15 usædvanlige produkter, som vi fandt på AliExpress

Hvis du kan lide varerne fra vores kollektion, så før du køber, skal du registrere dig på Kopikot.ru og få 200 rubler som gave. Hvis du allerede er registreret, skal du ikke glemme at logge ind og modtage en tilbagebetaling fra alle køb på AliExpress.

1. Printer til manicure

Printer til manicure

Hvorfor tilbringe tid og penge på vandreture i en skønhedssalon eller lider, og forsøger at selvbilde noget på neglene, når tegningen kan udskrives? Vælg en skabelon, og tryk derefter bare på dine fingre. Denne ting vil gøre alt for dig.

Køb med Cacheback

2. Mug-tragt

Krus-hopper

Hvis du ikke har en ske på hånden eller bare dovenskab for at røre sukker, er det ikke en grund til at drikke usødet kaffe. I dette bekvemme, robuste rustfrit stål krus blandes indholdet af sig selv, tryk blot på knappen.

Køb med Cacheback

3. Hovedtelefoner med ører

Hovedtelefoner med ører

Disse lyse hovedtelefoner vil ikke forlade nogen ligeglade. Tusind point til attraktivitet, de tilføjes lysende katteører. Gadget folder og passer nemt i en rygsæk eller taske, og en lang en og en halv meter ledning gør det muligt for holderen at være mere mobil.

Køb med Cacheback

4. Cube-anti-stress

Cube-antistress

Ved at klikke med en automatisk kuglepen, forsøger at koncentrere sig, er det sidste århundrede. Avancerede mennesker vælger Fidget Cube.

Køb med Cacheback

5. Hjelm til hovedet

Hjelm til hoved

Designet ser fantastisk ud. Bløde gummipuder i hjelmen trykker på visse punkter på hovedet og hjælper med at slappe af. Massageren forbinder til stikkontakten og vibrerer. Købere i kommentarerne hævder at have følt den magiske virkning fra ham.

Køb med Cacheback

6. Kode stik til en flaske vin

Kode stikket til en flaske vin

Hvis naboerne i lejligheden har nej nej, ja, de spiser fra dine bestande.

Køb med Cacheback

7. LED brusehoved

LED brusehoved

Hvis det dyre bad med chromoterapi du ikke har råd til, skal du ikke bekymre dig. En lignende afslappende effekt kan opnås med et brusebad med en lys baggrundsbelysning. Jo stærkere vandtrykket er, jo mere intens farve.

Køb med Cacheback

8. Baggrundsbelysning til toiletskål

Baggrundsbelysning til toiletskål

En lille enhed, der fungerer på trefibre batterier, vil gøre din toilet til en gren af ​​en natklub. Baggrundslyset reagerer på bevægelsen, så toiletskålen vil skinne med et magisk lys, så snart du nærmer dig det.

Køb med Cacheback

9. Whistle, hjælper med at tabe sig

Fløjte, hjælper med at tabe sig

Faktisk hjælper denne ting med at trække vejret i membranen. Det siges, at et sådant ånde udløser processen med at opdele fedtceller og reducerer stressniveauet. Og hvis mindre stress, så behøver du ikke at marmelade det!

Køb med Cacheback

10. Universal silikone skål

Universal silikone skål

Hvis du vil – rør salat, du vil have – min frugt, og hvis du vil – holde fisken. Denne plastikskål med et spænde er egnet til forskellige manipulationer i køkkenet. Den kan vaskes i en opvaskemaskine og placeres i en mikrobølgeovn.

Køb med Cacheback

11. Udnyt hamsteren

Harness for en hamster

Ikke desto mindre rejser han i en plastikbold omkring lejligheden. Nogle gange er du nødt til at gå dyret og det friske græs.

Køb med Cacheback

12. Lette gummistøvler

Lette gummistøvler

Sko, hvor du nemt kan gå gennem pytter og nyd selv det mest slushy vejr. Og den saftige farve på skoene er en anden +10 til et godt humør!

Køb med Cacheback

13. Læbestift i form af en flaske vin

Læbestift i form af en flaske vin

Det er ikke engang læbestift, det er en flydende farve, der varer lang tid på læberne. Forresten er glædeligt ikke kun designet af læbestift, men også dets latterlige pris.

Køb med Cacheback

14. Projektionslasertastatur

Projektion tastatur

At skrive tekst lige på bordet er fantastisk? Overhovedet ikke! Enheden forbinder via Bluetooth til en smartphone eller tablet og projicerer tastaturet på en hvilken som helst flad overflade. Stilfuld og komfortabel.

Køb med Cacheback

15. 3D-klistermærke på døren

3D-klistermærke på døren

En kendt dør til rummet kan omdannes til en tofoldig magisk platform fra Harry Potter-filmene.

Køb med Cacheback

Loading...