Vetopalvelin avaa kortit. Live James Bondista tänään

Kesti lähes vuosi keskustella Oleg Braginskin haastattelusta: hän on aina kiireinen. Ensimmäinen artikkeli tehokkuuden nerokkeesta on tullut niin suosittu, että se tuli välittömästi Lifehackerin 10 parhaan julkaisun joukkoon, joka pitää luokituksen vuodessa. Monet eivät usko, että tämä on todellinen henkilö ja haastattelussa totuus. Luotettavuutta vahvistivat lukuisat kommentit Facebookissa, Olegin entisissä kollegoissa ja hänen tuttavuissaan.

Tässä haastattelussa keskitymme sankareiden liiketoimintaan.

“Kuka on rautatie?” Yksinkertainen ja suppea määritelmä.

– henkilö, joka päättää mahdottomista tehtävistä.

– Kuinka tulitte tablelighteriksi?

– Koulussa tajusin, että voin voittaa ilmaisia ​​pelejä olympialaisissa, ja neljännestä luokasta otin palkintoja kaikilla aiheilla, joilla minulla oli aikaa. Valmistautui oppikirjoihin opettajille: hän oppi ratkaisemaan monimutkaisia ​​ongelmia sovitussa ajassa, tehnyt läksyjä vain muutoksista, opetti runon tarkastuspäivänä.

Vierailtiin matkailurivissä ja tanssitansseissa, osallistui kilpailuihin ja KVN, oli nuorten Pioneer-ryhmän puheenjohtaja, koulun Komsomol. Matkailu opetti universaalisuutta, tansseja – tiimityötä, KVN: n koulutettua improvisoitua, julkista kuormitusta muodostunut vastuu.

Kiovassa ammattikorkeakoulussa hän työskenteli kolmella osastolla tietotekniikan saatavuuteen – hän oppi tuntemattomien tutkijoiden tuntemuksen. Kilpailukyky kehittyi seuraajia – jotka viittasivat hetkiin totuuden etsimiseksi, suoritettiin kirjeenvaihto planeetta-asteikolla, kirjoittivat tonnia paperia algoritmien yhtälöineen ja järjestelyineen.

Löysimme ohjelmakoodin nopeasti ja kompakti, ei nukkunut päiviä, eliminoitiin tarpeettomia komentoja, vähennettiin tavua. Olen ylpeä näiden vuosien kollegoistani: jokainen on tehnyt nimen, osallistunut tieteen, onnistunut liiketoiminnassa.

Hostellin elämä on kovettunut: freshmenit hakattiin, heidät otettiin pois vaatteista, he varastivat ruokaa. Levyillä ei ollut tarpeeksi toimivia keittolevyjä, he korjasivat itse putket ja asensivat rikki ikkunat ja ovet. He heiluttivat ja oppivat taistelemaan kellareissa, he rukoilivat alkeisopettajia ja piirin prikaatit. Vastikään heitettyään hänestä tuli tietojenkäsittelytieteiden tiedekunnan professori, joka oli johtava Ukrainan suurimman yliopiston opiskelijakunta.

Oppidut kielet – puhuivat ulkomaisten opiskelijoiden kanssa syntyperäisissä murteissa. Ensin hänen sormensa, kömpelösti ja hauska, myöhemmin – hän ratkaisi keskenään ristiriidat maanmiehensä ilman kääntäjiä.

Kirjoitin tietokonepelejä, BRAVO-virustorjuntaohjelmaa ja hakkeriedustajaa HED. Ohjelmointi ei sallinut rentoutua: virukset ilmestyivät viikoittain, hakkerit heittävät toiveitaan Fidon kautta. Älyllisyyden ja toverin keskinäisen avun ilmapiiri oli, säästiimme ystäviämme ja säästyimme vaivaa muuttaa maailmaa.

He eivät kysyneet rahaa, eivät etsineet sponsoreita, asettaneet tavoitteeksi ja ansaitsivat sen yhdessä. Ostimme kirjoja kerralla ja viikossa seisomme linjoilla, korvaamalla toiset, uskoivat, että kaikki riippuu meistä.

