Sådan spiller du spil med Dandy på iPhone uden jailbroken

Tidligere var lanceringen af ​​roms af gamle konsoller kun mulig på jailbroken iOS-enheder, men i dag er situationen ændret. Nu kan man ved hjælp af en speciel webn.es hjemmeside spille Super Mario eller Battletoads lige i Safari på deres iPhone! Og hvad der er vigtigt, med undtagelse af et par rom indsendt til anmeldelse, kan du downloade og køre alle dine yndlingsspil. Om alt dette, men jeg vil fortælle dig mere om dette i denne artikel.

* * *

Størrelsesændrede-webnes-grænsefladeFor at bruge webNES skal du gå til webn.es websitet ved hjælp af mobil Safari, da det ikke virker sammen med stationære browsere (selv om det sandsynligvis vil blive omgået). På webNES er der flere sædvanlige spil til demonstration, men rolig, du kan downloade et af dine spil og spille det roligt. Dette gøres på en meget enkel måde – via Dropbox. Fold i nogle farves foretrukne rom og opret din konto til webNES på hovedsiden (klik + og godkend Dropbox). Vælg bare det rigtige rom fra vores mappe og gå!

webNES-spilJeg kontrollerede webNES med flere af mine yndlingsspil, og de viste sig alle at være ret spilbare, selv om der var nogle træk og lags (glem ikke at det stadig er en webbaseret emulator). Ud over portræt understøtter webNES også liggende tilstand, den aktiveres umiddelbart efter at have drejet enheden (i dette tilfælde vil knapperne i den virtuelle gamepad være halvgennemsigtige for ikke at overlappe billedet). I landskabsmodus er det noget ubelejligt at spille, da knapperne er gennemsigtige, men luk det lidt igen. Personligt foretrækker jeg at køre spil på emulatorer (både bløde og hårde) i native opløsning uden at zoome og sløre billedet, så jeg spiller i portrætstilstand i webNES.

Rad-RacerForresten, hvis du startede dit yndlingsspil og ikke hørte lyden, tror du ikke, at webNES ikke understøtter emulering med lyd – det spiller simpelthen ikke gennem iPhone-højttaleren af ​​en eller anden grund. Derfor, hvis du vil spille med lyden, skal du bruge hovedtelefoner. Som i tilfældet med video, vil lyden lejlighedsvis decelerere anstændigt, men det forventes ganske vist, da emulering med 100% hastighed for øjeblikket ikke er tilgængelig.

Tilsyneladende bør webNES fungere ikke kun i Safari på iOS, men også i andre mobile browsere. Enheder på Android ved hånden var ikke, så jeg selv kunne ikke kontrollere – hvis du prøver at afmelde dig i kommentarerne som følge heraf. Men det mest behagelige ved webNES er, at det kun fungerer i browseren. Det vil sige, du behøver ikke downloade nogen applikationer fra App Store eller lave en jailbreak for at installere nogen tweak.

* * *

Ja, du kan ikke ringe til webNES den ideelle emulator, men du er enig i, at dette er helt sikkert et skridt fremad. Hvis projektet udvikler sig, er det muligt, at det i fremtiden vil være muligt at spille komfortabelt med spil med NES, og måske endda GBA eller SEGA. Hvad synes du om dette, kære læsere? Ganske cool ting, ikke?