12 hülye mítosz a szüzességről

1. A szüzesség csak a lányoknál van

Nem, nem az. Bár valójában az emberek még nem döntöttek arról, hogy mit tekintsenek a szüzességnek, éppen ezért értik ezt a szót különböző módon. Tágabb értelemben a szüzesség olyan állapot, amelyben egy személy nem rendelkezett szexuális élettel (emlékeztetünk arra, hogy a szex nem csak hüvelyi, és még mindig szex). Mindkét nemben történik.

Mi nevezzük a szüzességet a nőkben – a himnusz, a tudományos – himnuszban.

2. A himnusz egy kis lyukú film

A himnusz a kötőszövet egy kis része, ami részlegesen lezárja a hüvely lumenjét. Valaki himnuszja sűrűbb és nagyobb, valaki nem észrevehető, mintha nem lenne ott. Különböző módon különbözhet. Íme a Svéd Szexuális Oktatási SzövetségHüvelykorona. .

mítoszok a szüzességről: a köpés

Ritka esetekben a film a teljes hüvelyre terjed ki, de ez sebészeti beavatkozást igénylő patológia.

Miért kell himnusz, senki sem tudja. Van egy hipotézis, hogy a film megvédi a női mikroflórt a pubertás előtt.

By the way, himnusz nem tűnik el sehol, és nem oldódik fel közvetlenül a szex után. A szexuális aktivitás megindulása után továbbra is a nyálkahártyán maradnak, de a nők nem veszik észre, hogy mi ez a hajtás.

3. A virtuózság elveszhet, sportolás közben

Nem, nem az. A sport sport, a szex a szex. Kombinálhatsz, de ez egy amatőr.

Egyes sportok segíthetnek a himnusz megnyújtásábanMindig első alkalommal szexel? , így az első szexuális érintkezésben nem lesz kellemetlen érzés vagy vér, de ez kizárólag anatómiai jellemző.

Ezenkívül nincs semmi garancia arra, hogy ha egy lány sokat tett, mondjuk torna vagy lovagol, akkor nem érzi kellemetlen érzést az első szex alatt.

4. A srácoknak is van valami, amit a szüzesség határozhat meg

Nem, nincs ilyen a férfiaknál. Határozza meg, hogy a férfi szavaira kell támaszkodnia.

5. Az első szex után nem lehet teherbe esni

Ez egy mítosz. A himnusz nem fogamzásgátló. És nem számít, hányszor szexelsz. A fogamzás nem függ ettől, hanem az érett tojás és sperma rendelkezésre állásától. Erről többet írtunk a védelemhez kapcsolódó mítoszokról szóló cikkben.

Ha nem tervez gyermeket, akkor bármikor védeni kell.

6. Az első szex befolyásolja az élet többi részét

Valaki tényleg befolyásolta, de ez nem feltétlenül szükséges.

Minden először történik, beleértve a szexet is. Természetesen, ha a tapasztalat traumás, akkor negatívan befolyásolhatja az egész intim életet. Ha a sérülések és a bajok nem voltak, akkor boldogan emlékezhet az első nemre. Vagy nem emlékszem egyáltalán, ha nem éri meg.

7. Szörnyen fájdalmas és sok vér lesz

Nem mindig. Amint azt már elmondtuk, a nőknek himnusz. Ez egy rugalmas film, de ha túlterhelik, akkor felrobban. A fájdalom a film struktúrájától, a fájdalom személyes érzékelésétől és a szexuális hajlandóságtól függ.

A gerjesztés és a megfelelő mennyiségű kenés segít a fájdalom csökkentésében.

Az első szex után a vérzés nem mindenkihez fordul. Ez függ a himnusz szerkezetétől, rugalmasságától, ismét kenésétől és izgalmától. Talán olyan kevés vér lesz, hogy nem is lesz észrevehető.

Csak a nehéz vérzés nem a normák. Ha 24 órán belül nem áll le, orvoshoz kell fordulnia.

8. Az első szexben nem használhat óvszert

Az egyik partner szüzességének nincs összefüggése a fogamzásgátlás igényével. Óvszer – megfizethető és megbízható eszköz, ha helyesen használják. Még akkor is, ha mindkét partner nem szexelt korábban.

9. A szűzeket nem látogathatja meg egy nőgyógyász

Tudod. Panaszok esetén orvoshoz kell fordulni. Az orvos megvizsgálja a speciális eszközöket, és semmi sem fog fájni.

A Pleva nem garantálja a betegség elleni védelmet. Azok, akik szexuális úton vannak, természetesen nem jelennek meg. De sok nőgyógyászati ​​probléma van, amelyek nem kapcsolódnak a szexhez, a banális duzzogástól vagy fájdalmas időszaktól kezdve a belső szervek neoplazmájáig.

Még akkor is, ha nincsenek panaszok, a menstruáció megjelenése után rendszeres vizsgálatokat kell végezni, és a szexuális aktivitás megkezdése előtt tanácsos konzultálni a fogamzásgátlással.

10. A szűz nem használhat tampont

A legtöbb esetben a himnusz annyira nem terjed ki a hüvelyre, hogy nem tudja használni a tampont. A menstruációhoz kis méretű higiéniai termékeket vehet fel, és ha kétségei vannak – látogasson el egy nőgyógyászra, és pontosítsa a tamponok kérdését.

De a tampon használata segíthet a himnusz megnyújtásában, így az első nem kevésbé fájdalmasA szex fájdalmas az első alkalom? .

11. Az első szex után a személy másképp néz ki

mítoszok a szüzességről: az első szex

Azt is mondják, hogy a járás megváltozik, és különleges fény jelenik meg a szemében (vagy eltűnik).

Ha egy személy szerelmes és megkezdte a szexuális kapcsolatot, akkor kifelé változhat, a járásig. Ez az általános érzelmi állapot, és nem az a tény, hogy a szex általában.

Külső meghatározásra, mint a szűz vagy a szűz különbözik a többiektől, lehetetlen, csak találgatni (de csak két lehetőséget).

12. A szüzesség elvész, amíg valamilyen életkor (vagy utána)

Ez egy közös telepítés, amelynek nincs alapja. Az életkor és a szüzesség csak abban az értelemben van összefüggésben, hogy a szexuális tevékenység túl korai kezdete negatív hatással van az egészségre.

A többi, mi és mi a köze a szexuális élethez, a személy dönt. Ha kényelmesebb rá, hogy szűz vagy szűz maradjon, hagyja addig maradni, amíg el nem dönt, hogy készen áll a státus megváltoztatására.

Meghatározza, hogy mikor, hogyan és milyen feltételek mellett fog ez megtörténni. Bármilyen kijelentés, amely “annyira lehetetlen” – egy teljes ostobaság. Ráadásul nem hallgathatsz ultimátumokra, mint “két hét áll rendelkezésemre, vagy elmehetek”. Ez már kényszeríti a szexet, az ilyen nyomás elfogadhatatlan.

Loading...