16 serier, der er værd at se: rådgiver udgaven af ​​Lifehunter

utopi

Jeg anbefaler denne serie for at se alle fans af sammensværgelsesdetektiver. “Utopia” – 12 episoder af ikke den mest dynamiske fortælling, en overflod af grusomme scener og en meget eksperimentel farvekorrektion. Det ser ud til, at en fantastisk serie udgør et skræmmende spørgsmål for seeren: hvad hvis alt dette virkelig sker?

Rettighederne til tilpasningen af ​​den amerikanske version af Utopia blev erhvervet af David Fincher, men et par år senere meddelte han, at han havde ændret sig om at skyde den. Og jeg er sikker på, gjorde det rigtige. Det britiske “Utopias” stemning virker ikke, og det er ikke nødvendigt at gentage det.

klinik

Anastasia Sukmanova
Forfatter Lifhaker

I gården 2017, og denne sitcom er stadig den bedste af alle de sitcoms, som jeg skete at se. Og ikke fordi jeg ikke så dem meget, men fordi “Clinic” er en serie, der ikke gør dig fuldstændig forkastet.

Dette er en encyklopædi af nyttige råd til alle lejligheder og et universelt middel til enhver depression og en rigtig samling af kølige citater. Se strengt indtil niende sæson, og så er det bedre ikke at.

Mighty Bush

Lena Vyshutina
Lifehackers billede

“Det er umuligt at være ulykkelig i en poncho” … Denne sitcom er bogstaveligt talt gennemsyret af engelsk humor og upåklagelig stil af Noel Fielding. Foretag en reservation med det samme – dem, der ikke kan lide engelsk humor, ser serien ud i dybtgående vrangforestillinger.

Talking the Moon, ulve, fashionable, Old Gregg, Johnny “Two Hats” – hvad kunne være fremmed? Kun fantastiske krumpy udført af to hovedpersoner – Howard Moon og Vince Noir. De vil gerne huske med hjertet og synge med den bedste ven i en uforståelig situation.

Knickerbocker Hospital

Lydia Suyagina
Forfatter Lifhaker

Knickerbocker Hospital er en spændende historie om en lang og vanskelig rejse til fremgangens højder og frihed fra fordomme. Så i begyndelsen af ​​det XX århundrede, Amerika. Hovedkirurgen i New Yorks hospital er John Tackeri – et geni og en narkoman. Han spytter på myndigheder og konventioner, Takkery betjener medicin og forsøger at slå af patienterne ved døden på alle måder.

Det kommer til at han skal lægge eksperimenter på sig selv. Der kunne være en berømt spoiler, men nej. Jeg vil dog afdække nogle hemmeligheder: Når du kigger på Knickerbocker Hospital, vil du være glad for, at du ikke blev født for mere end 100 år siden.

Vesten af ​​det vilde vesten

Rodion Scriabin
Direktør for udvikling af livhacker

Jeg fandt ud af showet, da det allerede var ude. Jeg så hele serien om to nætter. Umiddelbart efter serien nød jeg at se den originale film. Et fascinerende plot, helterne klamrer sig, linjene i plottet er interessant flettet. Meget cool serie!

Detektivbureau Dirk forsigtigt

Maria Verhtseva
Fungerende. redaktør for Lifehunter

Så vidt denne serie er lys, sjov og skør, er den så uforudsigelig, florid og verificeret til mindste detalje. Dirk bør ses mindst to gange, for kun anden gang du bemærker alle vigtige detaljer. Og i Dirk er alle detaljer vigtige. Alt er forbundet.

Master of all-trades

Karina Bayramova
Forfatter Lifhaker

Der er ikke noget interessant plot, og helten er ingen helt. Men hver episode trækker dine personlige minder og følelser til overfladen, som er overlejret på historien og supplerer det, så det bliver specielt for dig.

Ikke at jeg havde meget at gøre med den indiske i New York, men det viser sig, at det løser mit problem: at være en middelmådig skuespiller eller for at finde et normalt job, drop alt og ryk til et andet land eller til at slå sig ned og få børn. Aziz Ansari i Wudialenes selv skriver scriptet, leder og spiller hovedrollen. Og det viser sig som en Vudialenowski sjov og trist på samme tid.

Skamløse (USA)

Nastya Raduzhnaya
Forfatter Lifhaker

Tricky, dumme, undertiden endda sur, men det er umuligt at bryde væk! Du vil helt sikkert elske skøre Gallaghers.