Myöhemmin he kutsuivat yhtiötä: hän johti IT: tä, analytiikkaa, tietoturvaa, “velkojia”, “riskejä”, asianajajia, vähittäismyyntiä, tutkimusta ja toimintayksiköitä. Osallistuessaan osakkeenomistajien liiketoimintaan, auttoi asiakkaita ja kumppaneita. Ympäröivät ihmiset ovat tottuneet selviytymään vaikeuksista, ja he alkoivat siirtää monimutkaisia ​​tapauksia.

– Mitä kokemuksia teillä on ennen?

– Aion avata kortit: toisten toiveet ympärilläni ylitettiin kokemuksella.

90-luvulla kirjoitimme jo kirjoitettuja ohjelmia, raskurochivaya insides, poistamalla onnistuneita fragmentteja. Meitä kutsuttiin hakkereiksi, koska he helposti avasivat ohjelmistosuojaukset. Läntisten yritysten edustajat eivät voineet arvata: taidot eivät ole taidosta vaan oppikirjojen puutteesta.

Illalla yritimme käsitellä erikoistuneiden ohjaimien ja tiedonsiirtopakkausten koodia, meille kerrottiin, että tiedämme kaikki ohjelmointikielet ja maksut olivat hiljalleen kasvamassa.

2000-luvulla, se oli onnistunut kirjoittamaan AlfaCheck – Ohjelma ottaa luottopäätösten sekunnin murto-osassa, AlfaReporter, mikä reaaliaikaisesti yritysten ja infrastruktuurin luomiseksi robotteja, ohittaen rajoitukset kumppanin järjestelmiä. On kehittänyt kaavan petostentorjuntaa, vähentää jälkikäteen 10 kertaa, on luonut läpimurto ratkaisuja vakuutus- ja keräys liike, vietti kokosi asiakkaita ja esitteli kanta- ja maan suurin liittovaltion verkkoihin.

– Miksi tällaiset ihmiset tarvitsivat?

– Tiedätkö paljon hakkereita? En usko yhden. Jos he tiesivät, he välittömästi keksivät tehtävän hänelle.

Tarve on muodostettu rablshouters, osoittaa viettelevä helposti ratkaisuja.

Tiedätkö, mitä ystävät ja kollegat kykenevät, kuka soittaa sinut kun yllätyisit? Toimivaltainen. Hän ottaa itsensä tai suosittelee toista taiteilijaa ja kolme kättelyä – rabllshuter.

800 kokeilun jälkeen 100 päivässä onnistuin luomaan henkilökohtaisen profiilin liikekumppaneiden verkostossa LinkedIn, josta tuli eniten katsottuna planeetalla. Tuhannet ihmiset löytävät minut päivittäin etsimään harvoin yhdistettyjä kompetensseja – he muistavat epätyypillisillä ongelmilla. Tiedän taitavimmat asiantuntijat, jotka istuvat ermotit introvertion simpukoissa, jotka syyttävät maailmankaikkeuden epäoikeudenmukaisuutta – he eivät halunneet ilmoittaa maailmalle itsestään.

– Mitkä ovat rautateiden avaintaidot?

– Se ei ole osaaminen vaan monimutkaisuus.

Trailshutter pystyy korvaamaan asiantuntijaryhmän, jolla on laajaa käytännön tietoa ja kokemusta.

Minulla on Excel-tiedosto, jossa kerään osaamiset. Heillä on 7 400. Omistan kymmenennen osuuden, olen jatkuvasti rakentamassa. Kehityksen alkaessa kuuluvat muiden pilkasta, mutta vuotta myöhemmin minua pidetään kiistämättömänä asiantuntijana.

“Kaksi pöytätasku-kirjoja ja kaksi salaista kirjaa”? “

– Kiinalaiset käsittelevät suosittua “Art of War” ja “Thirty-six Stratagems” salaisuuksista, jotka kerron mestarikursseistani. Muuten vierailevien luentojen maraton alkoi – hän suunnitteli esityksiä 50 korkeimmalla yliopistolla.

– Kuinka paljon rautatieyrityksen palvelut maksoivat?

