Sådan gør du Chrome mere bekvemt: 21 udvidelser til at arbejde med faner

Administrer faner

1. TooManyTabs

ToManyTabs samler alle fanerne på ét sted og sorterer dem efter navn, adresse og tidspunkt for oprettelsen. Det er ikke svært at gendanne private faner eller finde den rigtige side til et søgeord.

2. Tabli

Udvidelsesgrupperne åbner faner i en bekvem liste. Udover dette er Tabli interessant, fordi det fungerer sammen med flere åbne vinduer samtidigt.

3. Tab Manager

En simpel fanestyring med minimal funktionalitet. Du kan åbne webstedet i et nyt vindue direkte fra udvidelsen eller rette fanen for ved et uheld at lukke det. Tab Manager har en søgning efter navn og URL.

4. Hurtig faneblad

Udvidelsen grupperer fanerne i en liste. Du kan åbne Quick Tab med hurtigtaster og hurtigt springe til den ønskede side.

5. Tabman Tabs Manager

Tabman Tabs Manager samler alle fanerne sammen, og for at vælge den ønskede side skal du bare dreje musehjulet. For nemheds skyld kan du rette udvidelsespanelet.

6. Tabs Outliner

Denne udvidelse er nyttig for alle, der arbejder i Chrome med mange oplysninger. Faner Outliner hjælper dig med at organisere faner og sortere dem.

Download det nye faneblad

7. I øjeblikket

Skifter en tom fane til en side med en ur og vejrudsigt. Du kan selv ændre baggrundsfarven eller ændre den afhængigt af tidspunktet på dagen og temperaturen på gaden.

8. Elegant Ny Tab

Udvidelsen tilføjer en smuk startside i Material Design stilen. Øverst på siden vises vejret og tiden lige under – søg og nedenunder – dine bogmærker. Hvis du vil ændre tapetet, skal du blot angive webadressen for billedet.

9. Enkelt hurtigopkald

Startside, hvor alle de gemte bogmærker vil være nøjagtigt placeret.

10. Hurtigkald 2

En stilfuld og bekvem udvidelse ændrer helt nyt det nye faneblad. Ud over de websteder, du arbejder med på hovedskærmen, kan du tilføje et panel til siden med hurtig adgang til mail, dokumenter, musik og andre Google-tjenester. Tilpas udvidelsen som du vil: ændre baggrunden, ændre visning af bogmærker eller sortere dem i grupper. En behagelig bonus vil være evnen til at spore din aktivitet på internettet.

11. Mosaic

Udvidelsesdesignet er inspireret af fliserne i Windows. Der er ingen ekstra funktioner Mosaic tilbyder, men udseendet af siden kan tilpasses efter ønske.

12. Start

Udvidelsen åbner i den nye fane en side med bogmærker til browseren. I sidebjælken kan du finde installerede applikationer samt konfigurere RSS-feed.

13. Start.me

Start.me har alt: widgets, opgavelister, RSS-feeds, bogmærker. Opret flere hjemmesider og skift hurtigt mellem dem. Det mest interessante er, at du kan dele din hjemmeside med kolleger på arbejdspladsen.

14. Kortkort

Skifter en ny fane til en informativ side. Tilføj det til de mest besøgte websteder, et panel med data om dit system eller en menu med programmer.

Andre nyttige og smukke tabudvidelser

15. Taskade

En smuk udvidelse med et minimalistisk design til opstilling af lister og noter. Åbn en ny fane, skriv dine ideer og del dem med dine venner.

16. Subtile faneblad

Vend hjemmesiden til et galleri. Subtile faneblad giver mange smukke billeder, opdelt efter tema. Derudover kan du på hovedsiden spore vejret og tage noter.

17. Pin-faner

En lille udvidelse, der løser alle fanerne i browseren, så du ikke ved et uheld kan lukke dem.

18. TabCloud

Med TabCloud kan du gemme og derefter gendanne faner i browseren. Der er synkronisering mellem enheder.

19. Sød Animal Tab

Denne udvidelse tilføjer den nye fane de bedste billeder og videoer med hunde, sæler, pandaer og andre dyr. Cute Animal Tab skal helt sikkert være på din arbejd computer.

20. Tabbie

Tabbie giver dig mulighed for at gemme faner for at vende tilbage til dem senere.

21. MovieTabs

En cool udvidelse til filmelskere. Erstatter søgesiden for plakater til film. Så du kan finde en interessant film, se en trailer og ratings billeder på IMDb.