De bedste udvidelser til Chrome i 2016 af Lifehacker-versionen

Sideplayer

Med denne udvidelse kan du se en video i et separat vindue både på YouTube selv og på et andet websted, hvor en video fra denne tjeneste indsættes. For at gøre dette tilføjer udvidelsen sin knap til afspillerens grænseflade. Ved at klikke på den åbnes filmen i et lille flydende vindue.

Dødelighed

En udvidelse, der er sund, motiverer til handling. Dødelighed viser i den nye browser-fane en timer, der tæller dine år til nærmeste millisekunder, og viser også den levede og resterende tid (baseret på en gennemsnitlig levetid på 80 år). Hver cirkel er lig med levemåneden.

Facebook Flat

Facebook Flat tilbyder et kardinal redesign af Facebook-grænsefladen, som du bare kan lide. Døm for dig selv: Sidens navigationspanel ser meget anderledes ud, og den kommer ikke ud af skærmen, når tapet ruller. Fordelen ved denne innovation er indlysende: der er en ekspansionsaktiverende skyder, en pil til hurtig navigation til begyndelsen af ​​båndet, et link til de kommende fødselsdage for dine venner og meget mere.

Yandex.Music

Denne udvidelse fungerer ikke kun med musiktjenesten fra Yandex, men også med et stort antal andre online-spillere, herunder Google Play Musik, Zvooq, Deezer og YouTube. “Yandex.Music” giver dig mulighed for at styre afspilningen af ​​musik fra disse websteder, samt give adgang til din egen smarte radio, der tilpasser sig din smag.

Track24

Track24 er en af ​​de største tjenester, der understøtter sporing af overførsler af et stort antal posttjenester fra hele verden. For at finde ud af, hvor din pakke er placeret, er det nok at bruge popup-vinduet med hurtig søgning, og du vil have alt på din håndflade.

Magic handlinger

Hvis du virkelig vil nyde at se en video på YouTube, skal du derefter installere udvidelsen Magic Actions. Det afskærer alle fremmede elementer og gør denne tjeneste til en rigtig online biograf, hvor der kun er dig og den video du har valgt at se.

TimeYourWeb

TimeYourWeb-udvidelsen til Chrome-browseren fortæller dig, hvor meget tid du faktisk bruger på et bestemt websted. Med det kan du få opdateret information om din egen aktivitet på nettet og bruge din tid mere optimalt.

Skub

Push-udvidelsen til Google Chrome forenkler interaktionen med over 500 onlinetjenester. Med det kan du hurtigt sende mail, tilføje noter og udføre mange andre handlinger uden at forlade browserens åbne fane. Faktisk er det en browserbaseret version af Zapier-automationsplatformen, som er en konkurrent til IFTTT.

BehindTheOverlay

Jeg er sikker på at du gentagne gange har mødt websteder, der irriterende tilbyder alle besøgende at abonnere på deres nyhedsbrev, sætte Facebook eller Facebook på Twitter. Udvidelse bag TheOverlay forstår med sådanne popup-annoncer i to tæller.

Chrono Download Manager

Hvis du ofte skal downloade billeder, videoer og andre filer fra internettet, skal du være opmærksom på Chrono Download Manager. Denne udvidelse kender næsten alt hvad du behøver, herunder downloading til en pause, downloading på en tidsplan, tag filer med bestemte masker og meget mere.

Og hvilke udvidelser vil du medtage på denne liste?

banner1260x300_kopikot_2