Miért robogó – hűvös városi közlekedés

Scooter a városban – ez gyors

Miért kell valaha valaki rohanni a városban? Igen, mert sok időt veszít az út. Ha állandóan tömegközlekedéssel kell járnod, akkor hosszú utat kell megtenni gyalog a megállóktól a célállomásra. Több megállás miatt várjon a buszra 20 percig. Elakadt a forgalmi dugókban vagy parkoljon néhány háztömbnyire a kívánt épülettől. Ennek eredményeképpen nincs elegendő idő az esetekre.

Scooter Razor A5 Lux

Tehát a robogó drasztikusan csökkenti az ilyen mozgások időtartamát. Könnyű vezetni a munka előtt reggel, menni az edzőterembe, szálljon le a metrótól, és ne sajnálja, hogy az autóbuszjáratok az orra előtt csapódtak.

Scooter a városban - ez gyors

Ha egy kerék robogójának átmérője meghaladja a 180 mm-t, akkor a városi utak nem félnek tőle, felülbírálják vagy megkerülik az összes szabálytalanságot és lyukakat. Egy tipikus városi robogó Razor A5 Lux 200 mm átmérőjű, poliuretánból készült kerekekkel könnyedén mozog a városi környezetben.

A lovaglás sebessége a készségedtől függ, de a Razor A5 Lux 30-40 km / h-ra képes felgyorsulni. A forgalmi dugóknál sok autó lassul.

Scooter kényelmes

Az első pontban vitatkozhatsz, hogy mindenhol, ahol egy robogóval vonszolhatsz, kétséges öröm. De! Ne keverje össze a robogót a kerékpárral.

Először is, maga a robogó sokkal kompaktabb és könnyebb. A Razor A5 Lux az egyik legkönnyebb robogó felnőtteknek, kevesebb, mint 4 kg. És akár 100 kg-ot is képes ellenállni (a repülés-alumínium és a kiváló minőségű csapágyak lehetővé teszik). Ez azt jelenti, hogy viselni vagy viselni magával nem olyan nehéz.

A Scooter Razor A5 Lux kényelmes

Másodszor, a Razor A5 Lux egyszerűen és gyorsan lehajlik. Különleges mechanizmusa van: a robogó összecsukására vagy bővítésére 3 másodpercig tart. Kompakt állapotban nem zavarja a tömegközlekedést, az autó csomagtartójában helyezkedik el, és általában nem sok helyet foglal el. Ennek eredményeként a személyszállítás mindig kéznél van.

A Razor A5 Lux robogó kényelmesen hajtogat

Harmadszor, a robogón való korcsolyázás szinte minden ruhában kényelmes, nem kell sport-egyenruhát viselnie.

A robogón (villanymotor nélkül) egy férfi a forgalom szabályai szerint egy gyalogosnak felel meg, akkor az általános áramlásban mozoghat. Scooters problémamentesen söpör a metró és üzletek (ahol tekintik személyes dolgokat).

Scooter – olcsó

Scooter maga is olcsó. Pontosabban, a Razor A5 Lux mindenfajta harang és síp nélkül készül, így az ár demokratikus.

Scooter - olcsó

Ráadásul a robogó tulajdonosai csökkentik a szállítási költségeket: mivel még egyszer nincs szükség a szállításra, a viteldíjat vagy a benzint menteni. Ne legyen hatalmas pénz, de szép.

A hétvégi robogók séta az egész családdal egy megfizethető és hasznos élmény.

Scooter – ez hasznos

Együtt a robogó az életedben fog megjelenni a fizikai aktivitást. Nyilvánvaló, hogy az extra terhelés egy olyan módja, hogy lefogy, a tél felhalmozódott. Ebben az esetben nem kell kifejezetten kivágnia az időt. De ez nem az egyetlen plusz a robogó. A napi síelés előnyei váratlanul nagyok és változatosak.

Scooter Razor A5 Lux - ez hasznos

Íme egy rövid áttekintés arról, hogy egy robogó hasznos a különböző izmok és szervek számára.

  • A combok és a boka izmjai. A leggyakoribb korcsolyázás erősíti az izmokat, csak ne felejtsd el változtatni a lábat az egyenletes fejlődéshez.
  • sajtó. Mivel a kocogó lábat fel kell emelni gördülõ, térdre hajlítva (csak jobbra), a sajtó izma is leng.
  • vissza. A hát és a test izmainak köszönhetően folyamatosan egyensúlyban maradsz a sarkokban.
  • Szív és erek. A robogó egy kardióterhelés, amely az alábbi előnyökkel jár: az alvás minőségének javítása a szív egészségéért.
  • Idegrendszer. Az előny ugyanaz, mint bármely más képzés: endorfin és stressz kezelés.
  • szemek. Hihetetlen, de ez igaz: a robogón való korcsolyázás szem elől tévesztett. A trükk az, hogy állandóan meg kell változtatnod a fókuszt, majd meg kell becsülned az utat mint egészet, majd a legközelebbi fordulatra kell váltani. Ez az egyik leghatékonyabb gyakorlat a myopia megelőzésére.
A robogók lengéscsillapítókkal vannak ellátva és anélkül. Az első út lágyabb, de nagyobb erőfeszítést kell tennie a korcsolyázáshoz. Razor A5 Lux lengéscsillapítók nélkül, akkor nem túlterheltek a szakadatlan izmok és inak. És kétségtelen varázsaikkal, mint egy izzadt póló.

Miért a Razor A5 Lux a legjobb kezdet

A robogónak nem kell elsajátítania, elegendő megvenni – és készen állsz. A Razor A5 Lux modellek mintázott robogó lehet. Gondos, tartós és kényelmes. Nincs benne semmi fölösleges.

Razor A5 Lux - a legjobb kezdet

Különösen alkalmas kezdőknek, akik nem állnak készen a nehéz terhekre, trükkökre, és nem akarják megérteni a több tucat jellemzőt, de csak a robogót akarják elvenni és menni.

Egy robogót akarok!