8 fakta du behøver at vide om den nye Nokia 3310

1. Dit SIM-kort virker ikke

Slots af moderne smartphones understøtter som regel nano-SIM. Nokia 3310 slot er designet til micro-SIM-kort, så der kan være vanskeligheder. For nylig tilbyder operatører multi-format kort i en mini-SIM-skal, hvorfra du kan trykke et kort af den rigtige størrelse. Hvis skallen bevares, kan du indsætte nano-SIM i den. Hvis ikke, skal du købe en adapter eller skifte SIM-kortet fra din operatør.

2. Åbning af låg på bagpanelet, du kan bryde neglen

For at begynde at bruge Nokia 3310 skal du som i de gode gamle dage installere et batteri og et SIM-kort i det. For at gøre dette skal du åbne dækslet på bagpanelet. At gøre det, som det viste sig, er ikke let. Pladen er presset så tæt, at nogle observatører endda brød neglen og adskilt det. Pas på.

3. Nokia 3310 har ikke WhatsApp og Viber

Enheden fungerer på S30 + -operativsystemet, som ikke understøtter instant messengers, selvom det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet. Derfor bliver vanen at chatte i chatrum nødt til at blive forladt til fordel for SMS. Hvis du allerede er træt af chats, men du kan ikke deltage med dem, så hjælper Nokia 3310 dig med at klare afhængighed.

4. Du kan stadig gå til Facebook

Via Opera-browseren forudinstalleret på enheden kan du få adgang til mobilversionerne af webstederne. Det kan være Facebook, “VKontakte” eller et andet websted, der har en tilpasset version. Det er sandt, det er usandsynligt, at du vil være komfortabel med at arbejde med dem på en lille skærm og gennem den agonizingly slow 2G-Internet.

5. Brug af knapper er ubelejligt

Hvis du har ejet en touchscreen-smartphone i flere år, vil det være svært at interagere med den nye Nokia 3310 for første gang. Sikkert vil du ofte fange dig selv ved at trykke din finger på skærmen for at åbne det ønskede program eller klikke på linket. Om få dage bliver du komfortabel og problemet kommer til intet.

6. “Snake” er ændret

Hvis du skal købe Nokia 3310 i håb om at spille i samme “Snake”, så bliver du skuffet: “Snake” er ikke den samme. Det berømte spil blev omarbejdet: ændret design, ekstra bonusser, booby-fælder og ærebrættet. Det blev dog ikke værre.

7. Nokia 3310 virker lang uden genopladning

4G, Wi-Fi, berøringsskærm – alt dette energibesparende bagage i Nokia 3310 er ikke, så batteriladningen på 1.200 mAh er nok i omkring en uge med normal brug. Officielle tal: 607 timer i standbytilstand, 22 timer med aktiv brug.

8. Du skal bruge et hukommelseskort

Nokia 3310 kan i modsætning til sin forgænger afspille musik fra lageret og tage billeder med et kamera med en opløsning på 2 megapixel. Men 16 MB internminne af telefonen er nok til ikke mere end 12 billeder (uden musik). Derfor, hvis du vil bruge enheden som spiller, skal du købe et microSD-kort.