdelen af ​​mandlige elever spiller online spil. Dota 2, WoW, Counter-Strike, World of Tanks – hvis jeg var god i hvert fald i et af disse spil, kunne jeg nemt finde købere til virtuelle ting. Som en bonus ville jeg blive en respekteret person. Sandt i smalle cirkler.


Men oftest tjener de penge på en mere konventionel måde – de arbejder. Tjener, bartender, bilvaskemaskine – til ethvert job, hvor der er mulighed for at arbejde i skift. Men alle ved det allerede, så jeg besluttede mig ikke for at være opmærksom på det.

Fortæl os, hvordan du har tjent penge på den studerendes tid. Jeg er sikker på, at du har noget at fortælle.