5 mediaservere til den computer, der pumper dit tv

For nylig indså jeg, at tv er stadig i det sidste århundrede. Hvis mobil gadgets og computere bliver mere bekvemme, hurtigere og nemmere, er det eneste, der ændrer sig i tv’er, skærmstørrelsen og opløsningen. På bekvemmeligheden af ​​endnu ikke sige.

Et tv uden medieserver på en computer eller en speciel enhed er næsten ubrugelig, medmindre du kan lide at hænge i nyhederne og talerne om aftenen. Derfor valgte jeg de 5 bedste medieservere til computeren, som pumper dit tv og gør det meget mere funktionelt.

Plex

Plex
Plex

Plex – den mest populære og måske en bekvem løsning. Ved at køre serveren på computeren kan du styre den fra browseren, konfigurere biblioteket, tilføje undertekster og mere. Alle oplysninger om filmen Plex lastes automatisk og gør den perfekt i 9 tilfælde ud af 10. TV’et ser Plex-serveren uden problemer, og alt går tabt. Den eneste ulempe ved Plex og andre lignende programmer er, at tv’et ikke ser underteksterne indlejret i filmen, men for de fleste er det ligegyldigt.

Plex distribueres gratis, men for yderligere funktioner skal du købe et abonnement.

             Plex             

Home Media Server

Home Media Server
Home Media Server

Jeg har brugt denne server i lang tid på et gammelt tv. Det virker godt nok og i modsætning til Plex er HMS en hel kombination, hvis funktionalitet kender ingen grænser. Den eneste ulempe er programmets forfærdelige grænseflade, men da det er nødvendigt at afspille film på tv’et, vil det ikke være et stort problem. Programmet er helt gratis, og der er kun i versionen til Windows.

Home Media Server

PS3 Media Server

PS3 Media Server
PS3 Media Server

PS3 Media Server blev oprindeligt distribueret som et supplement til PlayStation 3, som gør det muligt for konsollen at afspille film på tv’et. Så begyndte programmet at leve et særskilt liv. Ligesom tidligere alternativer understøtter den DLNA-afspilning og kræver ikke travlhed med tuning.

  PS3 Media Server  

Serviio

Serviio
Serviio

Serviio er langt ikke den mest populære medieserver, men det fortjener også et sted i vores top. Ansøgningen er gratis, men for $ 25 kan du købe en PRO-version, der åbner adgang til dit indhold fra alle, ikke kun dit hjemmenetværk, og giver dig mulighed for at spille indhold fra internettet (denne funktion er givet som en gratis prøveversion). Serviio har applikationer til Android, men de fungerer som et hjælpekontrolpanel til serverdelen på computeren.

           Serviio           

Kodi (tidligere XBMC)

Kodi (XBMC)
Kodi (XBMC)

XBMC blev oprettet for at introducere videoafspilningsfunktionen i Xbox. Derefter er projektet adskilt, og nu er Kodi et af de mest populære mediecentre, der støtter næsten alle platforme på grund af open source-kode. Kodi har applikationer til iOS og Android, som giver dig mulighed for at bruge din smartphone som kontrolpanel. Tjenesten lever på donationer og er helt gratis.

             Kodi            

For mig er den endelige favorit Plex. Og hvad bruger du?