REVISION: “Hvad skal man drømme om. Hvordan man forstår hvad du virkelig vil have, og hvordan man opnår det, “Barbara Cher

I sin bog er drømmen ikke skadelig. Sådan får hvad du virkelig ønsker, “Barbara Sher fortæller læseren, hvordan man gøre drømme til virkelighed, og hvordan man kan beslutte at begynde at være engageret i, hvad du har, er sjælen, på trods af det faktum, at mennesker omkring dig kan være a priori anses for dine planer urealistisk, tåbelige og uværdig opmærksomhed. Det var en fascinerende samtale mellem forfatteren og læserne, som gav tro på deres styrke.

Efter udgivelsen af ​​”Dream på,” Barbara over modtagne breve fra læsere, der udtrykte deres taknemmelighed for bogen år, men bemærkede, at de ikke kunne følge den angivne råd: de ikke drømme, de ikke ved, hvordan man kan forstå, hvad de virkelig ønsker. Barbara Cher besluttede at stille dette spørgsmål og forstå, hvorfor folk ikke kan bestemme, hvad de vil have mest i verden, og hvordan man skal håndtere det. Takket være dette er bogen “What to Dream About”, som vi vil fortælle dig i dag, udgivet.

Sådan forstår du hvad du virkelig vil have: adskille dine rigtige ønsker fra andres ønsker

Hvor går barndommen? Mærkeligt, som det kan synes, er det altid hos os. Bor der, et sted i et afsides hjørne af sjælen, i form af barndomsminder, vrede, holdninger, som vi ubevidst overfører til vores voksne liv. Husk, hvem disse mennesker var, hvem var dine rollemodeller og de bedste rådgivere i din barndom? Hvem havde brug for at lytte og hvem vidste altid hvad der var rigtigt og hvad var det ikke? Det er rigtigt, det er dine forældre.

Enhver forælder vil have sit barn til at være glad. Men hver person sætter sin mening i ordet “lykke”. Far ønskede, at du fik et økonomistyrings diplom og fortsatte familiebranchen. Så du vil blive en velstående og respekteret person, som ikke vil gå tabt i livet. Du som barn tog det for givet, fik et rødt diplom og blev måske virkelig en vellykket og respekteret person. Men på trods af dette føler du ikke, at du har opnået noget meningsfuldt, og følelsen af ​​utilfredshed og spørgsmålet “Hvor skal du hen næste?” Forfølges af dig hver dag.

Hvad skal jeg gøre? Tag en pen og et stykke papir. Opdel arket i to kolonner, den første med titlen “Mine familie ønskede mig at …”, og den anden – “Jeg ville have mig til …”. Sammenlign disse to kolonner. Resultatet kan overraske dig. Du ønskede at blive en forfatter, en ballerina, en blomsterhandler eller den, du har næste på listen. Men i den fjerne barndom kørte de væk disse drømme og vedtog de indstillinger, som forældrene erklærede. Nu er du voksen, og i din magt til at adskille det, du virkelig vil have, fra hvad dine kære vil have for dig.

Forældrene dannede billeder af succesfulde sønner og smukke velhavende døtre – velordnet i børns liv, som kan være stolte af andre. Meget få forældre har adgang til en sådan luksus som ro i sindet, hvilket gør det muligt at indse: Det mest fornuftige for et barn er at finde vej og følge den.

Barbara Scher

Sådan forstår du hvad du virkelig vil have: gå fra det modsatte

Du kan ikke forstå, hvad du vil, men du ved helt sikkert, hvad du ikke vil have. Måske ved du ikke, hvad dit “paradis” arbejde skal være, men du kan nemt beskrive det “helvede” arbejde. Hvad ville du ikke være i stand til at tolerere? Ugentligt og kedeligt, ingen stort set ikke nødvendigt, men samtidig obligatoriske rapporter? Kommer til arbejde med otte om morgenen? Liste alle. Og så udfør en simpel operation: Skift minus til plus – beskriv arbejdet, som vil være det fuldstændige modsatte af “hellish”. Denne enkle øvelse kan anvendes ikke blot til arbejde, men også til det meste af det, du ikke kan bestemme.

Sådan forstår du hvad du virkelig vil have: Vælg en af ​​mange muligheder

Nogen kan ikke finde noget, som han ønsker at stræbe efter, og nogen har mange muligheder, men han kan ikke vælge en af ​​dem. Du tilhører den anden type, hvis du ikke har nok 24 timer om dagen. Du er ikke nok i syv dage om ugen. Ja det er så lille – du har selvfølgelig ikke et liv. Du drømmer om at nå et væld af højder, men du kan ikke begynde at klatre en.

Der er en vej ud: Tag et ark papir og en pen igen (og hvis du læser bogen, er det bedre ikke at tage dem væk) og liste alt, hvad du vil gøre i livet. At blive Bill Gates i et nederdel? Gå rundt om hele kloden? Liste absolut alle dine ønsker. Lad listen være så komplet som muligt, selvom det tager flere dage at kompilere det. Så snart det er klart, forestil dig at ud af 10 (20, 30, 40 …) genstande, du skal forlade kun én – det vigtigste for dig.

Start skiftevis slettet punkter, stiller spørgsmålet: “Fra hvad jeg kan for at give” først det vil gå let, men tættere på midten af ​​listen, vil du blive mere vanskelige “negerer begær.” Men det er den nemmeste måde at finde ud af, hvad der er vigtigere for dig. Som et resultat bør du have en drøm – det er det, du vil have mest. Nu er alt kun i dine hænder – handling. Og selvfølgelig, efter at hovedmålet er nået, skal du ikke glemme at gå tilbage til din liste, omskrive den til en ren kopi og gentage operationen med en sletning.

Ovenstående er ikke alle de øvelser, teknikker, råd og tanker, som Barbara Cher deler i sin bog. Derudover vil du lære hvad du skal gøre, hvis du pludselig indså, at du i mange år søgte efter et mål, der er fremmed for dig. Hvad skal man gøre, hvis man tror, ​​at det vigtigste i livet er tabt, og man ser ikke længere kampen. Hvordan man kan håndtere frygten for at lave det forkerte valg og endelig forstå, hvad du vil have fra dit liv.

indtryk

Oprettelse af Barbara Cher er ikke bare en bog. Dette er en pålidelig og loyal ven, som, selv når du læser fra omslag til omslag, vil du regelmæssigt vende tilbage. Dette er en bog, der giver dig mulighed for at huske dine barndomsdrømme og ambitioner og finde et sted for dem i voksenalderen. Barbara deler ikke kun hans personlige erfaring, men også bringer historierne fra hans klienter, der har stået over for lignende problemer.

De overflod af praktiske øvelser giver dig mulighed for at huske læsningen og følge den dagligt. Måske vil du ved at analysere dine barndoms- og voksenhandlinger blive ubehagelige, skamme sig og måske endda smertefuldt og ondt for alle de muligheder, du har savnet. Men samtidig forstår du det vigtigste: det er aldrig for sent at følge din drøm og begynde at leve som du gør, og ikke en anden tror du har ret.

Hvem skal læse

Til alle, der føler, at de er forvirrede og ikke kan forstå, hvad han virkelig ønsker at opnå, hvad han vil stræbe efter. Alle forældre, uanset hvor gammel dit barn er nu – fem eller 25. I en særskilt kategori Jeg vil gerne gøre de kandidater, der for nylig har afsluttet deres studium og planlægger at søge job.

papirboge-bog

Loading...