Kuinka kiinni onneasi hännän päällä ja älä päästä irti

On olemassa useita sääntöjä, jotka auttavat viimeisintä häviäjää muuttumaan onnekas henkilöksi, mutta sen täytyy muuttaa ajattelutapaa. Ja tässä ei ole jatkuvaa työtä, vaan kykyä nähdä mahdollisuuksia missä he ovat, pyrkiä heihin ja käyttää kaikkia mahdollisuuksia, jotka herättävät elämää.

Ei niin yksinkertaista

Kun ajattelet voittajia ja häviäjiä, onnistuneita ja häviäjiä ja kiinnittävät samalla huomiota vain niihin, menetät puolet todellisista tapahtumista. Olet esimerkiksi päättänyt avata ravintolan, koska kaupungissa on monia onnistuneita ravintoloita. Mutta huomaat, että onnistuneita ravintoloita oli vain, koska vain he selviytyivät.

Ehkä 90% kaikista kaupungin ravintoloista meni konkurssiin ensimmäisen vuoden aikana, etkä tiedä siitä, koska ne katoavat välittömästi silmistä. Kuten Nassim Taleb kirjoitti kirjassaan “The Black Swan”: “Hautausmaa romahtanut ravintoloita on hyvin hiljainen.”

Ne, jotka selviävät, alkavat kaataa neuvoja tyyliin “miten minä tein sen”, joka yhdistää yksinkertaiset syyt ja vaikutukset. Jos “herätä aikaisin / älkää olko laiskoja / suunnittele päiväsi / asetat tavoitteesi”, sinusta tulee menestyvä “liikemies / kirjailija / näyttelijä”.

Jos uskot näitä vinkkejä ja ajattelet, että yksi toiminta johtaa vain yhteen seuraukseen, pidät hyvin alhaisena. Tämä on tällainen harhautus, kun yrität hälventää elämän kaaosta ja arvaamattomuutta järkevään rakenteeseen.

Mutta menestys ei ole lineaarinen eikä se riitä yksinkertaiseen logiikkaan, jossa toisesta tapahtumasta seuraa välttämättä toinen, ei vähempää. Kuten David Lee kirjoitti, kaikkein “joustavat” yrittäjät Älä ennusta tapahtumia, mutta kykenevät tekemään yhteistyötä ennalta arvaamattomasti.

Jos ilmaiset itseään metaforisesti, umpikujat voivat muuttua laajoiksi välein, jos voit käyttää oikein epävarmoja elämäntapoja.

Jotkut ihmiset voidaan kutsua menestyksekkääksi, mutta on oikeampaa sanoa, että he vain tietävät, kuinka käyttää heidän mahdollisuuksiaan.

Miten luoda oma onneasi?

Psykologi Richard Wiseman teki tutkimusta onnesta. Kymmenen vuoden ajan hän katseli neljästoista eri ammattihenkilöistä, jotka kutsuivat itseään onnekkaiksi tai häviävinä. Kirjaessaan McRainy antaa lyhyen kuvauksen kokeesta:

Yhdessä kokeilusta Wiseman kehotti osallistujia laskemaan valokuvia sanomalehden sisällä. Ihmiset, jotka pitivät itsestään kauheita häviäjiä, käyttivät noin 2 minuuttia tähän tehtävään ja ne, jotka kutsuivat itseään onnekas pari sekuntia. Tosiasia on, että sanomalehden toisella sivulla hän kirjoitti valtavia kirjaimia “Stop counting, sanomalehdessä 43 kuvaa.” Vielä yksi sivu ei kirjoittanut pienempiä kirjaimia: “Lopeta laskeminen. Kerro kokeilijalle, että näit tämän, ja saat 250 dollaria. ” Yksikään “häviäjä” ei ole lukenut ensimmäistä merkintää tai toista, vaan he vain jatkoivat itse kuvien laskemista.

Joten onnea on, mitä itse etsiä, tarkastelemalla tiiviisti elämää, ja tämän haun prosessissa voit luoda sen itse. Tämä on sinun ajattelutapa, se on teidän toimia ja reaktioita ihmisiin ja tapahtumiin, joita esiintyy elämässäsi.

Luck ei ole taikuutta, se on kyky työskennellä paremmin odottamattomilla, outoilla ja monipuolisilla todennäköisyydellä, jotka heittävät elämäsi. David Wiseman

Onneksi Wiseman ei rajoittunut alastomaan teoriaan ja tarjosi useita tapoja, jotka auttavat välttämään mahdollisuutta. Tutkimuksensa perusteella voimme neuvotella seuraavista:

Käytä mahdollisuuksia suorittaa

Et voi vain havaita ja käyttää erilaisia ​​mahdollisuuksia, vaan myös luoda ne itse tai pikemminkin tehdä kaikkensa, jotta mahdollisuudet syntyvät. Lisää tuttavuutta, kokouksia, avoimuutta uusille ideoille ja hankkeille – kaikki tämä auttaa pääsemään mahdollisuuksista elämästä ja tietenkin käyttää niitä.

Kuuntele itseäsi

Lucky ihmiset eivät koskaan jätä huomiota heidän heikkoutensa ja luottaa heihin. Muuten, meditaatio auttaa pumputtamaan intuitiota, eli poistamaan tarpeettomia ajatuksia päästäsi ja oppimaan kuuntelemaan itseäsi.

Fortune Kisses Optimistit

Ahdistus ja pessimismi pilvi mielen, he eivät anna nähdä mahdollisuuksia. Hiljainen optimismi ja luottamus, että kaikki päinvastoin auttaa etsimään uusia mahdollisuuksia ja löytämään ne.