– Niin paljon kuin ongelmat ovat ja asiakkaat ovat valmiita maksamaan. Aloittelija ei voinut muodostaa hintatarjousta, joten hän otti niin paljon kuin tarjottiin – tavallisesti odotusten yläpuolella. Vähitellen ratsastaja toimi: liiketoimintaympäristöympäristö ja tuntipalkka.

Joskus aikaväli on yhtä suuri kuin pienen SUV: n kustannukset. Kun mittari punkit, asiakas on kunnioitettava, päättäväinen ja liikuteltava. Tulospalkkio on vaarallinen viivyttämällä toteutuksen ajoitusta ja saavuttamattomuutta, asiakasryhmän vastarintaa.

“Ja jos olen aloittelija, kuinka paljon minun pitäisi lainata asiakkailta?”

– Aloittelijoita ei tapahdu: heillä on vaikea tehtävä oman organisaationsa ulkopuolella – heistä tuli pöytäliina. On ratkaissut ongelman – saavat maksun. Ei selviytynyt – kompensoida haitan jättäminen neutraaliin muistiinpanoihin, muutoin saada huono detektori. Aloita 100 dollaria tunnissa.

“Mikä oli suurin maksu?”

– Suuri (nauraa): asiakkaan koon ja yrityksen koko. Voit lopettaa ajattelemalla rahaa ja elää mukavasti, mutta jännitys veressä ei anna sinun rentoutua.

– Mikä on raideleveyden keskimääräinen ROI?

– Infinity. “Brainwaves” maksaa satakertaisen rablshutterov-puhelun, kun sisäiset asiantuntijat epäonnistuivat ja alan konsultit eivät auttaneet. Meitä kutsutaan “viimeiseksi toivoksi”, he maksavat vastaavasti. Kuulin tähtitieteellisiä summia, sain jopa 10% liiketoiminnan kustannuksista.

– Oliko tapauksia, joissa asiakas kieltäytyi maksamasta tai ei tunnustanut työn tulosta?

– Jo vuosia vain yksi asiakas ei ole maksanut. Palattuaan tarjosi kaksinkertainen maksu. Kauppa ei mennyt, asiakas menetti liiketoiminnan, monet tietävät siitä – hyödyllinen esimerkki, toinen tiede. Trablshutter saa rajoittamattoman pääsyn sisäpiiritietoihin ilman asiakirjoja ja lyhyessä ajassa, mutta en tunne väärinkäytöksiä, vaikka velvoitteet eivät täyty.

Tuloksen tunnustamatta jättäminen on kuitenkin yleistä: päätökset ovat ilmeisiä. Aluksi hävisin ja väittelin asiakkaiden kanssa, kokemus kehotti minua vaihtamaan taktiikkaa. Korjaa hetki ennen ilmoituksen tekemistä kysymyksellä “Nyt tiedätkö, mitä tehdä?”. Otan kaksi kertaa vastaan ​​kielteistä vastausta, ehdotan poistumista. Ongelmat ovat kadonneet.

– Mikä on Trablessing? Onko se liiketoimintaprosessien optimointi, johdon raportointi tai tiimirakentaminen?

– Kaikki edellä mainitut ja ei vain. On vaikea virrata ongelmaa. Tyypillisiä tuotantoja:

 • Työntekijät ovat sammuttaneet silmänsä, mitä minun pitäisi tehdä?
 • Tarvitsemme täysin uuden tuotteen.
 • Markkinaosuutta on kaksinkertaistettava.
 • Kilpailijat tukahduttavat, ei ole virtsanesteitä.
 • Vapauta ilman budjettia.

Useimmat asiakkaat tarvitsevat keskustelijoita, eivät tabletteja. Omistajat pelkäävät osoittavan epäpätevyyttä ystäville ja alaisille, jotka ovat kyllästyneet formalismiin ja konsulttien kirjanpitoon. Jotkut maksavat “puhetta” varten.

Jokaisessa yrityksessä voit parantaa prosesseja, perustaa raportteja, yhdistää ne tehokkaasti, mutta käyttää tehokkaasti neulaa, kuin yleensä yleisiä hierontoja yhdistettynä tiputukseen ja vitamiinien ottamiseen.

– Miten ragluschuters etsiä asiakkaitaan?

