Sådan bruger du Google Docs uden en netværksforbindelse

Online kontorsuite af Google er en fremragende løsning til at arbejde med tekster, tabeller og præsentationer, som fuldt ud opfylder de fleste brugere brug. Med et komplet sæt af grundlæggende funktioner plus en hel masse unikke funktioner kombineret med gratis, har denne service enhver chance for at blive det mest populære værktøj til at arbejde med kontorsdokumenter.

Det eneste, der stopper mange brugere fra en fuldstændig og endelig overgang til Google Docs, er hans vedhæftet fil til online. “Og hvordan vil jeg arbejde med mine dokumenter, hvis der ikke er adgang til netværket?” Tvivlerne spørger og vender tilbage til det velkendte Microsoft Office. I mellemtiden, for at arbejde offline, er Googles kontorsuite i stand til og meget vidunderlig.

For at muliggøre brugen af ​​Google Office-pakken uden at oprette forbindelse til netværket, skal du bruge en ortodoks browser fra samme firma, ingen firelocks, operaer og æsler her vil ikke passere. Åbn i Chrome din Google Drev-opbevaring, og udvid yderligere muligheder i den venstre navigationssøjle ved at klikke på linket mere.

2013-05-08_12h57_00

Vælg menupunktet autonom, Derefter, før du vil være en instruktion, hvordan du aktiverer offline-driftstilstanden, der består af så mange af de to trin. Først skal du installere en speciel applikation i browseren, og klik derefter på knappen for at aktivere offlineadgang.

2013-05-08_13h07_20

Derefter skal du vente lidt, mens indholdet af din Google Drev-opbevaring er hentet og gemt til offline brug. Når synkroniseringsprocessen er færdig, kan du sikkert afbryde forbindelsen til netværket og arbejde med dine filer i kontoret på Google Docs offline. Alle redigeringer eller nye dokumenter, du laver, bliver automatisk synkroniseret med netbutikken, så snart du har adgang til netværket.

2013-05-08_13h19_31

Således modtager vi fra online-tjenesten Google Drev en bekvem kontorsuite, der kører direkte i din browser og ved, hvordan du arbejder uden binding til internettet. Argumenter mod brugen af ​​Google Dokumenter som hovedprogrammet til at arbejde med dokumenter eksisterer ikke længere?