Anmeldelse af Xiaomi Mi Sports – trådløse sportshovedtelefoner til $ 25

design

Xiaomi Mi Sports

Igen risikerer jeg at være alt for entusiastisk, men jeg kan virkelig godt lide de nye Xiaomi-produkter. In-channel Mi Sports-headsettet er ingen undtagelse.

Designet er to kapsler, forbundet med en gummieret ledning. Overskud er fjernet ved hjælp af en holder med et logo. Hukommelseseffekten er til stede, men tråden dykker ikke på frosten, knækker ikke og opfører sig meget godt for budgetenheden.

Xiaomi Mi Sports: konsol

På højre side af ledningen er en fjernbetjening med en mikrofon. Med det kan du acceptere eller afvise et opkald, tænde lydafspilleren eller sætte musik på pause.

Kapsler er dekoreret med en metalindsats i stil med det første Mi Band. En af dem gemmer endda den samme LED, som fungerer som en indikator for at forbinde headsettet til enheden.

Xiaomi Mi Sports: Design

Hver af kapslerne er lidt tyngre end den første Mi Band, men meget større i størrelse. På siden af ​​øret er der yderligere vækst – dette er lydsystemet. Kapslerne selv skjuler elektronik og et batteri.

Xiaomi Mi Sports: lydsystem

Den rigtige kapsel er funktionel. På den ene side er der knapper til ændring af lydstyrken, på den anden side – en microUSB port, lukket med en gummiprop.

Brugervenlighed

Hovedtelefonen antager iført et bowsuit. Zaushina er stiv, lavet af ubøjelig plastik. Det gengivne akustiske kammer giver yderligere kontakt med øret. Ellers ville hele headsettet hænge på ørekoppen.

Xiaomi Mi Sports: øre kopper

Selvom denne mulighed Xiaomi også forudset. Mi Sports pads er længere end den standard, der bruges til hybrid eller stempel.

Hele designet giver behagelig slid for enhver størrelse af auricleen. Velegnet til mænd og kvinder: I sættet er der tre størrelser af ørekopper.

Xiaomi Mi Sports: brugervenlighed

Ørepikens længde og design gør det muligt at bære ørestykket ikke helt ind i øregangen, hvilket er praktisk, hvis du vil høre omgivende lyde.

Ørepuderne giver god lydisolering. Blød, stærk. På grund af sin behagelige ru struktur bliver der desværre opsamlet snavs og dårligt rengjort.

Lydkvalitet

Trådløse headset fra selv de mest kendte producenter giver sjældent lydkvalitet, der kan sammenlignes med kabelforbundne analoger, uanset hvad de skriver i mange anmeldelser. Mi Sports er ingen undtagelse. Men det har en seriøs begrundelse: Det er et tilbehør optimalt optimeret til aktiv rekreative, sportslige og støjende rum. Hovedmålet med enheden er at give bekvemmelighed og en musikalsk baggrund.

Først om det gode. Xiaomi Mi Sports har et meget højt lydniveau. Nok selv i metroen eller anden offentlig transport. Stemmeoverførsel i begge retninger er tilstrækkelig til brugsscenarier: både i transport og i stilheden i parken.

Nu om manglerne af lyd. Lyden af ​​Xiaomi sports headset er bas, temmelig lyst. Men højfrekvenserne er håndgribeligt utilstrækkelige, og equalizeren sparer kun delvist. Selvfølgelig kan lyden ikke kaldes mørk og beskidt – den er lydløs, fuld. Men manglen på støtte til aptX gør sit job.

I sammenligning med hovedkonkurrenten i forhold til Meizu EP-51 lyder Xiaomi-headsettet mere rentabelt: ikke så mange baser, lyden er mere lydløs og klar. Men vigtigst af alt, giver den klassiske landing dig mulighed for at føle musik, omfatter selve øret i reproduktionsprocessen. Meizu-headsettet har en ikke-standard tilgang, der ikke tillader øregangen at arbejde og afviger lyden fra lytteren.

Batteriets levetid

Xiaomi Mi Sports: åbningstider

Producenten angiver, at driftstiden for Xioami Mi Sports-headsettet er 7 timer. Det angiver imidlertid ikke driftsmåden. Testning viste følgende tal:

 • standbytilstand – 10 timer;
 • lavt volumen (stille værelse, lejlighed) – 7 timer;
 • gennemsnitsvolumen (kontor, gym uden musikalsk akkompagnement) – 6 timer;
 • højt volumen (gade, offentlig transport) – 5 timer.

Telefonopkald forkortes næsten ikke arbejdstiden.

Forbindelse og kompatibilitet

Xiaomi Mi Sports arbejder med alle enheder udstyret med Bluetooth. Den proprietære headsetprotokol svarer til version 4.1, men bagudkompatibilitet tillader det at blive brugt til lavere versionprotokoller.

Der er ingen hardwarebegrænsninger på platformen. Mi Sports kan blive en ledsager for enheder baseret på Android og iOS. Notebooks og desktops på Windows er heller ingen undtagelser.

Resultater: Et praktisk tilbehør til hver dag

Anmeldelse af Xiaomi Mi Sports

Den udførte test viste, at det første trådløse headset Xiaomi kaldet Mi Sports kan betragtes som en succesfuld model. Blandt dens fordele:

 • gennemtænkt design;
 • stilfuldt udseende;
 • behagelig landing;
 • god arbejdstid.

Da enheden tilhører det lavere prissegment, er der stadig ulemper:

 • fuld lydisolering;
 • store dimensioner;
 • Mellemkvalitets lyd;
 • mangel på aptX support.

For $ 25 (med XMWV-kuponen) har Xiaomi Mi Sports simpelthen ikke nogen mærke konkurrenter. Dette er en fremragende billigere enhed, mere musikalsk end Meizu EP-51 for 28 dollar (med en MeizuEPS-kupon).

Loading...