“Asiakkaat löytävät meidät.” Älä käytä käyntikortteja ja vältä yhteystietoja. Puhumme konferensseissa ja kirjoitamme artikkeleita. Vuonna 2015 hän julkaisi 100 materiaalia 13 sykliä ja puhui 30 konferenssissa. Tuleva virta on.

Vuonna 2015 Oleg Braginsky puhui 30 konferenssissa

– Mielestämme rablshuteran julkisuus on tuhoisaa. Mitä mieltä olet tästä?

– Olen samaa mieltä. Asiakkaat maksavat sellaisten ratkaisujen eleganssia, joita he usein käyttävät itselleen.

Kielletty rabllshuter kompromisseina – ulkonäkö on hälyttävää, mutta liiketoimintaluokan matkustamossa et voi piiloutua: tavata aina tuttavasi.

Siksi en halunnut haastatella sinua koko vuoden ajan. Ylimääräistä kohinaa yrityksellämme ei tarvita ja PR ei auta – asiakkaat eivät etsi rablshoutersia Internetin kautta.

“Kuka nämä rakeblighter-asiakkaat ovat?” Mitkä olivat epätavalliset asiakkaat?

– Ainutlaatuinen asiantuntijoita ja yrityksiä Fortune 500. Yhdessä tapauksessa etsiä ei-kilpaileva kumppani, joka ei hyödyntää kehittynyt tieteellinen tai aluksen käyttöajan toisella – turhaan yrittänyt Big Four.

– Ja miten on mahdollista ylläpitää kilpailukykyä, jotta et halua pelätä salaisuuksia ja antaa salaisuuksia?

– Lääkäri ei piilota taudin oireita, vaikuttava ja varakas älä epäröi maksaa neuvoja – osta luottamus tutkimukseen. Ennen yhteydenpitoa LinkedInin kautta tai matkapuhelimella – päivämäärää, maata, teollisuutta ja suoria kilpailijoita keskustellaan. Vuoden kuluttua projektista en työskentele samassa teollisuudessa ja maantieteessä ilman edellisen asiakkaan lupaa.

– Ja kuinka monta tehtävää olet jo päättänyt?

– Lähes yhdeksänsataa 25 vuotta, joista jokaiselle on esitys, 150 on kuvattu LinkedIn-profiilissa. Kun kysytään tietyn tutkinnon saatavuudesta, otan vanhan esityksen ja täydennän profiilia projektin kanssa, jotta vältyttäisiin kysymyksiltä tulevaisuudessa.

– Kuinka erottaa tämä rautatiekuljettaja “trablshulerasta”?

– “Trablschulers” sanovat enemmän asiakkaita, työskentelevät prosenttiosuuteen ja puhuvat kokemusten keräämisestä. Trablesserit eivät osta, älä anna alennuksia eikä kompromisseja.

– Jos verrataan klassisiin konsultteihin kuten McKinsey, mikä on parempi kuin rakebackers?

– Konsultit varastavat ideat henkilökunnalta tai ulkomaisilta kollegoilta ja esittävät esityksestä. He työskentelevät joukkueina, palaavat toistuvasti ja eivät ole vastuussa täytäntöönpanosta. Myyttinen takuu soveltuvuudesta on brändi.

Vetopalvelut puhuvat henkilökohtaisesti ratkaisusta asiakkaalle, kirjoittavat kynällä paperilla ja näyttävät asiantuntijoille “kentällä” mitä, milloin ja mitä tärkeintä, miten se tehdään. En tavannut konsultteja, jotka soittivat kylmäpuheluja puhelimeen, muokkaavat työstökoneiden sivustoja, rakentajien komentajia, jotka tekevät sopimuksia asiakkaiden hyväksi.

– Miten kovaäänisen työ vaikuttaa henkilökohtaiseen elämään?

Elämän vauhti, monikansallinen monimuotoisuus, usein tehtävät liikkeet, tiimien muutokset, aikarajoitukset, monimutkaiset tehtävät terävöittävät militatiivisuutta ja täydellistä tinkimätöntä.

