16 sorozatot, melyeket érdemes megnézni: a Lifehunter kiadását ajánlja

utópia

Ajánlom ezt a sorozatot az összeesküvéskutatók minden rajongójának megtekintésére. “Utopia” – 12 nem a legdinamikusabb narratíva, a kegyetlen jelenetek rengetege és egy nagyon kísérletes színkorrekció. Úgy tűnik, hogy egy fantasztikus sorozat félelmetes kérdést vet fel a nézőnek: mi van, ha mindez tényleg megtörténik?

Az Utopia amerikai verziójának adaptációs jogát David Fincher szerezte meg, de néhány évvel később bejelentette, hogy megváltoztatta a lövöldözést. És biztos vagyok benne, hogy a helyes. A brit “Utopia” hangulata nem fog működni, és nem szükséges megismételni.

klinika

Anastasia Sukmanova
Szerző Lifhaker

A 2017-es udvaron, és ez a sitcom még mindig a legjobb az összes sitcom, amit láttam. És nem azért, mert nem nagyon figyeltem őket, hanem azért, mert a “Klinika” olyan sorozat, amely nem engedi, hogy teljesen elcsüggedjen.

Ez egy hasznos tudnivaló enciklopédia minden alkalomra, egyetemes gyógymód minden depresszióra, valódi gyűjtemény a hűvös idézetekről. Lásd szigorúan a kilencedik szezonig, és akkor jobb, ha nem.

Mighty Bush

Lena Vyshutina
A Lifehacker képe

“Nem lehet boldogtalan egy poncsóban” … Ez a sitcom szó szerint elmerül angolul humorral és kifogástalan stílusban Noel Fielding-szel. Foglaljon le azonnal – azoknak, akik nem szeretik az angol humorokat, a sorozat teljes kegyetlenségnek tűnik.

A Hold, a farkasok, a divatos, a régi Gregg, a Johnny “Két sapka” – mi lehet idegen? Csak a lenyűgöző krumpir, két főszereplő – Howard Moon és Vince Noir. Szeretne szívesen megjegyezni, és énekelni a legjobb baráttal bármilyen érthetetlen helyzetben.

Knickerbocker kórháza

Lydia Suyagina
Szerző Lifhaker

A “Knickerbocker Kórház” izgalmas történet egy hosszú és nehéz utazásról a haladás és az előítéletektől való szabadság magas szintjére. Tehát a XX. Század elején, Amerikában. A New York-i kórház fő sebésze John Tackeri – zseni és drogfüggő. A hatóságokra és az egyezményekre köpögjön, Takkery orvostudományban szolgál, és megpróbálja legyőzni a betegeket halálosan minden eszközzel.

Arra a tényre jut, hogy kísérleteket kell tennie önmagára. Lehet, hogy híres spoiler, de nem. Azonban felfedezek valami titkot: miután megnéztem a “Knickerbocker Kórházat”, boldog leszel, hogy nem született több mint 100 évvel ezelőtt.

Vadnyugat világa

Rodion Scriabin
A Lifehacker fejlesztési igazgatója

Megismertem a műsort, amikor már ki is jött. Két nap alatt nézegettem a sorozatot. Közvetlenül a sorozata után élveztem az eredeti film megtekintését. Lenyűgöző telek, a hősök ragaszkodnak, a telek vonalai érdekes módon fonva. Nagyon jó sorozat!

Dirk Gently nyomozó ügynökség

Maria Verhtseva
Ható. a Lifehunter főszerkesztője

Ami ez a sorozat könnyű, vicces és őrült, annyira kiszámíthatatlan, óriási, és a legkisebb részletességgel igazolható. Dirk-et legalább kétszer kell figyelni, mert csak a második alkalommal észlel minden fontos részletet. És Dirkben minden részlet fontos. Minden csatlakozik.

Az összes szakma mestere

Karina Bayramova
Szerző Lifhaker

Nincs érdekes telek, és a hős nem hős. De minden egyes epizód a személyes emlékeit és érzelmeit a felszínre húzza, amelyek a történelemre kerülnek, és kiegészítik azt, hogy Ön számára különlegesvé váljon.

Nem mintha sok volt köze az indiai New Yorkban, de kiderül, hogy ez megoldja a problémámat: hogy egy középszerű színész, vagy találni egy normális munkát, csepp mindent és bunkó, hogy egy másik országban vagy letelepedni és gyermekeket. Aziz Ansari Wudialenes-ben írja a forgatókönyvet, irányítja és játssza a fő szerepet. És kiderül, mint egy Vudialenowski vicces és szomorú egyszerre.

Szégyentelen (USA)

Nastya Raduzhnaya
Szerző Lifhaker

Trükkös, hülye, néha még sur, de lehetetlen elszakítani! Határozottan őrült Gallaghers-t szeretsz.

