De mest nyttige bogmærker til din browser

Som Wikipedia siger, er bookmarklet et lille script, der udfører forskellige nyttige funktioner lige i din browser. Det ligner et normalt link, som du kan gemme i browserens bogmærker, og derefter få adgang til det, når det er nødvendigt. Typisk betyder “bogmærke bogmærke” blot at trække et link fra en webside til bogmærkelinjen i din browser. Nedenfor finder du en liste over de mest nyttige bogmærker til Chrome, Firefox, Opera og endda IE.


Brug af bogmærker kan interessere os af følgende årsager.

For det første, oftere, bookmarklets udføre lignende eller endog identiske funktioner som “brand” for udvidelse af mange tjenester, men de har ikke forværre browseren og ikke optager plads i hukommelsen. Derfor, hvis den tjeneste, du bruger, tyder på, at du vælger mellem en særlig udvidelse og et papirark, vælger du det sidstnævnte. Og for det andet, bookmarklets er alsidige og kan arbejde i en hvilken som helst browser, så hvis der ikke eksisterer de nødvendige udvidelser til dit program endnu, kan du søge den tilsvarende bookmarklet.

PageZipper

Nogle steder at øge antallet af visninger opdele deres artikler i dele, hvilket tvinger brugeren til hver gang at klikke på knappen Næste for at fortsætte. Bookmark PageZipper kan “sy” disse sider i ét ark, idet du læser fortsættelsen i baggrunden. Det fungerer også godt på forskellige fora og på søgemaskinens sider.

En smule bitmarklet

Videresendelse af en ven eller offentliggørelse af et link et sted er slet ikke svært – du skal blot kopiere adressen fra adresselinjen i browseren og indsætte den, hvis det er nødvendigt. Men nogle websider har sådan en fængslende tre-etagers adresse, at den bare ikke klatrer ind i nogen porte. Hjælp til at bringe linket i en anstændig form kan specielle tjenester. Denne bogmærke giver dig mulighed for at forkorte adressen på den aktuelt åbne side med et enkelt klik.

Gmail dette!

Hvis du ønsker at sende via e-mail et link for at åbne siden, men webmaster bekymrer sig ikke om denne funktion, så er denne bookmarklet til at hjælpe. Et klik og en ny Gmail-besked åbnes med et popup-emne i pop op-vinduet, og du skal kun angive modtagerens adresse.

AddThis

Denne bogmærke giver dig mulighed for at dele en webside næsten overalt. Tjenesten understøtter næsten alle kendte sociale netværk i dag, samlerobjekter bogmærker og indhold indsamlingssystem, herunder naturligvis, og Facebook, Twitter, Gmail, Pinterest, Springpad, Diigo, og mange andre.

 Clippable

Udvidelser til rengøring af websiden hjælper med at læse teksten komfortabelt uden at blive distraheret af reklame bannere, navigationselementer og andre unødvendige elementer. Den Clippable bookmarklet gør dette og er meget vellykket. Med piletasterne kan du skifte mellem flere formateringsstile og trykke på Esc vil returnere den oprindelige sidevisning.

 Læsbarhed

Service Læsbarhed, strengt taget, var den vigtigste kilde, hvorfra populariteten af ​​talrige værktøjer til behagelig læsning begyndte. Siden da er beskeden forskningsudvikling omdannet til en stærk kommerciel tjeneste, men adgang til de grundlæggende muligheder kan stadig opnås gratis. Herunder at bruge en særlig bookmarklet.

Printliminator

Denne bogmærke tjener også til at rense websiden fra unødvendige elementer, men til et helt andet formål. Hvis du har brug for at udskrive en side på webstedet, men forfatteren ikke har udgivet en særlig version til udskrivning, så er den nemmeste måde at bruge dette værktøj på. Med det kan du kun slette de blokke, du ikke har brug for, forlader de nødvendige, for eksempel et overskrift med webstedets titel. Så med et klik sender vi den “korrigerede” side til udskrivning.

Joliprint

Behovet for at gemme siden i PDF-format kan være foran dig for sin kompakte arkiv eller hvis du ønsker at læse det som elektronisk læser. Joliprint bookmarklet kan du ikke kun konvertere en webside i PDF-format, men også giver det en helt “kaffe” formular, der er, skal du fjerne alle unødvendige, opdeler teksten i kolonner, ind i billedet i skabelonen og så videre.

Google Oversættelse

I netværket er der snesevis af forskellige udvidelser til browsere, som giver dig mulighed for at oversætte websider fra ét sprog til et andet. Det er dog ikke nødvendigt at installere dem, du kan bare bruge en særlig bookmarklet fra Google Translate-tjenesten. Vælg oversættelsesretningen, og træk det tilsvarende link til bogmærkebjælken.

Bookmaplet

Hvis du hurtigt finder adressen, der findes på kortet, kommer Bookmaplet-hæftet til din hjælp. Du skal blot vælge adressen på en side og derefter klikke på bookmarklet til straks at åbne et pop-up vindue med kortet, som vil blive markeret rigtige sted.

Og hvilke nyttige bookmarklets bruger du? Del med os i kommentarerne!