Måned med Apple Watch Series 3: en udtømmende anmeldelse

Indhold i pakken

I boksen med Apple Watch Series 3 fandt vi en gennemsnitlig gentleman-sæt: induktiv opladning, en tablet, en gaffel 1 A silikone rem med en ekstra befæstelser længder og dokumentation.

modifikationer

Apple Watch Series 3 med støtte til eSIM, samt modifikationer af Hermès og Edition i Rusland, er desværre ikke repræsenteret. Så vi sælger heller ikke variationer med safirglas, stål og keramik.

At du kan vælge en af ​​to størrelser (38 mm og 42 mm), en af ​​de fire farver silikone rem (røget, pink, grå og sort), afhængigt af, hvilken af ​​de tre farver af aluminium tilfælde vil blive tilbudt (sølv, guld og ” grårum “).

Der er også en modifikation af Nike + for atleter og fans af samme mærke – med tematiske skiver og specielle masker.

Der er ingen forskel i specifikationer afhængigt af størrelsen. Prisforskellen er lille – i forhold til prisen for uret selv. Derfor er det nødvendigt kun at lede efter personlige præferencer. Jeg har en Apple Watch med en kropslængde på 38 mm, og jeg kan godt lide det, jeg føler mig ikke fastholdt, jeg vil ikke have den fulde version.

boliger

Visuelle forskelle i forskellige versioner af Apple Watch er minimal: det er den samme sag med afrundede kanter og hjørner. På den ene side er der en knap og en digital krone (et hjul), på den modsatte side er der huller i højttalerne og en mikrofon, og et panel med sensorer støder op til armen.

Den eneste modifikation, der er tilgængelig i Rusland med et aluminiumskabel, er beskyttet af Ion-X glas med øget styrke. Kropets krop samler ikke op: efter en måned med aktiv brug blev der ikke fundet nogen. Det eneste du kan finde fejl med er ikke den absolutte fiksering af knappen, hvilket forårsager en næppe mærkbar tilbageslag.

38 mm-udgaven giver ingen ulejlighed: sagen er lille, urets vægt er næsten ikke følt. Der opstod ikke nogen problemer med trøjernes smalle ærmer. Kun at sove med dem er ubehageligt, men jeg formoder, at manglen på min vane med at have et ur i princippet er berørt. Lad os være ærlige: Apple Watch behøver ikke søvn, især da udviklerne ikke tilbyder en officiel ansøgning til sporing af søvnfaser.

Hvad er nyt

Apple Watch Series 3 i Rusland kan betragtes som en ret mindre opdatering af den foregående serie: listen over innovationer er lille, og mange af dem er ubetydelige. Hvad vi fik i serie 3:

 • ny S3-processor og den maksimale mulige hastighed på operationen watchOS 4;
 • taler Siri;
 • 8 GB hukommelse (inklusive programmer og systemoplysninger – ca. 5,5 GB) og evnen til at lytte til musik fra Apple Music uden en telefon;
 • højdemåler (højde) – en vigtig sensor til klatrere og snowboardere.

Desværre er den vigtigste nyskabelse, nemlig muligheden for at bruge Apple Watch Series 3 med et elektronisk SIM-kort, ikke tilgængelig for os, og udsigterne til denne teknologi i Rusland er uklare. Derfor, hvis du allerede har en Apple Watch Series 2, og du ikke så noget meget vigtigt for dig selv i listen ovenfor, så er der ikke behov for at opdatere.

udstilling

Displayet forblev det samme: det er en OLED skærm med en lysstyrke på 1.000 nits og en oleofob coating. Det betyder, at billedet på Apple Watch er let at læse selv under solen, og selve glasset er næsten ikke forkælet.

Den dybe sorte farve, der er karakteristisk for OLED-skærme, i tilfælde af uret er et must: takket være ham, at overgangen fra den mørke side af skærmen til de afrundede kanter devaysa ganske mærkbar.