A sorozat tükrözi az emberi szenvedélyeket és szenvedélyeket. Úgy nézel ki és gondolod: “Ez az alsó, nincs hova esni.” De az írók csodálatosak! Ebben az esetben, ha eltávolítja az összes héját, akkor azt mondhatja, hogy a film megtanítja, hogy tiszteletben tartsa a családi értékeket. És figyelemmel kísértés után, a legérzelmesebb érzés marad, azt mondják, méghozzá még mindig mindenkinek jó az életében. 🙂

Office (USA)

Julia Sedova
Szerző Lifhaker

Az “Office” a mokyumentari műfajában kerül filmezésre, vagyis a közönség egy igazi kisméretű iroda életét mutatja be. Kezeli ezeket aranyos idióta főnök, beosztott neki nem kevésbé kedves és fura személyzet nagyon felismerhető karakter (ami csak Dwight Schrute!).

Ha ehhez hozzátesszük, hogy ez a zseniális színész játék, az állandó improvizáció és a tehetség az alkotók, akkor kap élénk, megható és nagyon vicces show, ami akkor változtathat a végtelenségig. Egyébként magam is többször figyeltem a “Hivatalra”, és itt nem fogok megállni.

zátonyok

Artem Remizov
Szerző Lifhaker

Azt tanácsolom, hogy nézze meg a “Weeds” showt a Showtime-on. Ez egy meglehetősen szokatlan nézőpont a téma maguk tudják, mit: mérsékelten komikus, mérsékelten drámai, nem hiányzik a vicces abszurditás.

Nancy nevű anyáról szól, akinek a férje haldoklik. Annak érdekében, hogy a család életben maradjon, ő kezd el eladni gyógynövényeket a szülővárosában. Tovább hengerelt. A tágas képek, amelyek a nyolc évszak alatt alakulnak ki, kényelmes 25 perces időmérő sorozatot, diszkrét hangulatot és érdekes történelmi boltíveket.

programozók

Maria Lyubimova
A Lifehacker szerkesztő

Nagy brit komédia a támogató személyzetről, akik mindig idióta helyzetbe kerülnek, mert képtelenek élni. A “Számítástechnikai szakembereknél” minden rendben van: színészek, vicces viccek, amelyek minden egyes megtekintés után csak nevetséges, lenyűgöző cselekménynek tűnnek.

Ne féljen attól, hogy a sorozat számítógépes tantárgyak miatt érthetetlenné válik. Ő a találkozókról, a csapat kapcsolatairól és a barátságról. Az egyetlen hátrány – túl kevés sorozat.

Scarlet Hearts

Anastasia Pashkevich
Szerző Lifhaker

A 20-as sorozatú dorama 2016-ban talán a legjobb, amit az utóbbi időben láttam. Ez egy olyan lányról szól, aki 1000 évvel ezelőtti napjainkból származik, aki megpróbálja megváltoztatni a koreai trónra vonatkozó küzdelem kíméletlen történetét.

Minden naiv módon és játékosan kezdődik, de minden sorozatban a felhők vastagodnak. A sorozat finoman mutatja, mi van az emberek rettenetes akciói mögött, és hogy a hatalom romjai élnek, felmerül a kötelesség, az odaadás és a szeretet kérdése.

Concorde Flight

Natalya Skornyakova
A Lifehacker szerkesztő

Brett és Dzhemeyn pásztorok Új-Zéland, New Yorkba költözött, hogy egy sikeres népzenészek, de az út a hírnév, persze, tüskés.

A csúcspontja a show, hogy az élet gondjai és belső monológok hirtelen átalakult egy bájosan buta lyrics: a lányokról és a pártok, a francia nyelv és a „Lord of the Rings”, a felkelés robotok és Albi – sárkány-rasszista.

És ha már ismeri a rendező Taiki Vaititi nevét és az ő “Real Ghouls” nevét, akkor a “Concorde Flight” különösen nem lehet kihagyni. 😉

Maradj életben

Lera Merzlyakova
Szerző Lifhaker

A kultusz TV-műsor a nulla kezdetéről. A C „Lost” kezdte a szenvedélyem szappanoperákat: a hétvégén otthon maradni tévét, hogy mi volt az utasok repülés 815. Sokan kritizálták a sorozat fináléjában az a tény, hogy „semmi sem egyértelmű”, de nekem úgy tűnik, a vége kiderült megható és logikus. És igen, én vagyok az egyik olyan rajongó, aki még mindig szívesen emlékszik a számokra 4 8 15 16 23 42.

Fargo

Artem Kozoriz
Szerző Lifhaker

Imádom a “Fargo” -t egy hűvös történet és váratlan cselekménycsavarokért. Leginkább a második évad a 70-es évek vidéki városa és a színes karakterek kíséretében. Az egész sorozat a légkörébe merül, és nem hagyja el a végéig. Győződjön meg arról, hogy tetszik-e a bűnözői történetek az igazolt erőszakos részekkel és a fekete humorral.

Éles csúcsok

Maxim Volotsky
Szerző Lifhaker

“Sharp csúcsok” – dráma az utcai bűnözők leszereléséről. Kegyetlen, néha piszkos, de nem hiányzott a varázsa. Az első világháború után a brit utcák stílusos jelmezei, belsőtermei és meggyőző látványa lenyűgöző. És a Killian Murphy, Tom Hardy és más tehetséges színészek által megtestesülő fényes karakterek nem hagyják, hogy unatkozzon.

Nagyon szeretjük nemcsak a tévéműsorokat, hanem a filmeket is. Gyere ide, hogy válasszon valami jót az esteért!