20 asioita, jotka tappaisivat suhdetta

1. Yritetään vaihtaa toisiaan

Täydellisiä ihmisiä ei ole olemassa. Mutta älä sekoita tapoja ja piirteitä. On asioita, joita henkilö ei voi muuttaa itsestään riippumatta siitä, kuinka paljon häntä häpäisee. Älkää siis sekoittako hajallaan talon sukkia (tapana) ja menettänyt viidettä kertaa kauden sateenvarjossa (poissaolovelvollisuus – merkkijono).

2. tutustumalla vanhempasi

On hyvä, jos tunnet toisen puoliskon vanhemmista (ja hän on sinun kanssasi). Vielä parempi, kun he ovat ystäviä. Valitettavasti näin ei aina tapahdu. Avio ei ehkä pidä potentiaalia äidistä, eikä tytär vaikuta tulevasta äidistä, mutta tämä ei saisi vaikuttaa parisuhteiden välisiin suhteisiin. Älä ole epäkunnioittavasti valintasi mukaan, älä vedä rakastettua / rakastettasi perheillallisiin. Mikään muu kuin pilaantunut mieliala, he eivät lupaa.

3. Matkapuhelin

On hämmästyttävää, kuinka nopeasti gadgetit ovat kääntyneet avustajista razluchnikoviksi. Sen sijaan, että nautimme kommunikaatiosta rakkaitten kanssa, keskustelemme puhelimesta, kirjoitamme tekstiviestejä, istumme sosiaalisissa verkostoissa. Tietenkin, joskus on todella tärkeitä asioita, mutta loppujen lopuksi ei ole mitään tärkeämpää kuin rakastettu.

4. Julkiset häirinnät

Älkää koskaan kuule, älä koskaan kerro suhdetta julkisilla paikoilla. Sekoitat paitsi kumppanisi myös muiden. Riippumatta siitä, kuinka veri kiehui, ei väliä kuinka paljon halusitte pistää “i” tänne ja nyt, vain kasvotusten.

5. Loukkaukset

Epäitsytykset ovat väistämättömiä. Ennemmin tai myöhemmin jokainen pari löytää kompastuskiviä. Lisäksi tämä on normaalia. Nälänhädät ovat osa onnellista suhdetta. Mutta yhdessä kunnossa: älä ylitä linjaa. Älä loukkaa toisiaan, älkää antako harhaasi kumppanin yläpuolelle ja muistakaa, että ei ole ristiriitaa, jota ei voida ratkaista kompromissilla.

6. Hiljaisuus

Kukaan ei voi lukea mieltäsi. Jopa rakastettu. Onko ongelma? Kerro siitä. Jotain, jota en pidä? Puhua. Tunteiden ilmaiseminen, niin positiivinen kuin negatiivinen, on psykologisen terveyden lupaus.

7. Anteeksianto

Kaikki ovat väärässä. Ja sinä myös. Tiedä kuinka antaa anteeksi rakkaille. Älä pidä kauhua itseesi ja älä tallenna niitä. Tämä ei pelkästään tallenna suhdettasi, vaan auttaa välttämään ei-toivottua stressiä. Psykologit ovat jo pitkään huomanneet, että epäkohdat vaikuttavat kielteisesti ihmisten terveyteen.

8. Ei aika, väärä paikka

Keskustele tärkeistä asioista sopivassa ympäristössä ja oikeaan aikaan. Älä aloita keskustelua esimerkiksi siitä, että olet liikuttanut kovaa päivän töitä. Yksipuoliset vastaukset, välitön nyökkäys, eivät ole merkki välinpitämättömyydestä. Vain kumppani on väsynyt, hänellä ei ole voimaa keskustella. Siirrä keskustelu myöhemmin.

9. Rahoitus

Suhteet viittaavat siihen, etteivät vain ota, vaan anna. Sen ei kuitenkaan pitäisi olla vähäinen, varsinkin taloudellisissa asioissa. Selvitä tärkein asia: miten hallita taloutta, maksaa laskuja, jaa talousarvio. Mutta älä salli sellaisia ​​lauseita kuin: “Viikonloppuisin menemme elokuvateatteriin, mutta maksat siitä, kun maksoin viimeisen kerran.”

10. Taittaminen lentää elefantiksi

Kukaan ei ole täydellinen. Unohtuiko hän heittää roskakori? Poltiko hän polttasi? Hän osti väärän jogurtin? Hän ei maksa Internetiä? Uskokaa minua, kaikki tämä on niin tyhmää, että se ei kannata edes kiinnittää huomiota, puhumattakaan tunteista. Älä tee elefanttia lentosta. Sen sijaan kävele – samaan aikaan ja heitä pois roskat. Nauraa paitaasi reiän takia, koska on aika ostaa uusi. Kokeile “väärää” jogurttia, ehkä tämä maku on vielä parempi? Valoa kynttilöitä ja vietä romanttinen ilta ilman Internetiä.

