Hvad skal man gøre, hvis Chrome er langsom

Deaktiver plugins

Som standard leveres browseren med en række forudinstallerede pluginprogrammer, for eksempel for at vise multimedieindhold: Flash, Java, Silverlight og Windows Media. I udnyttelsesprocessen kan listen over plug-ins udvides, men ikke alle er virkelig nødvendige for dig.

 1. Indtast adressefeltet i browseren om: plugins.
  Chrome 1
 2. Deaktiver unødvendige plug-ins ved at klikke på linket “Afbryd forbindelsen”. Det tilsvarende felt bliver gråt, og linket “Aktiver” vises.
  Chrome 2

Deaktiver udvidelser

Udvidelser er så små programmer fra tredjepartsudviklere, der er designet til at øge browserens funktionalitet eller ændre udseendet. Et stort antal af dem kan dog påvirke hastigheden af ​​Google Chrome negativt.

Nogle udvidelser tilføjer deres knap til browserens værktøjslinje. Du kan fjerne dem, hvis du højreklikker på denne knap og vælger “Fjern fra Chrome”.

Chrome 3

Andre udvidelser kan kun fjernes fra Chrome-indstillingerne. For at gøre dette skal du følge disse trin.

 1. Klik på knappen i hovedmenuen i værktøjslinjen.
 2. Find varen “Indstillinger” i denne menu.
  Chrome 4
 3. Før du åbner fanen Indstillinger, hvor du skal vælge afsnittet “Udvidelser” i den venstre navigationslinje.
 4. Her ses en liste over alle installerede udvidelser. Fjern unødvendigt ved at klikke på papirkurven ved siden af ​​det tilsvarende navn.
  Chrome 5

Hvis du tvivler på behovet for at fjerne en udvidelse, kan du bare deaktivere den ved at fjerne markeringen i feltet “Aktiveret”.

Den eneste udvidelse, vi anbefaler, er Lifehacker til Google Chrome. 😉

Slet midlertidige data

Under drift gemmer browseren et stort antal midlertidige filer og hjælpefiler på harddisken, som gradvist ophobes og begynder at aftage driften. Derfor anbefales det regelmæssigt at rydde cachen, slette data til offline arbejde og historien om surfing. Det er slet ikke svært.

 • Klik på knappen i hovedmenuen i værktøjslinjen.
 • Find varen “Yderligere værktøjer” i denne menu.
  Chrome 6
 • Vælg “Slet scannede data” i undermenuen.
 • Du vil se et pop-up vindue, hvor du kan vælge tidsperiode (vi anbefaler at vælge “All Time”), og hvilke data vil blive slettet.
  Chrome 7
 • Klik på knappen “Ryd historik”, og dette popup-vindue lukkes. Derefter kan du lukke indstillingerne ved at klikke på krydset ved siden af ​​fanenavnet.

Brug “Chrome Cleanup Tool” fra Google

Google tog sig af brugerne af sin browser og udgav et særligt program til at fjerne alle tredjeparts-add-ons, der kan bremse din browser. Du kan downloade den på denne side.

Det virker meget simpelt. Du behøver blot at downloade og køre værktøjet, og så vil det automatisk finde mistænkelige elementer i automatisk tilstand og slette dem om nødvendigt.

Chrome 8

Derefter genstartes din browser, du vil se et forslag om at nulstille alle indstillinger til standardværdier. I nogle tilfælde kan dette hjælpe med at slippe af med problemer og øge hastigheden af ​​Google Chrome betydeligt.

Chrome 9

Og hvilke metoder bruger du til at fremskynde Google Chrome? Del hemmelighederne i kommentarerne!