SHARGBALL: milyen szép fotózni egy lányt

Hogyan lehet felkelni, leülni, lefeküdni, hogyan kell elfordítani a fejét? Biztosak vagyunk benne, hogy a válogatásunk segíteni fog abban, hogy nagyszerű fotózást készítsen, és tisztességes eredményt kapjon, amely megfelel a modellnek és a fotósnak is.

1. Először is, egyszerű portrét jelent. A modellnek át kell néznie a vállát. Ügyeljen arra, hogy milyen szokatlan érdekes portré alakulhat ki, ha egy lányt ugyanabból a pózból készít, de egy másik szögből.

A modellnek át kell néznie a vállát

2. A portrékban a kéz általában nem látható, legalábbis nem dominálnak. Létrehozhat egy érdekes képet, ha megkéri a modellt, hogy játsszon a személy kezei különböző pozícióin.

Létrehozhat egy érdekes képet, ha megkéri a modellt, hogy játsszon a személy kezei különböző pozícióin.

3. Ismered a harmadik felek szabályait. Hasonló eredményt érhetünk el az átló segítségével. Emlékezz rá, hogy nem kell állandóan tartania a kamerát, dönti el, új, érdekes perspektívát kaphat.

fotó, harmadik személyek szabályai

4. Jó kép lesz, ha a modell térdre hajlik. A fénykép elkészítéséhez jobb egy kicsit felülről.

Jó kép lesz, ha a modell térdre hajlik.

5. Őszinte és vonzó testtartás, amikor a modell a földön fekszik. Menj le a földre a melletted, és készíts képeket ebből a szintről.

Őszinte és vonzó testtartás, amikor a modell a földön fekszik.

6. Az előző pozíció egyik változata – a modell a gyomorra támaszkodik, a földre támaszkodva. Nagyon jó megjelenésű, ha a fotót a mezőn készítik, a rétvirágok között.

fotókat jelent

7. Meglepően egyszerű, de teljesen lenyűgöző és nyerő póz – a modell a hátán nyugszik. Vegyen képeket a földszintről, mozgassa a modellt. Kérdezze meg néha, hogy megváltoztassa az arckifejezését, a fejét és a karjait.

milyen szép a fényképhez

8. Egy másik egyszerű póz, ami tökéletes a lányok bármilyen típusú. Kérdezd meg a modellt, hogy változtassa meg a kezek és a lábak helyzetét, fókuszálja a szemeket.

hogyan nézhet ki szép a fotókban

9. Játékos és aranyos póz. Remekül néz ki, ha a modell szinte minden felületen fekszik: egy ágy, fű, homokos strand. A képeket kissé szögben készítse el, a szemekre fókuszálva.

hogyan viselkedjünk egy fotózással

10. Büszke és egyszerű testtartás. A modell ül a földön. A testtartás hangsúlyozza a testtartást és a vékony profilt.

a legszebb pózok a fotókhoz

11. A modell ül a földön. Ez a pozíció őszinte és nyitott. Próbáljon különböző témájú képeket készíteni.

legérdekesebb pózok a fotókhoz

12. Gyönyörű póz, hogy bemutassa a szépségét a test fizikai. Remekül néz ki, ha a sziluett fényes háttéren áll.

mint a képen, kiderül szépen

13. Egy nyugodt testtartás. Kérdezze meg a modellt, hogy kísérletezzen a kezek, körök és lejtők helyzetével.

egy rögtön fekvő helyzet a fotózáshoz

14. Elegáns póz. A modell félig nyitott, a kezek a nadrág hátsó zsebében vannak.

hogyan nézzen elegánsan egy fotóra

15. Csábító póz, amikor a modell kissé meghajlott. Ez a pozíció lehetővé teszi, hogy vékonyan hangsúlyozzák a modell alakját.

hogyan lehet kiemelni az alakzatokat egy fényképen

16. Érzéki póz. Jól működik, ha a modell intelligens, kecses alakja. A fej fölött levő kezek kiterjesztik az ábrát is, ami lehetővé teszi a megkönnyebbülés bizonyítását.

hogyan lehet megmutatni a megkönnyebbülést a fotón

17. Amikor egy modellt teljes növekedés során fényképez, hatalmas számú variáció lehetséges. Az ábrán szereplő póz csak számos kísérlet kiindulópontja. Kérdezze meg a modellt, hogy változtassa meg a test, a kéz, a fej és a szem helyzetét.

hogyan lehet megnyerni egy fotót

18. Relaxált testtartás: a modell a falon nyugszik. Egy lábával vagy kézzel pihenhet. Próbáljon ki néhány lehetőséget.

mint a képen, könnyen kiderül

19. Az ilyen képek elvei teljes mértékben növekednek: a testet S betű alakjában kell görbíteni, a karok nyugodtak és a test súlya egy lábra kerül. Ilyen fotókban a szűk alakú lányok jól megyek.

hogyan néz ki gyönyörű fürdőruhában

20. Vonzó testtartás a sportos lányok számára. Kísérletezzen és találjon egy változatot a test pozíciójáról, amelyben a megkönnyebbülés a legvonzóbbnak tűnik.

milyen szép, hogy készítsen egy képet egy lányról

21. Romantikus és szelíd póz. A textilszövetek segítségével nagyon érzéki fotókat készíthet.

hogyan nézzen romantikus a képen

Ezek az alapvető pózok, amelyek mindig jól néz ki. Ne feledje, hogy az ábrák csak kiindulópontok. Mindegyik testtartásnak sok változata van. Kérdezze meg a modellt, hogy változtassa meg a kezek, a fej, a test, az arckifejezés helyzetét. Nézd és keress az egyes lányok számára a legelőnyösebb viselkedést. Lődd le különböző szögekkel és különböző megvilágítással. Hozzon létre, és a fotók egyedinek tűnnek.

Loading...