Hogyan nézhet ki jól egy fotón: a fotós tippjei

Az egyik dolog, hogy fotózzon magadról egy telefonnal, és ne terjedjen el bárhol komoly kezelés nélkül. A másik az, hogy teljes fotózást készítsen, amikor nem kell elrejteni a hátteret és száz effektust alkalmazni. Azonnal vannak kérdések: hogyan lehet felkelni, hol kell kezelni, mit kell tenni, hogy jobban nézzen ki. Íme néhány tipp a profi fotósról, arról, hogy jobban érzi magát a fotózás közben, és egy fotón természetes és gyönyörűvé válik.

Most, a hálózatépítés korában, amikor a munkáltatókkal és az ügyfelekkel való ismerkedés gyakran távolról történik, a fotó fontosabb.

Ez a fotó, amelyet az ügyfelek és a partnerek először értékelnek, ha üzleti tevékenységet végez az interneten, ezért nagyon fontos, hogy jól nézzen ki rájuk, ami nem olyan könnyű.

Itt van 8 általános tipp a fotós Dina McCollumból, amely segít a fotók jobb megjelenésében és a megfelelő kép elkészítésében.

1. Professzionális smink és frizura

Tegyük fel, hogy jól kezeli a kozmetikumokat, és a frizurája soha nem gondatlan. De a fotózás előtt még mindig meg kell mennie a stylisthez, mert a képen a képek több mint egy napot képviselnek.

A professzionális szakemberek tudják, hogyan hangsúlyozzák az erényeket, és elrejtsék a külső hibákat, hogy az új oldalon láthassák magukat.

A vonzerő önbizalmat ad, ami egyszerűen a jó fotókhoz szükséges. Ne akadályozza a stylist szolgáltatásait, és a különbség azonnal észrevehető.

2. Gyönyörű, de kényelmes öltözet

Ha régóta viseltél ruhát, próbáltad meg a különböző lehetőségeket, és végül megtaláltad a legjobbat, vagyis törekedtem arra, hogy gyönyörűnek nézel ki, magabiztosabb lesz.

A ruhák elrejthetik az alak hiányosságait, gyönyörű test alakot hozhatnak létre (ami a fényképezőgép szögével együtt jelentősen megváltoztathatja a személyeket).

Azonban nem szabad olyan dolgokat választania, amelyekben “nem nyugodtan” érzed magad. A ruhájának fő feladata, hogy kifejezze önt, és segítsen magabiztosabbnak lenni, ezért válasszon valamit, ami kényelmes lesz.

Jobb, ha választani a dolgokat a mély, gazdag szín, ami a kép több „nagy”, és látható, de ugyanakkor a ruhát kell natúr, mint csíkok és sejtek csökkenti az arc.

Hasonlítsuk össze a két lehetőséget nem az alábbi fotók: a lány a fekete öltöny jobban észrevehető és fényesebb, mint a kockás ing.

ruházat 2

Ha fotókat készít munkához, akkor jobb, ha elkerülni a szűk dolgokat és ruhákat vékony textíliákból, akkor látszólagosan néz ki.

3. Álljon a fényképezőgép szögében

Egy lány sem szeretne nagyobbat nézni, mint valójában (kivéve a soványokat). Ott állsz felfelé, a kamerákkal párhuzamosan vállak és csípőkkel állítva, annál jobban nézel ki, mint maga.

Hajtsa szét a vállát a kamera felé, és fordítsa felé az arcát, akkor még karcsúbbá és kíméletlenebbé válik.

4. Ha meghajlott, hajlítsa meg

A képen látható személy egyenes karokkal és lábakkal nevetséges és természetellenes. Sokkal jobban néz ki a kéz sima lehajlása és egy kis szabad hely a kéz és a test között. Ez a helyzet hangsúlyozza a derékot, ami egy “órás üveghatást” eredményez.

fordulj el és hajlítsa meg 34

A súlyt a hátsó lábra helyezzük, kissé előrehajolva a térdet, közelebb a fényképezőgéphez. Az a tény, hogy közelebb vannak a lencséhez, a kép nagyobbnak tűnik, így ha a súlyt a hátsó lábra helyezi, és eltávolítja a csípőt az objektívtől, kevesebbet tesz.

5. Húzza ki a hátát

Még akkor is, ha elakadtál, kis erőfeszítést kell tennie a fényképen, és egyenesíteni kell a hátadat. Az egyenes háttal rendelkező emberek magabiztosak és sikeresek.

mosoly 6

6. Mosolyog

Természetesen mosolyogni, pihenni kell. De még akkor sem tűnhet jól, a természetes mosoly és a nevetés miatt. Amikor valóban nevet vagy mosolunk, gyakran az állát húzzuk a nyakba, ami csúnya hajtást hoz létre (kettős áll).

noselfie 7
Ezért, mosolyogva a fényképen, próbálj lélegezni a szájon, és helyezze a nyelvet a felső fogak mögé. Ez a trükk segít mosolyogni mind természetesen, mind gyönyörűen.

7. Hire egy professzionális fotós

Ha nem csak egy pár új képre van szüksége egy avatárhoz, hanem egy teljes üzleti reprezentációhoz, akkor jobb, ha több ezerre költ egy profi fotózásra, mert a fotós nem csak jó fényképezőgép, hanem tapasztalat és tudás ezen a területen.

Ezenkívül professzionális képek, amelyeket tíz évig használhatunk, és a számításhoz ilyen időre igen kicsi.

8. Legyen önmagad

Ez egy kiváló szabály, és talán a legfontosabb dolog. A fagyos valóság a fotódon megmutatja, milyen feszes érzés. Ezért a legjobb lazítani és élvezni a lövést.

Ha természetesen vidám ember vagy, ne bújd el, ha komoly, ne próbáld meg nehezen megjelenni. A legjobb fotók azok, amelyeken a személy teljesen kifejezi magát.

Loading...