REVIEW: “En nem måde at stoppe med at udskifte forretningen til senere”

Ved du hvad jeg gjorde, da jeg fik denne bog? Han lagde det på hylden for at læse “lidt senere” – en temmelig symbolsk detalje, fordi det er en desktop retningslinjer for kontrol “syndromet i morgen.” Smøleri – en af ​​de mest almindelige problemer i arbejdet, ikke kun freelancere, men også kontorarbejdere. Og i praksis bliver “lidt senere” til et par dage eller endda uger (her læser jeg også bogen Neil Fiore kun efter 2 uger, ikke 1-2 dage, som det oprindeligt var tænkt). Er der en “nem måde at stoppe med at udsætte tingene til senere”? Og ja, og nej. Men om alt i orden.

Om bogen

Personligt foretrækker jeg titlen i originalen: «Den nulevende» (“Vanen med” nu “). Tross alt snakker vi om, hvordan vi træner os selv for at lave små og store opgaver “her og nu” og ikke i morgen / i en måned / år / engang senere. På den russiske bog blev udgivet i 2013, oversat af Olga Terentyeva i den russiske forlag “Myte”. I den originale bog af Neil Fiore modstod 2 genudgivelse i 1987 og 2007. Forresten er Neil Fiore selv en psykologisk læge, der i lang tid har arbejdet som specialist inden for stress og psykisk sundhed i små virksomheder og store virksomheder. På grund af alt, hvad han skriver om, ved forfatteren i praksis. Bogen er lille, skrevet i et enkelt og letforståeligt sprog, og fortællende stil venlig og lidt ligesom en dialog med læseren – efter min mening, det er præcis, hvad der er mangler en masse af business bøger, der afsættes til tidsstyring og produktivitet.

REVIEW:

Hvad jeg kunne lide

 • Bogen læses nemt og hurtigt nok, og alle råd og spørgsmål fra forfatteren “ramte målet”, hvis du er en kronisk elsker “udsætte for senere” deres anliggender og mål.
 • Der er en række situationer modelleret på eksemplet på specifikke begivenheder og folk samt flere generelle anbefalinger, herunder rådgivning til dem, der bor / arbejder med kroniske procrastinatorer.
 • Ideen om at “bryde gennem knæet” er umuligt, men du kan justere de specifikke vaner og arbejdsprocesser for at eliminere de faktorer, der provokere dig til at give op og opgaver til at fylde tiden med noget andet for at “skjule” fra ansvar og uønsket nødvendigt at følge igennem.

Hvad jeg ikke kunne lide

 • Eksempler med alle slags abstrakte James, Jill, Johns og andre tegn langt væk fra os, det problem, der er alene i det faktum, at de “frygt for succes” (ved den måde, jeg forstår stadig ikke, hvordan dette er muligt i princippet – men tilsyneladende er der mennesker).

REVIEW:

Nyttige lektioner

 • Kilderne til udsættelse og beslaglæggelser af workaholism er altid udelukkende i psykologi og tænkning af mennesket, i hans forsøg på at beskytte sig mod stress og skabe en komfort zone for sig selv i det mindste i et kort øjeblik.
 • Opret en omvendt kalender og opdel en global deadline i et antal små Underordnede opgaver vil hjælpe med at klare det “uudholdelige” problem.
 • Lov fra andre og fra dig selv i din adresse Er et lille, men vigtigt skridt i retning af permanent motivation.
 • Arbejdsdag inden for 1 projekt må ikke overstige 5 timer. På 1 opgave for kontinuerligt arbejde er det nødvendigt at tildele ikke mere end 30 minutter.
 • Ved enhver overbelastning 1 dag om ugen skal nødvendigvis være en fridag.
 • Rotation af arbejde og “peberkager” for små succeser i processen med beslutningen om opgaver i betragtning – den bedste motivator.
 • Midlertidig regression / forekomst af vanskeligheder Bliv ikke en intern konflikt og et fuldstændigt afslag på at gennemføre planen (det er især vigtigt, hvis du er syg, står over for livsvanskeligheder eller misforståelser fra partnere på arbejdspladsen).
 • Skriv ned ideer, der opstår “undervejs”: dette hjælper med at reducere frekvensen og kraften af ​​indflydelsen af ​​sådanne “side” tanker som en distraktion.
 • Det er værd at prøve visualisering og koncentrationsøvelser, som er angivet i bogen.
 • Angiv altid forudseelige mål. Det er bedre at sætte et mål at “gå 1 km i dag” og køre den til slutningen af ​​dagen, du skriver målet om “løbe et maraton” – og i mange år at føle sig som en fiasko, der ikke kan, og 3 km løb uden tab af bevidsthed.

REVIEW:

Hvem jeg anbefaler at læse

 • Kronisk procrastinator – at forstå, at det ikke giver mening at “krigere” med dig selv, men du skal bare justere motivationen og strukturen i opgaver og vaner i dit daglige liv.
 • Dem, der lever med kroniske fortællere i en lejlighed / på et kontor – for at forstå, hvordan du kan “genopbygge” disse mennesker.
 • Freelancere – bedre at lære kampen mod “produktivitetsfælder”.
 • Til alle, der ikke kunne mestre nogen af ​​teknikkerne til “professionel” tidsstyring og som stadig ikke har nok timer på dagen til at gennemføre planen.

“En nem måde at stoppe med at sætte tingene på for senere,” Neil Fiore

Køb på liters.ru Køb på Amazon