Displayets opløsning er 272 × 340 pixel og 312 × 390 pixel for henholdsvis 38 og 42 mm ur versionerne.

ledelse

Alle interaktioner i Apple Watch fører til logiske og forventede resultater, så du kan finde ud af og huske de nødvendige handlinger om et par timer. Det er lidt sværere at indstille uret til dig selv i Watch-programmet, men mere om det senere. Alle urets funktioner (hvoraf mange i denne anmeldelse er ikke engang nævnt) kan styres med et dusin forskellige påvirkninger, som jeg vil forsøge at passe ind i tre afsnit.

 • Digital Crown. Scrolling hjælper med at vende meddelelser, zoome ind og ud ikoner på startskærmen og smidigt tænde baggrundsbelysningen. Ved at trykke skifter skærmen mellem “Home” og det aktuelle opkald, hold fingeren – og du vil blive besvaret af Siri. Tryk to gange og gå til det sidste program.

 • knap. En enkelt tryk åbner Dock (lederen for nylige eller udvalgte programmer), et dobbelt tryk – fører til kontaktløs betaling, lang tid for at lukke Apple Watch eller et nødopkald. For at tage et screenshot, skal du klikke på knappen og kronen på samme tid.
 • udstilling. Vandrette knalde switch ringer, knalde fra toppen giver dig en liste over anmeldelser, bund – åbner en slags “kontrolcenter”. I det, kan du tænde for lommelygten, skal du indtaste i “teater” mode (slukke automatisk baggrundsbelysningen), blok ure til brug i vand, holde iPhone ping-testen, kontrollerer batteristatus, mute eller justere lyden udsendelse på hovedtelefonerne. Displayet genkender også kraften til at trykke: ved hjælp af Force Touch, kan du styre opkald og yderligere programindstillinger. For at “betale” Apple Watch, behøver du bare at slå din håndflade på skærmen.

Det er alt, hvad der er at vide. Du behøver ikke at kramme, alle handlinger er intuitive og hurtigt nå automatisme.

Hovedfunktioner

Arbejde med ur og “aktivitet”

Uret styres ved hjælp af Watch-programmet. Det er her, hvor udvidelser er installeret, programmer er oprettet, Dock er dannet og dialer er valgt.

Her kan du se, hvilke af dine applikationer der har adaptive versioner af uret, og gå til App Store til Apple Watch.

Den næste ansøgning, som ikke kan dispenseres, er “Aktivitet”. Her kan du se statistikker om påfyldning af aktivitetsringe, liste over resultater og resumé af træning.

Her kan du dele dine resultater med venner, der ejer Apple Watch og se deres resultater.

ringer

Se tilbud om 20 forskellige urskive, her er de mest interessante.

 • Siri. Viser tilstedeværelsen af ​​trafikpropper, vejret. Datakilder kan vælges uafhængigt. Meddelelser Siri kan rulles ved hjælp af en krone.
 • foto. At se som et pauseskærmbillede et billede af en elsket eller et fodboldklubs logo er altid behageligt.
 • kalejdoskop. Klassisk opkald med en jævnt skiftende pauseskærm. Kronen vender – billedet smukt glider.

 • aktivitet. Afsnit “Aktivitet” indeholder flere tal, der afspejler indikatorerne for brugt kalorier, træningstid og timer på farten.
 • astronomi. Skiven med billedet af jorden, månen eller solsystemet. Hjælper med at overvåge placeringen af ​​planeterne, solopgange og solnedgange i forskellige dele af jorden og månens cykler. Fordelene ved dette er ikke meget mange, men det er efter min mening den mest nysgerrige opkald af den præsenterede.

De fleste opkald kan konfigureres til dig: Tilføj en timer eller stopur, programikon, tid i en anden tidszone eller noget andet. For at få maksimalt brugbar information på uret er fire til fem opkald nok. Jeg bruger tre.

uddannelse

Apple Watch justerer til en bestemt type øvelse og læser på denne baggrund anderledes information fra sensorer. Gåture, jogging, svømning, øvelser på bestemte typer af simulatorer – hvis denne liste ikke kunne finde din form for motion, kan du vælge blandet træning eller “Andet” (så vil det være muligt i slutningen af ​​aktiviteten vælge den type træning fra den bredere liste).