– On vaikea palata normaaliin elämään – “Formula-1” -ajoneuvojen kuljettajat huonoilla kuljettajilla teillä. Tiedän, kuinka lukea kasvot, eleet, ääni, pakotettu antamaan anteeksi epävarmat yrittäjät.

– Mitkä henkilökohtaiset ongelmat ratkaiseminen käytät trabblushing?

– Yritän olla hakematta olla ylivoimainen. Karate-maailmanmestari ei käytä taitoja perhekeskeissä.

– Ja anna esimerkkejä asiakkaan ongelmien jäljittämisestä.

– Vakuutusyhtiö rakensi käytettyjen autojen valikoiman, tarvitsi yhä enemmän arvioijia, joiden palveluista tuli kalliimpia lainanantopuomia. He pyysivät “ratkaisemaan ongelman.” Pieni joukkue loi yhtälöjärjestelmän, automallit laskivat vaikuttavien parametrien kertoimet, luonut verkkopalvelun, joka vastaanottaa tekstiviestin. Mainittiin lyhyt numero 3344, ja ehdotettiin lähettämään liikenneparametreja hetkelliseen arviointiin. Palvelu ansaitsi kilpailijoiden ja baryg-auton markkinoilla suosion, joka hyökkäsi palveluun pyynnöstä.

Vakuutusyhtiö pääsi eroon arvioijista ja sai laillisen tilaisuuden tarjota tilaajille, jotka lähettävät viestejä tiettyyn numeroon.

– Onko rablshutery on sapattivaihe ja alas vaihtama? Tunnetko esimerkit?

– Usein. Itse olin pyöräilyn pari kertaa, heittäytyin päiväntasaajan ympäri ilman taukoa ja menin peräkkäin vuorenhuipuihin. Sitten jotain katkeaa, ymmärrät, että tuhlaat ja poltat elämääsi, haluat palata tiukkoihin pukuihin, älykkääviin keskusteluihin, menetät väliaikaisen paineen.

– Mikä on rautateiden urakehityksen muunnelma?

– Ja mikä on ura-alan kehityksen vaihtoehto sniperille? Vanhempi, päällikkö, johtaja? Ura on maksujen kasvu ja asiakkaiden taso.

– Jos haluan olla deskblaster, mitkä ovat ensimmäiset 10 vaihetta, jotka minun täytyy tehdä matkalla ammattiin?

 1. Sokea tiiviste – mene “SOLO-näppäimistöön”, näytön rivit kulkevat aivoista.
 2. Kursiivi – korjaa ajatuksesi ja stenografi tuntemattomalle muille.
 3. Pikakuvaus – 5 000 sivua lukee ennen kokousta rutiiniksi.
 4. Pikaviesti – oppia näkemään tuloksen järjestys väreissä.
 5. Lyhyesti muotoiltu – kartoittaa kokous, kirja, elokuva 30 sekunnissa.
 6. Algoritmit – älä keksitse pyörää uudelleen, ymmärrä parhaita käytäntöjä.
 7. Makrot – älä tuhlaa aikaa ongelman asettamiseen, ohjelmoi itse.
 8. Todennäköisyysteoria – oppii arvioimaan ja lieventämään riskejä.
 9. Spatiaalinen mielikuvitus – älä ratkaise ongelmaa, ennen kuin esität sen volumetrisesti.
 10. Ulkomaiset kielet – kukin täydentää sielua ja rikastaa tietoisuutta.

Vain ei yhtään tai huomenna. Aloita tänään.

– Onko rablshutteroville hyväksyntä? Todenna sama PMBOK: lla.

“En tiedä tästä.” Pätevyyden vahvistaminen – aiemmat voitot. Kirurgeille ei arvosteta tutkintotodistuksia, vaan onnistuneita toimintoja ja terveitä potilaita.

– Onko olemassa mahdollisuutta, että tämä ammatti tulee yritystoimintaan? Esimerkiksi tärkein vianetsintäoperaattori.

– On epätodennäköistä. Palkkasoturit ovat päteviä parissa taidoissa, paras on huijaaminen markkinoilla, minkä jälkeen yksi ei halua palata. En tavannut vahvoja asiantuntijoita, jotka työskentelivät pitkällä aikavälillä yhdessä paikassa.

