Nosztalgia a Polaroid számára: 9 kamera azonnali nyomtatási funkcióval

Fujifilm Instax Mini

Modern analóg kamerarendszer kiválasztása Fujifilm Instax Mini – az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy csatlakozzanak az azonnali pillanatfelvételek esztétikájához. A Fujifilm fényképezőgéppel készített fotók világosak és kontrasztosak, méretük pedig lehetővé teszi a képek tárolását a pénztárcába hitelkártyák számára.

A vonal modellei széles színválasztékban szerepelnek, és fontos plusz – az alkatrészek rendelkezésre állása. Minden kamera kompatibilis az Instax Mini kazetták formátumával, melyet a gyártótól megfizethető áron lehet megvásárolni.

Fujifilm Instax Mini 8

Fujifilm Instax Mini 8
gizlogic.com

A sorozat fiatalabb modellje vonzó áron és korlátozott funkcionalitással. Azonban a lehetőségek sokfélesége nem az oka annak, hogy az emberek azonnal fényképezőgépeket vásároljanak. Az Instax Mini 8 pillanatfelvételei három lépésben készülnek: a fényképezőgép bekapcsolása, a megvilágítás beállítása, a fő gomb megnyomása. Annak érdekében, hogy a bőr kellemes és természetes színe legyen, a Hi-Key funkciót biztosítja, ami csökkenti a színeltérés kontrasztját.

Vásárlás Fujifilm Instax Mini 8 4 690 rubelhez →

Vásárlás kazetták Fujifilm Instax Mini 8 499 rubelhez →

Fujifilm Instax Mini 70

Fujifilm Instax Mini 70
polaroidwork.com

Ebben a modellben a fejlesztők eltávolították a manuális expozíciós beállítást, de két új élességállítási módot adtak hozzá: makró és fekvő felvételkészítéshez. A Hi-Key funkció a helyén maradt, az ügyelet elején pedig egy kis tükör található az Selfie számára.

Vásárlás Fujifilm Instax Mini 70 6 990 rubelhez →

Vásárlás kazetták Fujifilm Instax Mini 70 499 rubelhez →

Fujifilm Instax Mini 90

Fujifilm Instax Mini 90
amazon.com

Ez a kamera valóban multifunkcionális: a képességei hasonlóak a modern lomográfiai kamerák által kínált képességeihez. Dupla expozíció, rengeteg mód, a zársebesség 10 mp-es időzítő késleltetett fényképezés – ezeket a funkciókat kapcsolja ki a kamerát nem csak eszköz az emlékérmék lövések, de a kedvenc játék kísérletezni szerelmeseinek. A modell barna és fekete színben kapható.

Vásárolja meg a Fujifilm Instax Mini 90 9 490 rubelt. →

Vásárlás kazetták Fujifilm Instax Mini 90 499 rubelhez →

Fujifilm Instax Wide 300

Fujifilm Instax Wide 300
instaxmini.ru

A modell nem különbözik a korábbi Fujifilm kameráktól, amelyek számos funkcióval rendelkeznek, de lehetővé teszi a kétszeres méretű (62 × 99 mm) nyomtatást. Az ilyen fotók nem csak barátokat ismernek meg és díszítik a hűtőszekrényt, hanem egy helyet is találnak az otthoni fotóalbumban. Egyébként a pillanatfelvételekhez speciális albumok is megtalálhatók a Fujifilm tartományban.

Vásárlás Fujifilm Instax Wide 300 6 600 rubelre →

Vásárlás kazetták Fujifilm Instax Wide 300 for 449 rubelhez →

Lomography Lomo’Instant

Lomography Lomo'Instant
blogspot.ru

Azonnali felvételkészítés származó Lomography emeli a mércét az alkalmassága által meghatározott Fujifilm Instax Mini 90. Mint sokan Lomo fényképezőgép, Lomo’Instant összeegyeztethető lencsék külön is megvásárolható: Hal, portré objektív és lencse makró. Funkció kézi expozíció és színszűrők, a vaku nyit tág teret kísérleteket is, amelyek annyira szereti képviselői lomosoobschestva. A Lomo’Instant kompatibilis a Fujifilm Instax Mini kazettákkal.

Vásárlás Lomography Lomo’Instant 99 dollárért →

Vásárlás kazetták Lomography Lomo’Instant részére 499 rubel →

Polaroid Snap

Polaroid Snap
polaroid.com

A modern Polaroid digitális fényképezőgép nemcsak az 5 × 8 cm méretű képek azonnali nyomtatását támogatja, hanem a memóriakártyára történő mentést is. A funkciók közül kiválaszthatja a különböző felvételi módokat, képeket készíthet időzítővel és hat képsorozatot hozhat létre 10 másodpercen belül.

Vásárlás Polaroid Snap $ 97 →

Vásárlás kazetták Polaroid Snap részére $ 10 →

Polaroid Pic-300

Polaroid Pic-300
fotosklad.ru

Semmi sem felesleges. Csak egy modern analóg Polaroid. A nyomtatott kép mérete megegyezik a Fujifilm Instax Mini képméretével, de a kazettákat külön kell megvásárolni.

Vásároljon Polaroid Pic-300-at 70 dollárért →

Vásárolja meg a Polaroid Pic-300 kazettákat 11 dollárért →

Polaroid Spectra AF

Polaroid Spectra AF
polaroid.com

Vintage Polaroid széles látószögű objektívvel és autofókusz funkcióval. A Spectra eszközök ára az Amazon-on alacsony, sok közülük több mint 20 dollárért vásárolható meg. Körülbelül ugyanabban a költségben lesz egy kazetta megvásárlása.

Vásároljon Polaroid Spectra AF-t 20 dollárért →

Vásárlás kazetták a Polaroid Spectra AF 24 dollárért →

Polaroid 635CL / Polaroid 636

Polaroid 635CL / Polaroid 636
Polaroid 636 Closeup – a 90-es évek egyik leghíresebb fényképezőgépe. photostar.gr

635CL és 636 – két modell, amelyet a Szovjetunióban és Oroszországban gyártottak 1989 és 1999 között a Polaroid engedélyével. Az ilyen kamerák még mindig nagy valószínűséggel találhatók a kamrájukban, ismerőseiktől vagy a poszt-szovjet tér internet bolhapiacain. Az összes 600 sorozat kompatibilis a Polaroid 600 kazettás formátummal.

Vásárlás Polaroid 600 sorozat →

Vásárlás kazetták a Polaroid 600 sorozat 24 dollárért →

Loading...