Apple Watch også i stand til at indsamle data via NFC-grænseflade med simulatorer Cybex virksomheder, LifeFitness, Matrix, Schwinn, stairmaster, Star Trac og Technogym. I Rusland møder de, men ikke i hver hal.

Det eneste scenario, hvor Apple Watch mislykkes, er brugen af ​​ure i vandtræning. Det faktiske antal meter, som du sejler, er betydeligt mindre end det, som sporeren viser. Jeg antager, at funktionen er designet til professionelle svømmere: en mine har en mindre afstand end de har.

Aktivitetsringe

Brugeraktivitet måles i tre dimensioner:

 • kalorier. Den røde ring er fyldt afhængigt af hvor mange kalorier du har brugt. Den daglige sats kan vælges mest.
 • øvelser. Normen er 30 minutter. Navnet på ringen er vildledende, rent faktisk at dyrke sport og endog at lave øvelser er ikke nødvendig. Det er kun nok at udøve lidt mere fysisk aktivitet end normalt.
 • Ure med træning. Den nemmeste at nå målet – bare flytte i mindst et minut hver time. Tilbring så 12 timer, og ringen vil udfylde.

I aktivitetsprogrammet kan du holde mobilitetsstatistik og tilføje venner med Apple Watch. For præstationer og overfyldning af standarder (såvel som for succes i træning) kan du få resultater i “Aktivitet”.

Pulsmåling

Apple Watch måler pulsen automatisk hvert par minutter og korrelerer indikatorerne med dataene på din aktuelle aktivitet. Hvis pulsen går ud af skalaen, og gyroskopet og accelerometeret ikke rapporterer nogen bevægelse, slår uret alarmen: noget er forkert med dit hjerte. Individuelle karakteristika kan identificeres ved at vælge mærket for den tilladte puls i uret.

Uret måler konstant pulsen og variabiliteten af ​​hjertefrekvensen (spredningen af ​​intervaller mellem streger). Alle data eksporteres til “Sundhed”.

Brug uden en smartphone

Hvis du har en Apple Watch Series 3, så kan du bruge iPhone meget sjældnere. Her er eksempler på hvad du kan gøre uden en telefon i dine hænder:

 • Modtag meddelelser. En indlysende funktion, der giver dig mulighed for kun at få din smartphone, når du modtager vigtige meddelelser.
 • Lyt til musik. Versionen af ​​Apple Music til uret understøtter nøglefunktioner i et fuldskalaapplikation, viser det samme bibliotek og kan downloade spor via Wi-Fi. Du kan konfigurere automatisk indlæsning af afspilningslister i enhedens hukommelse. Og Apple Watch er synkroniseret med Bluetooth-hovedtelefoner uden telefonen.

 • Besvar indlæg. I dette tilfælde vil Apple Watch tilbyde at diktere en besked eller bruge et af de foruddefinerede svar. Begge muligheder er ret kompromis: Du kan støtte en ven, der har tjent et nyt lån, men i alvorlig korrespondance er det bedre at bruge telefonen.

 • Accepter opkald. Denne funktion er meget nyttig, når du ikke kan huske, hvor du lægger telefonen.

Nu kan jeg glemme hvilket værelse der forlod iPhone, eller gå til det fjerne kontorrum uden ham. Og intet forfærdeligt vil ske.

Apps til Apple Watch

Mange applikationer har versioner til Apple Watch. For eksempel er min favorit blandt applikationer til podcasts overskyet. Ikke alle tilpasninger er virkelig nyttige: De fleste mini-versioner af de programmer, jeg bruger, kommer ikke til nytte.

Der er programmer designet til at bruge præcis med uret, for eksempel forudinstalleret “Breath” eller et hvilket som helst program fra den specielle App Store til Apple Watch.

autonomi

Apple hævder om 18 timers Apple Watch arbejde uden genopladning og giver en masse forbehold. Dette skyldes det faktum, at alle bruger gadgeten på forskellige måder. I talk-tilstanden kan batteriet ifølge Apple klare op til tre timer.