Asiantuntijat muuttuvat väistämättä keskitason johtajiksi.

“Mitä rake-tabletti tekee asiakkaidensa eturistiriidalla?” Esimerkiksi, milloin ongelman ratkaiseminen on välttämätöntä erottaa työn pääjohtaja-asiakas.

– Eturistiriitaa ei ole, jos tiedät kuka asiakas on. Työskentelen omistajille, joten olen ammuttanut ketään, myös pomot.

– Ja kuinka monta ihmistä olet jo hylännyt?

– Suoraan – jopa tuhanteen. Sulkeminen yritykset, jättäen markkinoita, siirtävät sivuliikkeet – kymmeniä tuhansia.

“Trawlschutter on kuka?” Yksinäinen susi tai joukkueen pelaaja?

– Useammin yksinäinen – yksi on vastuussa tuloksesta. Olen onnekas lahjakkaiden asiantuntijoiden kanssa, joten luon väliaikaiset joukkueet epäröimättä tai epäröimättä. Olen iloinen, että ympäröivät nousevat tähdet.

– Voiko rablshutter avata yrityksen, jotain sellaista konsulttiyritystä, joka ratkaisee pienyritysten ongelmat hyväksyttävämmälle maksulle?

– Minä teen tämän – Luomaan kouluttajia. Aion kouluttaa tuhansia ihmisiä sovellettuihin taitoihin rikkakasvien satoja parhaille ja luomaan McDonald’sin haukkumaan pienyrittäjille. Kirjoitin 15 mestarikurssia 21: stä marraskuusta lähtien sarjasta webinars trabblushing.

Oleg Braginsky aikoo kouluttaa tuhansia ihmisiä

– Tarvitsetko railshtuterun avustajan tai hän pystyy hallitsemaan elämäänsä?

– On toivottavaa. Elämänhallinta on helppoa, rajoittaa asiakkaiden lupauksia – tarvitaan viestintää ja logistista apua.

– Ja otat oppisopimuskoulutuksesi? Mistä voin ilmoittautua?

– Otan oppilaat – kilpailu 1500 paikkaa. Rekisteröidy master-luokkien sivustoon. Löydät osoitteen itse. Et löytänyt – et varmasti näe minua.

– Jos maan johto käsittelisi sinua talousarvion tulojen ongelman ratkaisemiseksi, millainen toimintasuunnitelma näyttäisi?

– Vähennämme paineita, pyydämme olemaan ovela, aloitamme tehokkailla toimijoilla:

 1. Vähennä veroja 1 prosentilla.
 2. Ilmoittaa talousarvion kohdistamisen laittoman optimoinnin.
 3. Tarkista suurimmat yritykset, maksutapahtuma.

Ne, jotka eivät noudata kohtia 2 ja 3, rangaistaan, mikä osoittaa väistämättömyyden. Varoitus, rablshouteryn päätökset ovat ilmeisiä. 😉

Joten taas 10 vinkkejä aloittelijoille, jotka ratkaisevat ongelmasi tänään:

 1. Opi sokeita tiivisteitä – mene “SOLO-näppäimistöön”, näytön rivit kulkevat aivoista.
 2. Opi kursivoiva kirjoittaminen – korjata ajatuksia ja stenografista huomaamatta muille.
 3. Hioa nopeuslukemaa – 5 000 sivua lukee ennen kokousta rutiiniksi.
 4. Tunne hetkellinen tili – oppia näkemään tuloksen järjestys väreissä.
 5. Juna lyhyesti – kartoittaa kokous, kirja, elokuva 30 sekunnissa.
 6. Opi algoritmeja – älä kierrä pyörä uudelleen, ymmärrä parhaita käytäntöjä.
 7. Käytä makroja – älä tuhlaa aikaa ongelman asettamiseen, ohjelmoita itse.
 8. Muista todennäköisyyden teoria – oppia arvioimaan ja lieventämään riskejä.
 9. Kehitä alueellista mielikuvitusta – älä ratkaise ongelmaa, ennen kuin esität sen laajalle.
 10. Opi vieraita kieliä – täydentää sielua ja rikastuttaa mielen.