Neo SmartPen N2 – pen, som skriver samtidigt på papir og i en smartphone

Neo SmartPen N2 er en pen, der skriver samtidigt på to steder: i en speciel notesbog og i en smartphone. Alt, du opretter på papir, digitaliseres automatisk og overføres til smartphoneens hukommelse. Så er der flere behandlingsmuligheder, men alt i orden.

Udseende og udstyr

En smart pen kommer i en minimalistisk pakke. Smartpen indeholder et USB-kabel, et notesblok til indgange og en ekstra stang.

smart pen

Håndtaget er lavet af aluminium, der er en behagelig vægt i hånden. Det er lidt usædvanligt for dem, der foretrækker tynde og vægtløse kontorartikler, men det er et spørgsmål om smag.

smart pen

I enden af ​​pennen er en knap med en diodeindikator, som blinker, når den er tilsluttet en mobilenhed. Håndtaget er seriøst, du kan dristigt få det på et topmøde.

Hvad skal man skrive

Brug Neo Smart Pen N2 giver kun mening, hvis du skriver i en særlig notesbog. Tricket i siden markering, takket være bevægelserne er genkendt af håndtaget.

Når du bruger den bærbare computer for første gang, kommunikerer den med programmet, du skal “fjerne pakningen” ved at røre den specielle etiket med en pen. Derefter oprettes der en separat profil i applikationen, så notebooksne kan ændres.

smart pen

Men for at ændre dem, skal du kontakte producenten og bestille papirbærere. De er produceret i forskellige former og størrelser, men en sådan holdning, for at sige det mildt, er ikke særlig praktisk. Håndværkere siger, at papir med specielle markeringer kan udskrives alene, men det var ikke muligt at finde prøver til en bestemt pen.

smart pen

På almindeligt papir bliver smarte pennen til en enkel, temmelig tåbelig: tung til simpel skrivning.

Hvad ansøgningen kan gøre

Den mest interessante del af enhver smart produkt er bare hjernen, det vil sige softwaren. Neo Smart Pen N2 er ingen undtagelse. Alt, der blev tegnet i notebook med en pen, vises i applikationen (tilgængelig for iOS og Android) på den virtuelle side.

Pennen kan også fungere uden direkte forbindelse til mobil gadget: alt skrevet er gemt i enhedens interne hukommelse, og allerede når synkroniseret med smartphone sendes til applikationen.

Tilslut derefter alle mulige måder at behandle de trukket på.

Enhver del af siden er valgt og redigeret separat. Den nemmeste måde at ændre på er at indstille den ønskede farve til linjerne.

smart pen smart pen

Teksten genkendes og vises ikke som et sæt kurver, men som en almindelig tekst, det vil sige, kan den skrives med hånden straks oversat til en elektronisk form, springe over scannings- og genkendelsestrinnene (og endnu mere så genoptryk).

smart pen smart pen

De modtagne data gemmes i forskellige formater. De kan også sendes direkte fra applikationen til et socialt netværk eller en postklient.

smart pen smart pen

For hurtig orientering på siderne i den virtuelle notesbog kan du efterlade noter og bogmærker og formularen af ​​tags.

Hvorfor alt dette er nødvendigt

Det er selvfølgelig en gadget til folk der elsker papir. Uden digitale kopier af tekst eller skitser er det bare ingen steder at gå overalt, men der er noget magisk at flytte en pen på papir. Nogen giver kun strålende ideer med en blyant i hånden, en person vil ikke miste den magiske tanke skrevet på et serviet.

smart pen

Kunstnere af forståelige grunde vil sætte pris på denne gadget – alle skitser fra en let notesbog kan straks kastes i skyen.

Og på trods af det “voksne” design bliver denne pen en supernød for børn. Her og muligheder for kreativitet og kendskab til teknologi og udvikling af fine motoriske færdigheder.

Generelt, hvis du ikke kan dele med papiret og er klar til at gøre nogle ofre, som at skulle købe specielle notesbøger, bliver Neo Smart Pen N2 en bro til den digitale verden.

Læsere fra Lifehacker kan købe Neo Smart Pen N2 med 10% rabat. For at modtage det skal du indtaste en kupon 10FNSP18 når du bestiller. Tilbuddet gælder indtil 28. februar 2018.

Køb Neo Smart Pen

Loading...