Serien er et spejl af menneskelige vices og lidenskaber. Du ser og tænker: “Dette er bunden, der er ingen steder at falde ned.” Men forfatterne er fantastiske! I dette tilfælde, hvis du fjerner alle huskene, kan du sige, at filmen lærer dig at respektere familieværdier. Og efter at have set, er der den mest behagelige følelse, siger de, sammenlignet med dem, har jeg stadig alt godt i livet. 🙂

Kontor (USA)

Julia Sedova
Forfatter Lifhaker

“Office” er filmet i genren af ​​mokyumentari, det vil sige publikum er vist livet af et rigtigt lille kontor. Den søde idiot chef er ansvarlig for det, ikke mindre charmerende og mærkelige medarbejdere adlyde ham med meget genkendelige tegn (som kun er værd at Dwight Shrut!).

Hvis vi til denne geniale skuespiller spil, den konstante improvisation og talent af skabere, får du levende, rørende og virkelig sjovt show, som du kan ændre i det uendelige. Forresten kiggede jeg selv “Office” flere gange, og jeg vil ikke stoppe her.

stimer

Artem Remizov
Forfatter Lifhaker

Jeg vil råde dig til at se showet “ukrudt” på Showtime. Dette er et temmelig usædvanligt syn på emnet, selvom du ved hvad: moderat komisk, moderat dramatisk, ikke blottet for sjov absurditet.

Det drejer sig om en mor ved navn Nancy, hvis mand er ved at dø. For at holde familien opvarmet begynder hun at sælge urter i sin hjemby. Yderligere på rullet. De rummelige billeder, der udvikler sig igennem de otte årstider, komfortable 25-minutters timekeeping-serien, diskret tonehøjde og interessante historiebuer.

Programmører

Maria Lyubimova
Lifehacker Editor

Stor britisk komedie om supportpersonalet, som altid kommer i dumme situationer på grund af deres manglende evne til at leve. I “Computer teknikere” er alt fint: et spil af skuespillere, sjove vittigheder, som efter hver visning synes kun mere latterligt, fascinerende plot.

Vær ikke bange for, at serien vil være uforståelig på grund af computer fag. Han og om møder, om relationer i holdet og om venskab. Den eneste ulempe – for få serier.

Scarlet hjerter

Anastasia Pashkevich
Forfatter Lifhaker

20-serien dorama i 2016 er måske det bedste jeg har set sidst. Det handler om en pige, der fra vores dage for 1000 år siden har fået, at forsøge at ændre den hensynsløse historie af kampen for den koreanske trone.

Alt begynder naivt og legeligt, men med hver serie tykner skyerne. Serien viser subtly, hvad der ligger bag folks frygtelige handlinger, og hvordan magtruinerne lever, rejser spørgsmål om pligt, hengivenhed og kærlighed.

Concorde Flight

Natalya Skornyakova
Lifehacker Editor

Brat og Jemaine, hyrder fra New Zealand, flytter til New York for at blive succesfulde folkemusikere, men vejen til berømmelse er selvfølgelig tåget.

Højdepunktet i showet er, at livets besværligheder og interne monologer pludselig forvandlet til en charmerende fjollede tekster: om piger og fester, om det franske sprog og “Ringenes Herre”, om opstanden af ​​robotter og Albi – dragon-racistisk.

Og hvis du allerede kender navnet på regissøren Taiki Vaititi og hans “Real Ghouls” du kunne lide, så kan “Concorde Flight” især ikke gå glip af. 😉

Bliv i live

Lera Merzlyakova
Forfatter Lifhaker

Kult tv-show i begyndelsen af ​​nul. C “Lost” begyndte min passion for sæbeoperaer: i weekenden at blive hjemme se tv for at se, hvad der var i passagerer på flyvningen 815. Mange har kritiseret serien finale fra det faktum, at “intet er klart,” men det forekommer mig, slutningen viste sig rørende og logisk. Og ja, jeg er en af ​​de fans, der stadig husker numrene 4 8 15 16 23 42.

Fargo

Artem Kozoriz
Forfatter Lifhaker

Jeg elsker “Fargo” for en cool historie og uventede plot vendinger. Mest ligesom den anden sæson med entourage af den provinsielle by på 1970’erne og farverige figurer. Hele serien er nedsænket i sin atmosfære og slipper ikke helt til slutningen. Sørg for at se, om du kan lide kriminelle historier med verificerede dele af vold og sort humor.

Skarpe toppe

Maxim Volotsky
Forfatter Lifhaker

“Skarpe toppe” – et drama om demontering af gadekriminelle. Grusom, nogle gange beskidt, men ikke blottet for charme. Stilfulde kostumer, interiører og plausible landskaber af britiske gader efter første verdenskrig er fascinerende. Og de lyse tegn, der er indført af Killian Murphy, Tom Hardy og andre talentfulde skuespillere, lad dig ikke kede dig.

Vi er meget glad for at se ikke kun tv-udsendelser, men også film. Kom her for at vælge noget godt til aftenen!