Hvordan tjene penge på et kreditkort

Hvordan ikke lade banken tjene penge på dit kreditkort

Bankerne tjener på deres kunder og laver kreditkort i gennemsnit fem gange. Første gang – når de udsteder et kort og tager for vedligeholdelse fra 1 til 3 tusind rubler om året. Anden gang – når en kunde trækker penge fra et kreditkort gennem en pengeautomat, opkræves en provision på 300-500 rubler. Den tredje er, når låntageren bruger penge i lang tid og betaler renter på lånet. Den fjerde er den månedlige betaling for SMS-meddelelser om flytning af midler på kontoen. Og for femte gang – hvis kortindehaveren savner obligatoriske månedlige betalinger og bøder er opkrævet for det.

Samtidig har klienten af ​​banken to smuthuller og en stor bonus:

1. Fri brug af bankens kredit i løbet af fristen (i gennemsnit 55 dage).
2. Minimere omkostningerne ved tjenester: Find f.eks. Et kort med et lille vedligeholdelsesgebyr (i nogle tilfælde sker det gratis), samt deaktivere SMS-information.

Bonus – brug et kreditkort med en cashback eller en binding til loyalitetsprogrammet.

Bankens penge kan bruges gratis i graceperioden, hvis du ikke går glip af den månedlige betaling (5-10% af gældsbeløbet).

Indkomstgenereringsordning

Et kreditkort er et værktøj til daglige udgifter. For eksempel at købe mad, tøj, udstyr, brændstof til bilen, forskellige billetter og andre ting, som du kan betale med et kort.

For at modtage indkomst skal du desuden udstede et betalingskort med mulighed for at beregne renter på saldoen eller depositum med mulighed for genopfyldning eller delvis tilbagetrækning af midler uden tab af interesse. Udbyttet af debetkort er 8-10% om året. Tjen på indskud kan være 10-12,75% om året.

Aldrig tage ud kontanter fra kreditkort – for dette er en stor provision taget.

Hver gang du modtager en løn, skal du forlade 3-5 tusind rubler, som er nødvendige for de nuværende udgifter på de steder, hvor du ikke accepterer kort. Den resterende del skal placeres på betalingskortkontoen eller på depositumet. Nuværende betalinger skal foretages med kreditkort. Ved udgangen af ​​måneden er krediten på kortet tilbagebetalt ved hjælp af den næste løn, fra kortet hvor pengene medførte indkomst eller fra depositumets konto. Hvis alt er gjort korrekt, så i år kan du ifølge denne ordning tjene fra 1.326 til 20.928 rubler.

Kortet er ikke simpelt, men guld

Overvej nu mulighederne, når indtægterne tilføjes af kreditkortet. Kunder tilbydes kort med cashback for køb (1-2% af alle betalinger og 5-10% for bestemte kategorier) og kreditkort med point, der kan bruges til luft- og jernbanebilletter samt køb i visse butikker .

Antag at et kort udstedes med en tilbagebetaling på 1% af de daglige køb, hvoraf 50% af lønnen er brugt. Så selv med en løn på 15.000 rubler at vende tilbage til året, vil der blive opnået 900 rubler. Hvis du tjener 100.000 rubler om måneden, vil den ekstra indtægt nå 6000 rubler.

Således vil den samlede indkomst fra brugen af ​​to kort eller et depositum gøre fra 2 136 til 32 928 rubler om året. Dette er uden at tage højde for akkumulerede miles for at købe flybilletter eller yderligere point, der kan bruges i visse butikker.

kreditkort tabel

Tips

1. Find kort med gratis service, opkrævning af cashback, miles og andre bonusser ved hjælp af kalkulatoren af ​​kredit- og betalingskort. At vælge en rentabel indbetaling er let ved hjælp af en indlånsberegner.

2. Brug Internetbank eller en mobilbank til at kontrollere kontoen i stedet for at informere om SMS.

3. Fjern aldrig kontanter fra et kreditkort – en stor provision er opkrævet for dette.

4. Jo højere kortets status er, jo højere udbyttet, cashbacken eller renterne på saldoen. Forhold dine fordele til omkostningerne ved service. Kig efter sådanne muligheder, når for bankens ydelser skal du betale minimumsbeløbet.

5. Åbn et genopfyldeligt depositum med en høj rente, så de midler, der ikke er blevet brugt i en måned, kan overføres til depositum med det højeste udbytte. Placer ikke mere end 1,4 millioner rubler i en bank – dette beløb er beskyttet af depositumsforsikringssystemet.