Számos módja annak, hogy becsapja saját szervezetét

A kéz zsibbadt

Mindenki tudja, hogy csak egy kicsit várni kell, és minden magától megy el. Valójában, ha a kéz be van ragadva, elég, ha több forgó mozgást végez a fejével. Leggyakrabban a kéz áramlása az idegek csípése a nyaki izmokkal történik. A fej elfordítása után az ideg elenged, és az érzékenység visszatér a kezébe.

Torokfájás

Nagyon gyakori probléma. És a kellemetlen érzés kiküszöbölése elég egyszerű. Szükség van a fül-lebeny masszírozására, amely magában foglalja a fülreceptorokat. Ez kis torzulást okoz a torokban, ami egy ideig meg fogja könnyíteni az üldözést.

A szúró félelme

Nagyon sokan félnek az injekcióktól, és ez sok bajt okoz. Ha nagyon félsz az injekcióktól, csak köhögés közben próbálkozzon a tűvel, és szinte nem érez fájdalmat. Ez azért történik, mert köhögés során fokozódik a mellkas és a cerebrospinalis folyadék feszültsége. Ennek eredményeként a fájdalomérzékelők érzékenysége jelentősen csökken.

Ha ujját megégeted 

Ilyen helyzetben érdemes egy egészséges ujjpárnát csatolni az égéshez. Ez segít elkerülni a hólyagok megjelenését. Természetesen egy jégdarab sokkal hatékonyabban működik, de az egészséges ujj alkalmazása nagyban megkönnyíti a kezelést.

Orrdugulás

Az orrdugulás nem akadályozza meg a légzést, a nyelvet a szájpadlás ellen, és ujjait masszírozza a szemöldök között. Ez 20 másodpercig enyhíti a stagnációt.

Orrvérzés

Az orrvérzés kiküszöbölése érdekében egy gumibotot kell elhelyezni a kengyel gumjára. Ez fokozza az orrszeptumra gyakorolt ​​nyomást és csökkenti a vérzést.

Fájdalom az oldalán kocogás közben

Ha fájdalmat érez az oldalán futás közben, ki kell lélegeznie, súlyt kell áttennie a bal lábadra. Ily módon csökkenti a máj nyomását a membránon. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a kilégzéssel, a jobb lábra lépve jelentősen növeli a májra gyakorolt ​​nyomást.

És ne felejtsd el, sok módja van megtéveszteni a testedet, csak gondolnod kell a folyamat akadályozására.

És mi a módja megtéveszteni a testet? Talán hasonló helyzetekben voltál, és sikerült elkerülni a kellemetlen tüneteket, és mondd el, hogyan?

Loading...