5 nyttige udvidelser Google Chrome til fans af online shopping

Aliexpress Shopping Assistant

Aliexpress Shopping Assistant

For de fleste indbyggere i Rusland og CIS lande, har AliExpress som regel været en online butik som standard: der kan du finde og købe helt alt. Den officielle udvidelse til din foretrukne handelsplatform giver dig mulighed for at spore historiens priser, modtage anmeldelser af rabatter og analysere sælgers rating. I udvidelsen er der hurtig adgang til AliExpress-menuen og sporing af pakker. En af de mest nyttige chips er søgningen efter produkter på AliExpress fra billeder på alle websteder.

LetyShops CashBack

LetyShops CashBack

Selvom du finder den bedste pris, kan du spare ved at købe mere, hvis du bruger cache-tjenesterne. LetyShops er en af ​​de mest populære. Han arbejder med mere end 700 butikker rundt om i verden og giver dig op til 30% af varernes pris. Udvidelsen automatiserer arbejdet med tjenesten og minder om cashbacken, når du besøger online-butikker. Keshbeka at aktivere et pop-up vindue, skal du trykke på “Aktiver keshbek”, og dens farve skifter fra rød til grøn, hvilket indikerer, at med købet af bonusser automatisk vil blive krediteret til din konto.

Yandex.Marketrådgiver

Skærmbillede af 2016-06-17 kl. 16.30.29

Et andet redskab til at spare penge, som ikke giver dig mulighed for at betale for meget. “Rådgiver” analysere set dit produkt, ser på hans «af Yandex.Market” og højre på den aktuelle side viser de butikker, hvor du kan købe det valgte element til en bedre pris. Også i den er der hurtig adgang til søgningen på “Markedet”.

Chrome Currency Converter

Chrome Currency Converter

Desværre har ikke alle onlineforretninger mulighed for at vælge rublen som valuta. Hvis du ofte køber på udenlandske handelsplatforme med eksotiske valutaer, så ved du første hånd om vanskelighederne ved opfattelsen pounds og yen på farten. Problemet er løst ved hjælp af denne udvidelse, som automatisk oversætter alle priser på butikssider til en boligvaluta. Fra menuen kan du hurtigt skifte til andre.

Track24

Track24

Efter betaling begynder det mest trættende stadium i online shopping – venter på pakker. For ikke at besøge posttjenesterne for at spore dine køb sendt på forskellige måder, er det praktisk at bruge browserudvidelsen. Track24 er en af ​​de største tjenester, der understøtter sporing af overførsler af et stort antal posttjenester fra hele verden. For at finde ud af, hvor din pakke er placeret, er det nok at bruge popup-vinduet med hurtig søgning, og du vil have alt på din håndflade.

Loading...