Kätevin tapa lukea kirjoja iOS: ssä ja Androidissa

Kuten usein meille ei kerrottu, että vain todelliset paperikirjat voidaan lukea, kukaan ei väitä, että e-kirjat ovat paljon käteviä ja käytännöllisiä monissa tilanteissa. Näin on useista syistä. Ensinnäkin ne eivät vie tilaa (luonnollisesti paitsi laitteesi tilaa), toiseksi he eivät paina mitään, ja kolmanneksi he voivat aina olla lähellä sinua. Ja jos aiemmin julkisessa liikenteessä kaikki piiloutuivat avatun kirjan takana, nyt sen paikka oli puhelimien ja tablettien varassa.

Yleensä mukavuus on kiistaton. Toinen kysymys on, miten voit saavuttaa mahdollisimman kätevästi laitteiden käyttämisen lukijana. Loppujen lopuksi on olemassa paljon erilaisia ​​ohjelmistoja, jotka näyttäisivät olevan käteviä vain yhden toiminnon suorittamiseen, mutta kukin kehittäjä huutaa tuotteensa uskomatonta ainutlaatuisuutta ja mukavuutta. Siksi päätimme tarkastella suosituimpia kirjasovelluksia. Tarkastelemme kuinka universaaliset ratkaisut iOS: lle ja Androidille ja ainutlaatuiset sovellukset kussakin järjestelmässä.

Bookmate

bookmate

Bookmate ei ole vain sovellus vaan koko palvelin, joka tukee Android, iOS, Windows Phone ja PC. Voit ladata kirjoja sovellukseen kahdella tavalla: lataamalla tiedosto tietokoneesta tai syöttämällä linkki kirjasta Internetistä palveluun. Sovellus on täysin ilmainen ja ensi silmäyksellä ole selvää, miten kehittäjät ansaitsevat? Se on yksinkertainen – sovelluksessa on mahdollisuus maksaa tilaus, jonka avulla voit käyttää valtavaa Bookmate-kirjastoa.

On myös sosiaalinen osa. Voit lisätä ystäviäsi, nähdä lukemasi kirjat ja lisätä kirjoja kirjastoosi (vain tilaamalla). Toimintojen joukossa on kyky synkronoida laitteiden välillä, lisätä lainauksia ja tietenkin kaikkia tekstinmuokkausvaihtoehtoja. Yleensä Bookmate-palvelu voi olla erinomainen valinta virtuaalisen kirjaston tallentamiseen.

iBooks

iBooks-ipad

Jos sinulla on Apple-laitteiden kokoelma, iBooks voi olla erittäin kätevä vaihtoehto. Kirjojen ostaminen muutamalla napsautuksella, pilvipalvelun synkronointi kaikkien laitteiden kanssa ja äskettäin iBooks on Macissa. ITunes Storen ostosten lisäksi voit ladata niitä iTunesista tietokoneeltasi. Mutta tässä on paljon kätevämpi tapa, jota kuvataan alla.

Jos käytät iBookia tai muita lukijoita, joilla ei ole omaa kirjastoa, Book Search -sovellus voi olla erittäin houkutteleva sinulle. Se sisältää joukon erilaisia ​​kirjastojen arkistoja, jonka avulla voit ladata ne ja heittää ne välittömästi valitsemaasi lukijaan. Näin voit tehdä sen.

Menemme tarvittavaan arkistoon ja lataamme siitä kirjan. On syytä mainita, että sisäänrakennettujen arkistojen lisäksi sinulla on mahdollisuus lisätä omat. Kun olet ladannut kirjan, se näkyy kirjastossamme.

IMG_0657  IMG_0658

Nyt voimme lähettää ladatun kirjan mihin tahansa lukusaliin. Kuten käytettävissä olevista vaihtoehdoista on nähtävissä, on vain iBookeja, koska vain se on asennettu. Mutta kehittäjä kertoo sovellusten Nook, Kindle, iBooks ja monet muut tuet.

IMG_0659

Moon lukija

1346548898_mon1

Jos näytät kuun lukijan käyttäjää mahdollisuuksista iBooksille, valmistaudu siihen, että hän nauraa sinusta henkilökohtaisesti. Asetusten lukumäärä Moon lukija on hämmästyttävä. Tuki yli 12 formaatille, tekstin asettaminen minuuteissa, valtava määrä eleitä ja paljon muuta.

Huomaa, että sovellus on ilmainen, mutta siinä on myös PRO-versio, joka poistaa mainonnan ja lisää toiminnallisuutta. Esimerkiksi monikosketustuki, Bluetooth-kuulokkeiden hallinta ja tekstistä puheeksi. Päätä, tarvitsetko PRO-version tai et voi tehdä sitä ilman, mutta hakemus ansaitsee huomionne.

Viileä lukija

CoolReader_00

Cool-lukija on toinen erittäin suosittu Android-lukija. Ja sillä on myös paljon toimintoja, mutta jotain puuttuu. Jos esimerkiksi ostat Moon-lukijan täydellisen version, voit katsella tilastojasi ja synkronoida Dropboxin kanssa. Cool-lukulaitteessa tämä toiminto yksinkertaisesti puuttuu.

Kuitenkin, jos Moon-lukulaitteessa on vapaa versio, jolla on rajoitetut toiminnot, niin Cool-lukija antaa sinulle täydelliset toiminnot täysin ilmaiseksi. Kiitos kehittäjä voi vain lahjoittaa.

Minusta näyttää siltä, ​​että nämä sovellukset sopivat kaikille, vaativille ja ei kovin paljon. Mitä palveluita voit käyttää lukemiseen?

Loading...