Erittäin mielenkiintoinen: 22 Neuvostoliiton sarjakuvaa, joita me kaikki hirveästi pelkäsimme lapsuudessa

1. AMBA

Rex-koiran geneettisesti muunnetulla aivoilla on biomassasta kasvanut Automorphic Bioarchitectural Ensemble. Ja sarjakuva on paljon kaikesta säteilystä, itsetuhoista, kloonauksesta ja epätoivosta.

Sarjakuva kaksiosainen, mutta toinen osa on paljon mieleenpainuvampi.

2. Scarlet Flower

Ehkä monet ovat loukkaantuneet sydämensä syvyyksiin, näkemättä tämän aivan vaarattoman sarjakuvan valinnassa. Mutta sinä muistat vain painajaismaisen hirviön, joka huokasi kuoleman tuskaa! Sen jälkeen, kun tällainen käsi ei nouse, poista sarjakuva kokoelmasta.

3. Valkoinen siika

Ei sarjakuva ja konservaattori unelma: vuoksi mielijohteesta oikukkaana Fashionista ihmiset alkavat harjoittaa tuhoamiseen gallupit harvinaisia ​​egrets ja hillitöntä valmistuksessa näitä hattuja.

4. Wingless toukka

Jo otsikosta ilmenee, että onnellisessa päässä ei ole tarvetta laskea. Muiden ihmisten lasten sieppaaminen, hautaaminen elossa, kiehtova retki vankilaan – kaikki tämä sopii kymmenen marttyyriin.

5. Suuri Tõll

Soul-kehuttavaa draamaa rakkauden voimasta, kauheasta metamorfoosista ja kauheista sotilaallisista taisteluista. Jokainen vain kuolee ja menettää raajat. Nyt sarjakuva olisi juuttunut 18+ merkkiin.

6. Muistio

Sodan draama kaikessa pelottavassa kuvissaan. Ilman vitseja tämä on todella yksi kauheimmista ja raskaista sarjakuvauksista sodasta ja tuhoisasta lapsuudesta.

7. Glasha ja Kikimora

Juoni Tämän sarjakuva lapsena voi kerrata kauhutarinoita: tumma-pimeä yö, paha-prezlye nuken raahasi pimeyteen pienen lapsen, ja musta-musta kissa on kaikki tallennetut. Totta, ei mitään.

8. Kaksi vaahteraa

Epätoivoinen tarina köyhästä ja kateellisesta Baba Jagasta, joka vihassi kaikkia ympäri ja ei halunnut maksaa siivouspalvelusta.

9. Hänen vaimonsa on kana

David Lynch ja hänen “Head-eraser” voivat hermostuneesti savua sivussa. Loppujen lopuksi ainoa asia, joka on vielä tehdä, kun me näkyvät tavallisessa Neuvostoliiton asunnon nainen sairaanhoitajat mahdottoman vastenmielinen toukka ihmisen pää.

Kehl

Chukchin tarinassa hirviöitä, sieppauksia ja villit tansseja. Lisätään pari litraa verta – ja uusi Tarantinon elokuva on valmis.

11. Canterville Ghost

Joten, mitä meillä on täällä? Epävarmat haamu, kaksoset, hylätty kartano – koko sarjakuva fobioita.

12. Karhu on kalkkijalka

Greedy karamelli ei pääse ulos kasvien makeasta vankeudesta, jossa hänen jalkansa on juuttunut. Joten hän ryntää metsän läpi, kärsii ja näyttää niin – niin.

13. Ilmiö

Crimson-sarjakuva hirvittävistä muovailijoista, kauhealla ääniopetuksella, kauhealla äänestyksellä ja epätavallisella päällä. Näyttää siltä, ​​ettei ole mitään pahempaa, mutta ei.

14. Ei ollenkaan pelottavaa

Verrattuna muihin, tämä sarjakuva on todella vaaratonta. Mutta vain jos yhtäkkiä et pelkää kaikkia pahoja henkiä, pimeyttä ja epäilyttäviä ääniä.

15. Ananchin Spider ja Wand

Arachnophobes, päästä pois näytöistä! Meillä on sarjakuva rohkeasta hämähäkki, ultra-väkivalta ja hemmottelu eläimessä.

16. Pass

Maapallot avaruusaluksen hylystä yrittävät parhaiten sopeutua tuntemattomalle planeettamme elämään. Mutta käy ilmi, että niillä on niin.

17. Potec

Tämä ei ole sarjakuva, vaan täydellinen hiki. Lähes kaksikymmentä tuskallista minuuttia uskomattoman ärsyttävät lapset yrittävät saada selville kuolevan isänsä sanan “hiki” merkityksen.

18. Viisas miina

Täynnä kaipausta ja epätoivon tarina viisas kala, joka on päättänyt ottaa vaarin neuvoja Brodsky koskaan jätä huone (reikää), ja ei tee virheitä.

Fairy tales satu.

Näyttää siltä, ​​että harmaa susi lauloi myös linnavuoria lapsuudessa. Mutta vain, kun hän muistaa sen, tapahtuu jotain, joka on surullinen ja epätoivoinen.

20. Kauhea tarina

Gopher ja hamsteri kertovat toisilleen hirvittäviä tarinoita, yrittäen pitää yllä hämmästyttävää ulkonäköä. Koko ajan heillä ei ole jäljellä joku kolmannen tuntematonta läsnäoloa.

21. Kalifi-Stork

Epätoivottomalta joutilasta, kalifi löytää arkun tuntemattomalla sisällöllä. Pahujen velhon neuvomalla hän hengittää hieman jauhetta, ja tässä salamurhan metamorfoosi alkaa. Uh, mutabor!

22. Musta kana

Musta kana nimeltään Nigella hierotaan luottamus teeskentelemätön poika Alesha ja jos sattumalta (oikeastaan ​​ole) houkuttelee häntä alamaailmaan.

Olemme varmoja, tiedätkö, mitä muuta voin lisätä tähän kokoelmaan. Jaa kommentteihin, jotka jäätävät lapsuudessa pelottavia sielu-sarjakuvia.

Loading...