Mit tehetünk azokról a dolgokról, amelyeket a szemétbe küldesz?

Nagyon gyakran az emberek dobják ki a dolgokat a szemetet, hogy ha eléggé gazdaságos és hasznos, hasznos lehet a háztartásban.
A kávéból, műanyag palackból és a szódából készült palackokból, valamint a cukorkákból származó édességekből készült csomagokból egy második életet kaphat a segítséged.

10. A kávéfedél tökéletes fehéregyensúlyként

A tökéletes fehéregyensúlyt a Starbucks vagy a McDonald’s kávézó sapka biztosítja.

9. Készítsen egy ceruzát egy csomagolóból

Steve Jobs nem fogadja el a ceruzát, de mi van, ha ki akarja engedni a belső előadóját? Ne vásároljon ugyanazt a tollat? A vásárlás helyett saját maga készítheti el a tollat. Szüksége van egy régi ceruza és cukorka csomagolásra. Vékony papír vagy újság teszi még jobban a tollat.

8. Otthoni mozi a régi dobozból

Az olvasóink mesterműve: hordozható “mozi” vagy “TV” egy régi dobozból. Ha feszültséget keltett, extra fény, akkor itt a legegyszerűbb megoldás!

7. Fordítsa el a műanyag palackot a védőburkolatnak a kerékpár okostelefonjára

Ahelyett, hogy ki tudná dobni a műanyag palackokat, tegyen valami hasznosat magának. Például védi az okostelefont, mert a kerékpározás során nedves vagy leeshet.

Az üveg alternatív használata: fedél a fényképezőgéphez.

Öntözőrendszer a zöldség kertben abban az esetben, ha elhagyja a terepet, és senki sincs vízzel a petrezselyemmel. Készítsen két lyukat az üveg alján és két oldalt.

6. Az újságok, mint a rossz szag elleni küzdelem eszközei. Újságok az ablakok tisztaságának harcában.

A régi újságok nem csak a tűzvészek égetésére alkalmasak. Használhatja őket remek korrekcióként a rossz szag eltávolítására. Csak lök egy újság egy doboz cipő, egy hűtőszekrény vagy más hely bűzlik, és eltűnjön ez a hely a rossz szag.

Alternatív használat: az újságok tökéletesen tisztítják az ablakokat.

5. Régi ajándék kártya, mint a kábel a fejhallgatóból.

Ne dobja el a régi ajándékot vagy a kedvezményes kártyát, akkor szüksége lehet rá, mint a fejhallgató vezetékére. Egyszerűen vágja le a kártyát az oldalon, és használja a saját örömére.

4. Régi zokni, mint tartó a bilincsben.

Ha fut a játékossal, akkor tudod, hogy nagyon fájdalmas lehet, hogy összeomlik a lábfejbe, vagy ha ott hordod ott :). Mit tegyek? Vegye ki a régi zoknit, és készítse el a kéziszerszámot, mint az alábbi képen.

3. Egy üveg sampon töltőállomássá alakul

Mindannyiunknak van egy pár eszköze, amelyet fel kell tölteni, amikor hazaérnek. Miért nem használsz egy üveg sampont ilyen célokra? Közvetlenül a fészekbe fog kötni, és maguk a készülékek nem kell a földön összezúzódni azzal a kockázattal, hogy a saját lábad összeomlik.

2. A WC-papírmaradványok segítségével a kábelek szervezéséről híres lifhak

Itt vannak, szép dobozok, amelyek a WC-k magazinainak esti olvasása után maradnak. Ne dobja el ezeket a maradékokat. Teljesen megbirkóznak a kábelek megszervezésével az otthonában.

1. Növelje a Wi-Fi jelet egy pohár szódával

Mindannyian szeretnénk javítani a Wi-Fi jelet. Ha az új router vásárlásánál állsz, állj meg! Vegyünk egy üveg kólát, vágd le és telepítse az antennát, ahol jár, mint a parabolikus, és élvezze a kiváló jel az ellenkező oldalon a penthouse.

Loading...