5 kérdés a fehérneműről, amit habozás nélkül kérdez

Az alsónadrágok szerves részét képezik minden (vagy szinte mindenkinek) személyi ruhájának. Sokféle méretük és formájuk van. Az emberek mindennap bugyiért vannak, és párok vannak különleges alkalmakra.

Ráadásul az emberek által a fehérneműre hajlandó pénz által ítélve nagyon fontos szerepet játszik az életükben. Egyes beszámolók szerint ez az iparág forgalma eléri a 30 milliárd dollárt. Ha úgy gondolja, ez egy csomó pénzt keres egy ruhadarabnak, amely az idő nagy részében a kegyetlen szemek elől van elrejtve.

Annak ellenére, hogy a fehérneműre olyan sok figyelem fordul elő, számos olyan kérdés merül fel, amelyet ritkán emelnek és nyíltan megvitatnak.

Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legmelegebb véleményünket a fehérneműre és az egészségre gyakorolt ​​hatásaival kapcsolatban. Lehet, hogy megkérdeznéd őket, de félénkek voltak.

1. Vannak pár rövidnadrágot pár napig?

Az egészségre gyakorolt ​​hatás szempontjából nem jelent problémát a tegnapi bugyik ismételt behelyezése. Vagyis elméletileg friss páros nélkül járhat, amíg a fehérnemű tisztának tűnik (nincsenek ürülékek jelei).

De ez a tanácsnak két kivétele van. A gyávákat gyakrabban kell megváltoztatni, ha

  • az intim helyeken szomszédos bőrterületeken fekélyek, kiütések, karcolások (a fertőzés kockázata nő),
  • te nagyon részeg.

A második tanács lényegesebb a nők számára, mert a túlzott nedvesség ideális környezet a gombás fertőzés kialakulásához, amit candidiasisnak neveznek.

Bár a férfiak számára az ágyékban lévő fertőzésekkel kapcsolatos probléma nem annyira releváns, még mindig jó gyakorlat lesz a fehérnemű azonnali cseréje, miután nagyon részeg volt (a felesleges kockázatok csökkentése érdekében).

2. Van-e szerepe a szövetnek?

Ha nagyon rövid időn belül válaszol, akkor az anyag nagyon fontos, amikor a kérdés az egészségről szól.

Az intim helyeken történő fertőzés és viszketés megakadályozása érdekében erősen ajánlott tiszta és laza gyávaságot viselni gyapotból a fokozott fizikai megerőltetés időszakában. Tehát a bőrnek lesz esélye lélegezni.

Bár az elmúlt években a szintetikus fehérnemű népszerűvé vált olyan szövetekből, amelyek képesek eltávolítani a nedvességet. Egy ilyen szövetből a ruhákat professzionális sportolóknak készítik. És ez nem véletlen.

A tudósok azt találták, hogy a kísérletben résztvevők, akik a nedvességet kibocsátó anyagokból készült ruhákat viselték, jobb eredményeket mutattak, mint azok, akik pamutruhát viseltek. Ők is kényelmesebbek voltak.

És ha megérted, akkor ez nem meglepő. Ne felejtsd el magadat és az érzéseidet, miután egy tucat mérföldet vezetett egy nedves pamut ingben.

3. Lehetséges-e egy tanga felkészítése?

Őszintén szólva, nincsenek olyan tanulmányok, amelyek megvizsgálták a harisnyák viselését a képzés és az egészség terén.

De ha logikusan gondolkodik, akkor saját következtetéseket vonhat maga után. A tüskék szabadon hagyják a bőr hatalmas felületét az intim környezetben. És ezek a felületek érintkeznek más ruhákkal (például izzadt nadrágdal), amely további nedvességforrássá és a káros baktériumok kifejlesztésének közegévé válhat.

A tüskék formájuk miatt elmozdíthatók, csavarták, ami megkönnyíti a baktériumok átadását a bőr egyik területéről a másikra.

Ezért, bár nincs tudományos bizonyíték, a tréningnek viselnie kell a zárt fehérneműt. Így megmented a felesleges problémákat.

4. Melyik a jobb: boxers vagy úszónadrág?

Az egyik legérdekesebb kérdés, hogy a különböző típusú férfi nadrág hogyan befolyásolja a hatékonyságot?

A tudományos kutatások azt mondják, hogy a hő felelős a spermium termelésért. A koponya hőmérsékletének növelése megnehezíti a sperma előállítását. És mi befolyásolja a herék hőmérsékletét és kényelmét? Fehérnemű.

Ezért, ha egy ember készül elképzelni, akkor nem ajánlott túl szűk és szűk alsónadrágot viselni: jobb, ha előnyben részesítjük a szabadabb analógokat.

5. Tudok járni bugyi nélkül?

Tudod! És vannak jó okok erre.

Túlságosan laza bugyi (ha képzésről beszélünk) van egy nagy hátrányuk: a bőrön feltűnnek, és ez viszketést és irritációt okozhat. Ezen az alapon nem hordhat fel alsónadrágot edzésre (vagy nagy aktivitású időszakokra), ha nem okoz problémát a bőrön (hegek, sebek, bőrkiütés), és a külső ruha szűk, szoros és képes a nedvesség eltávolítására. Ebben az esetben élvezheti a szabadságot.

megállapítások

A legfontosabb tanácsok – tartsa tisztán, szárazan és frissen. Ha nincs bõrproblémája az intim helyeken, és tiszta alsónadrágot viselsz, akkor másnap viselheted, ha nincsenek ürüléked, és nem részegek.

Ha sportról beszélünk, akkor a kimenő alsónemű a nedvességszövet előnyös a pamutruháknál.

A tanga nem viselhető az edzőteremben. Ehelyett válasszon több zárt nadrágot.

És az utolsó dolog, amit bugyi nélkül lehet csinálni, de csak akkor, ha a bőr egészséges, tiszta és a külső ruha szoros, szoros a nedvességet felszabadító szövetből.

Loading...