11. Vakoilu

Rakkaus perustuu luottamukseen. Luota toisen puoliskon puoleen. Rakastettasi voi (ja pitäisi) olla henkilökohtainen tila. Kunnioita sitä. Älä lue tekstiviestejä, älä näytä sähköpostia, älä riistä taskuasi. Kaikki tämä vahingoittaa rakkautta ja tuhoaa suhteet.

12. Kateus

Joku luulee, että mustasukkaisuus on merkki rakkaudesta, joku – että se on itsekkyyttä ja epäkunnioitusta. Shakespeare kutsutaan yleisesti zombeiksi hirviöksi, joka itsessään syntyy ja synnyttää. Joka tapauksessa molemmat kärsivät siitä: yksi on epäilty epäiltyjä, toinen on loukkaantunut epäluottamuksesta. Miten käsitellä tätä? Ole rehellinen: älä anna ja älä etsi syytä mustasukkaisuuteen.

13. Liiallinen rauhallinen

Huomasitko, että kun ihmiset löytävät itsensä pariksi ja kaikki osoittautuvat hyvin, he alkavat saada painoa? Harmonia ja rauhallisuus suhteissa – se on ihanaa. Mutta tämä ei ole syy lopettaa itsesi katsominen. Haluatko kumppanisi menettää kiinnostuksen sinua kohtaan? Eikö rakastettu olemaan ylpeä kauneudestasi?

Jos näet, että ongelma on kypsynyt (voit jopa sanoa, kasvatettu), osta tilaus kuntosalille … kahdelle.

14. Vertailut

Unohda ex. He ovat aiemmin. Nykyisessä on uusi rakkaus. Ja se on helppo tuhota, jos verrataan kumppania ex-intohimoihin.

15. Yhdessä 24 tuntia vuorokaudessa

“He ovat täydellinen pari – he kaikki tekevät sen yhdessä!” – aina, kun kuulet tällaisia ​​huutoja, sinä tahattomasti sarkastisesti hymyilet. Kuinka kauan ne ovat yhdessä? Psykofysiologisen henkilön on oltava yksin. Älä yritä viettää joka minuutti rakkaasi kanssa. Päinvastoin, sitä vähemmän aikaa kommunikointiin, sitä arvokkaampi se on.

16. Valehtelee

Valehtelu, kuten vesi, voi heikentää minkä tahansa, jopa vahvin yhdistyksen perusta. Seuraa Dr. House -periaatetta – “Kaikki valehtelevat” – voit, mutta et kommunikoi rakkaasi kanssa. Puhukaa rehellisesti, jos keitto on hieman suolattua tai lahjasi pukeutunut ei pidä, ja oppii tunnistamaan tällainen totuus asianmukaisesti osoitteessa.

17. Valehtele itsellesi

Joskus suhde ei romahdu, koska olemme kumppani, mutta koska emme ole rehellisiä. Onko se henkilö, jolle haluan tavata vanhuutta? Haluanko antaa itselleni tämän suhteen? Vaikka sinä vilpittömästi älä vastaat näihin kysymyksiin itse, et saa aikaan harmoniaa suhteessa.

18. Itsevarma

Mitä alhaisempi on itsetunto, suojaamaton kumppani tuntee. Älä anna komplekseja luoda kysymyksiä: “Valitsinko oikean henkilön (t)?” Mitä hän voi antaa minulle, jos hän ei usko omaan voimaansa? “On myös totta, että päinvastoin on totta: juokse pois joku, joka itse vakuuttaa omalla kustannuksella ja tekee sinusta tuntemattoman merkityksen.

19. Tavoitteet

Mitä seuraavaksi tapahtuu? Mikä suhde johtaa? Sinun täytyy tietää tarkkaan, vastaavatko tavoitteet kumppaninne suunnitelmiin. Ehkä hän (a) ei ole ollenkaan virittäytynyt avioliittoon lähitulevaisuudessa, vaikka haaveilet jo perheestä. Älä epäröi kysyä näitä kysymyksiä, äläkä pelkää irtautua toivottomasta suhteesta.

20. Rakkaus todellisuudeksi

Uskotaan, että he eivät rakasta jotain, he vain rakastavat sitä. Hyvä on. Mutta tälläkin “mitalla” on haittapuoli: rakkautta ei voida pitää itsestäänselvyytenä. Rakkaus on kohtalon lahja. Ole kiitollinen henkilöstäsi, joka on sinun vieressäsi, hänen tunteitaan kohtaan.

Oletko kohdannut tämän luettelon? Miten tämä vaikutti suhteeseenne?