4 måder at rydde Safari Cache på Mac uden at påvirke andre data

Med fjernelsen af ​​cachen møder udviklere og personer, der tester websites, først. For at tvinge nye data til at blive downloadet fra serveren, skal de ofte rydde den lokale cache. Dette er en meget rutinemæssig handling, men det kan gøres lettere.

ryd Safari cache, udviklingsmenu

Først og fremmest skal vi aktivere udviklermenuen. Vi går til Safari-indstillingerne, skift til fanen “Tilføjelser” og tjek “Vis” Udviklingsmenuen i menulinjen “.

Normal cache rensning

ryd Safari cache, normal rengøring

Nu er det kun at åbne menuen “Udvikling” og vælge “Ryd caches”. Efter et par sekunder sletter Safari alle cachelagrede filer. Husk, at browseren ikke udsteder nogen bekræftelsesdialoger og sletter absolut alle caches.

Rydning af cachen med genveje

Det samme kan ske uden at rulle gennem menuen, men ved at kalde funktionen med ⌥⌘E tastekombinationen. Spar tid!

Rengøring og håndhævelse af opdatering af en enkelt side

Ryd Safari cache, opdatering

Når du skal slette cachen kun for den valgte side, er den nemmeste måde at bruge den sædvanlige opdateringsknap. Hemmeligheden er, at du skal trykke på den ved at holde Shift-tasten nede.

Fjernelse af cachen fra Finder

Ryd Safari Cache, Finder

Cachelagrede data, som alle andre, ligger i tarmene i Mac-filsystemet, og de kan slettes som almindelige filer. Alle er lagret som optegnelser i SQlite-databasen, som kan ses, ændres og slettes.

I moderne versioner af OS X er cachen placeret i en mappe ~ / Bibliotek / Caches / com.apple.Safari /. Det anbefales at slette individuelle poster eller hele databasen, hvis du forstår, hvad du laver. Hvis ikke, så er det bedre at bruge ovenstående metoder.