5 grunde til, at du ikke bør købe en tablet

På tidspunktet for tabletternes udseende satte marketingfolk store forhåbninger på dem. Det syntes for alle at dette er en yderst bekvem formfaktor for elektroniske enheder, som er ideel til at indtage oplysninger: læsning, se videoer, surfe, spille spil osv. Tabletter forudsagde en lys fremtid og en tidlig sejr over bærbare computere og muligvis endda smartphones.

Alt var imidlertid anderledes på en anden måde. Efter den første bølge kom en lang periode med stagnation, som derefter gav plads til et knusende salg fald. I dag køber forbrugerne mindre og mindre “tabletter”: de behøver simpelthen ikke dem. Og her er fem forklaringer til dette.

Smartphones er blevet større og mere kraftfulde

Gennem de seneste år er den gennemsnitlige skærmstørrelse af smartphone steget betydeligt. Derudover begyndte selv helt budgetmodeller at være udstyret med sådanne processorer og et volumen RAM, der nemt kan klare næsten enhver opgave. Takket være dette løser brugerne komfortabelt næsten alle deres opgaver ved hjælp af mobile enheder, uden at have brug for at bære tabletter med dem.

Laptops er mindre og lettere

Langt borte er de dage, hvor den bærbare computer var en tung og varm enhed, der ikke kunne være permanent berøvet adgang til stikkontakten. I dag er disse kompakte, lette og meget energieffektive gadgets, hvor det er meget mere praktisk at arbejde end på tabletter.

Nu kan vi allerede med sikkerhed sige, at bærbare computere var i stand til at ændre og afspejle forsøgene med tabletter til at tvinge dem ud af markedet. Hvis du skal bruge enheden til arbejde, så er valget indlysende. Og det er ikke til fordel for tabletter.

Tabletternes autonomi er ikke længere en fordel

Ja, de fleste kan arbejde længere på batterilevetiden end smartphones eller bærbare computere. Men spørgsmålet er ikke hvem længere, men hvor meget brugere faktisk har brug for.

Næsten enhver moderne smartphone overlever let til slutningen af ​​dagen. Antallet af bærbare computere, der kan arbejde i 6-8 timer uden genopladning, vokser hurtigt, og deres pris falder. Således kan mange enheder i dag fungere i løbet af hverdagen, og der kræves ikke mere. Under alle omstændigheder behøver en person også en hvile, i hvilken periode gadgeten kan genoplades.

Til særlige opgaver – specielle enheder

I starten blev tabletterne placeret som universelle enheder, som ville erstatte brugeren med mange elektroniske gadgets. Og først og fremmest var producenter af elektroniske blækanordninger bekymrede: det syntes at deres forretning var ved at komme til en ende.

Livet har dog lagt alt på plads. Ægte læsefans foretrækker stadig e-bøger og kan ikke rigtig lide tabletter. Når alt kommer til alt, kan du kun med hjælp fra en læser virkelig fordybe dig i læseprocessen uden fare for at ødelægge dine øjne.

Ca. det samme kan siges om spil. Hvis du bare skal udfylde et par minutter, kan du gøre det med en smartphone. Og hvis du er en hardcore gamer, vil du helt sikkert ikke bruge “tablet” som en gaming platform. Hvorfor er det når der er en pc, PS4, Xbox og deres derivater?

Jeg finder en applikation, når jeg har en tablet

Nej, det er en typisk fejl, der fører til unødvendige køb. Det blev gjort af alle de mennesker, hvis tabletter i flere måneder lå et eller andet sted i skuffens skuffer – afladet, unødvendigt og glemt. Hvorfor skulle du gentage deres fejl?

Hvis du ikke kan komme med en grund til, at du bruger tabletten hver dag, vil du helt sikkert ikke gøre det senere. Eller alt det samme kan? Derefter dele dem i kommentarerne!