“Min mægler”: En nyttig ansøgning til investorer og dem, der ønsker at blive dem

“Min mægler” er en ansøgning skabt af BCS Broker, en af ​​de ældste deltagere på det russiske investeringsmarked.

Dette er et bekvemt og nemt at bruge værktøj til at kontrollere og administrere aktiver. Du skal blot sætte den rigtige udveksling i din smartphone. Lyder for højt? På ingen måde er der ingen overdrivelse her. Lad os tale mere detaljeret om, hvad ansøgningen er, og hvem det vil være nyttigt for.

Til hvem det er nyttigt

Svaret er indlysende – for alle, der ønsker at styre deres besparelser så effektivt som muligt. Det største problem for langt de fleste investorer er, at denne proces kræver en betydelig mængde tid. Ønsker du, at dine investeringer skal medføre konkrete indtægter? Vær forberedt på, at du regelmæssigt skal tjekke med de nuværende citater og overvåge ændringer i markedstendenser.

Det er klart, at det er ret svært at gøre dette: Du vil ikke bruge hele dagen på en computer og studere lagerlister? I denne situation kan applikationen til en smartphone være meget nyttig. Med sin hjælp kan du bogstaveligt talt når som helst og på ethvert sted kontrollere, hvordan tingene går, og om nødvendigt justere investeringsstrategien.

Applikationsfunktioner

Til at begynde med – en lille video om, hvilken slags applikation det er. Så for at sige, det minimum, du skal vide, før du studerer det mere detaljeret.

Vi går videre til et tættere bekendtskab med funktionaliteten i “Min Broker”. Lad os først vælge den rigtige investeringsstrategi. At gøre dette vil hjælpe en simpel test af fem spørgsmål.

BCS Broker: Valg af en passende investeringsstrategi  BCS Broker: valg af investeringsstrategi, test

Testresultatet er en liste over egnede aktiver med en procentuel fordeling i din portefølje. Hvis du vil lære om nogle af de virksomheder, som du er inviteret til at investere lidt mere detaljer, tryk på navnet og studer dataene: omkostningerne ved at købe og sælge en aktie samt deres ændring i et givet tidsinterval.

Hvis du har erfaring med at arbejde med værdipapirer, og dit mål er klart nok, kan du springe over dette trin. For begyndere vil den samme test hjælpe med at bestemme, hvad de generelt ønsker at investere, og vil fortælle dig, hvad det betyder, at det er bedre at nå det planlagte.

For den kompetente forvaltning af aktiver skal du altid have adgang til frisk information om, hvad der sker på markedet. “Min mægler” giver dig mulighed for at overvåge ændringen i situationen i realtid.

Tilstanden på råvare- og valutamarkederne, vækst- og faldsledere, blåchips, futures, aktieindekser og citater – løbende opdaterede rapporter hjælper med at holde sig ajour med vigtige begivenheder.

Situationen på markedet er direkte afhængig af hvad der sker i verden, så det vil være meget opportunistisk at lære de seneste nyheder at kende. “Min mægler” giver information om flere kategorier: vigtige nyheder, verdens og russiske nyheder, at lede fra valutamarkeder.

Så du har maksimalt information. Erhverv for små – du skal bare investere dine penge. Hvis resultaterne af den beståede prøve ikke fuldt ud tilfredsstiller dig, vil “Invest-ideas” sektionen komme til hjælp.

Her indsamles de mest interessante forslag, som i fremtiden vil give dig den maksimale fordel. Tilføj favoritindstillinger til dine favoritter og igangsætte implementeringen af ​​ideer.

resultater

Praktisk og forståeligt – måske er det alt, hvad du kan kræve fra en sådan ansøgning. Nu er investeringen vendt fra en kompleks proces til en række handlinger, for implementeringen, som du ikke behøver at bruge meget tid på.

En anden grund til at arbejde med BCS Broker: Du behøver ikke engang at forlade dit hus for at åbne en konto. Åbn en konto online på bare 5 minutter ved at bruge adgang til portalen for offentlige tjenester.

Som du kan se, er det nemt at investere. Hvis du forsøger at holde dine midler under kontrol og få størst mulig gavn af deres kompetente investeringer, er “min mægler” en applikation, der helt sikkert vil være til nytte for dig.

“Min mægler”

LLC “BKS Company”, licens nr. 154-04434-100000 dateret 10. januar 2001 til gennemførelse af mæglervirksomhed. Udstedt af FSFM. Uden begrænsning af gyldighed.

Loading...