Jeg sætter uret på afgift hver anden nat. Samtidig aflades de op til 10-20%. Jeg bruger altid uret, men jeg tager dem af, når jeg går i seng, og træner ikke mere end to gange om ugen.

Når tærsklen er nået med en 10% opladning, foreslås uret at gå i øko-modus. I dette tilfælde vises kun tiden på opkaldet, og Apple Watch skal genstarte for at gå i sin oprindelige tilstand.

Vandtæt

Tim Cook siger, at i Apple Watch kan du sikkert tage et brusebad, og jeg fjerner dem ikke personligt i poolen.

Tag din ur, hvis du planlægger at dykke mere end 50 m, skyl Apple Watch med ferskvand efter kontakt med skum eller salt, og glem ikke at vælge den rigtige rem. Dette er alle de regler, man skal huske.

Berøringsskærmen, mens den er i vandet, brænder på noget. Fra ufrivillige klik beskytter låsefunktionen i vandet. For at komme ud af det, skal du dreje den digitale krone, hvorefter højttalerne “blæser” fugt fra kroppen.

stropper

Silikone, nylon, stål, læder – Apple tilbyder snesevis af typer af stropper og armbånd. Vi har tre muligheder: Et standard silikonebånd fra boksen, et sportsarmbånd og en flettet nylonrem.

Sports armbånd lavet af nylon og velcro er min favorit. Dette design gør det muligt at fastsætte bæltet så bekvemt som muligt inden for en millimeter.

Bånd af vævet nylon er ikke så behagelig, men ikke mindre sødt.

En silikone rem, et bundtet, mister kraftigt nylon konkurrenter skønhed og taktile fornemmelser, men det er den eneste band fra vores kit, velegnet til vand træning. Apple Watch er vandtæt, og de fleste stropper er ikke.

Remme og armbånd strammes forsvarligt: ​​For at fjerne, skal du trykke på en speciel knap inde på uret. Alle stropper passer til enhver Apple Watch-model af dens størrelse.

For hvem Apple Watch Series 3

For enhver iPhone-ejer med iOS 11. Ikke kun en atlet eller en gadgetoman. Apple Watch hjælper dig med at holde styr på dine træningsprogrammer og overvåge din puls, vide, hvordan du viser meddelelser, sender beskeder, styrer musik og en hel masse nyttige ting. Og det er bare et ur – en ting, der er sværest at glemme og er lettest at bære rundt.

For at bruge aktivitetssporeren behøver du ikke at være aktiv i ordets klassiske betydning: Apple Watch tager højde for kørestolenes mobilitetsteknik og indeholder endda flere typer special træning.

Prisliste

I øjeblikket er prisen på Apple Watch Series 3 i den officielle butik 24.490 rubler til 38 mm versionen og 26.990 rubler til modifikation med længden af ​​sagen 42 mm. Priserne på ekstra stropper og armbånd starter fra 3.990 rubler og når en helt sindssyg 43.990 rubler til blokarmbånd. Efter min mening er dette for dyrt for et valgfrit tilbehør selv for de fedeste timer, så jeg vil nævne at der er muligheder og billigere.

dom

Apple Watch Series 3 er ikke kun en duplikat underretninger og aktivitetssporing, det er en nyttig, smuk og underholdende gadget. På tidspunktet for at skrive denne anmeldelse, jeg brugte lidt over en måned, og er klar til at sige med tillid med uret, som Apple Watch gør livet bedre, Apple-enhed – lettere, og vigtigst af alt, gør det muligt at slippe af patologisk tilknytning til telefonen.

Det eneste kontroversielle problem er valget af en bestemt Apple Watch-model. I øjeblikket officielt solgte modeller af den første og tredje serie. Hvis du har brug for en ekstern iOS-devaysa kontrol, tracker og aktivitet regnskabsmæssig øvelse – nok Apple Watch Series 1. Hvis vandmodstanden og regnskabsmæssige spor på svømmetur i poolen, lytte til musik uden en smartphone og hardware forsyning for fremtiden – det er bedre at vælge Apple Watch Series 3.

Gå til Apple Watch Series 3 →

Loading...