Hvad du behøver at vide, før du ser den nye “Løb i en labyrint”

25. januar i Rusland vil blive frigivet i rullende “Kører i labyrinten: Et lægemiddel fra døden.” Dette er den tredje del af den fantastiske anti-utopi, baseret på den samme navngivne bestseller af den amerikanske forfatter James Dashner.

De to første dele var meget vellykkede. Efterfølgeren fik fans, filmen var loyal overfor kritikere. Billedets succes bekræftes af kassekontoret: med et samlet budget på 95 millioner dollars, indsamles film i det verdensomspændende box office mere end 660 millioner.

Før du går i biografen på “Kørsel i en labyrint: En kur mod døden”, skal man se på de to foregående dele. Og det er 4 timer fritid. Men rolig! Lifehaker snakker om alt, hvad du behøver at vide, før du ser en ny film.

OBS venligst! I teksten er der spoilere.

Hvem er hvem?

Gleyder. En teenager, der faldt i hænderne på organisationen POROK. og blev hendes ejendom. Alle gladers er berøvet hukommelse. Det eneste de husker, er deres navn. Teenagere gennemfører medicinske forsøg.

Kører i labyrinten: tegn

Immun. En teenager, der har immunitet mod en virus, der har ramt menneskeheden.

Virus “Flash”. En sygdom, der gør en person til en slags zombie. Sygdommen er blevet en epidemi og truer menneskeheden.

P.O.R.O.K. Et firma, der leder efter en vaccine mod “Flash” -virussen. Organisationen skaber test for unge og identificerer immunsystemet. Undersøgelser af læger har vist, at antidot mod virus kun er indeholdt i blod hos børn og unge. For at skabe en vaccine skal du ofre dig snesevis af liv hos uskyldige mennesker.

Kører i labyrinten: tegn

“Den højre hånd.” En underjordisk organisation, der kæmper med POROK. Dets medlemmer ønsker at udnytte virksomhedens ressourcer til at støtte en sund del af verdens befolkning – dem, der ikke kontraktede viruset.

Hvem er god, og hvem er dårlig. Baseret på resultaterne af de to film er det ikke klart, hvem der er den største skurk: overalt er der svig og løgne. Vælg gleyderov – vil være på den lyse side, vælg POROK. – På mørket.

Grunden

Først en lille undertrykkelse. “Løb i en labyrint” er en trilogi om teenagere, der forsøger at overleve i en post-apokalyptisk verden fuld af kaos og uhyggelige væsner, og på samme tid for at forstå, hvad der sker med dem overhovedet. De kan ikke huske noget: Hvor er deres hjem, deres forældre, hvem de er.

Del 1

Historien begynder i Glade – et firkantigt rum omgivet af store stenmure, bag hvilken er en labyrint. Her bor heretterne i den første film.

Kører i labyrinten: den første del

I tre år kan unge ikke finde vej: Labyrintens design er i konstant forandring, og indenfor live grivers – biomekaniske væsner, der dræber svævefly.

I Glade får en ny teenager – Thomas. Han er en målrettet og risikabel fyr, der fra den første dag vil finde ud af hvad der er. Derfor tager han alt i hans hænder og kommer ud af labyrinten. Med ham er andre teenagere reddet. Men i stedet for at være store, falder de i hænderne på POROK.

Del 2

P.O.R.O.K. skaber en vaccine til menneskehedens frelse, så de behøver ikke ofre deres liv til et par dusin glæder for et godt mål. Han lærer om virksomhedens planer, Thomas og hans venner undslipper fra POROK-basen og finder sig i ørkenen. Livet her er som helvede: overalt er der ruiner, sand og mennesker, der er inficeret med virussen.

Kører i labyrinten: den anden del

Det eneste håb om frelse er den underjordiske organisation Right Hand. Hendes folk gemmer sig i bjergene og modsætter sig POROK.

Heltene kommer til oprørskampen og håber, at det nu er sikkert. Men de bliver forrådt af Teresa – en af ​​gladerne. “Højre hånd” -lejren er ødelagt og tager mange af glæderne, herunder Minho, en ven af ​​Thomas, med hvem de sammen fandt en vej ud af labyrinten.

Hvad skal man gøre næste? Gem fra folk inficeret af virussen og overleve i ørkenen blandt ruinerne? Eller overgive du stadig til POROK for menneskehedens gode?

Thomas beslutter sig for at gå den tredje vej: at give kamp til POROK og gemme en ven. Selv om det ikke er klart: pludselig er det en anden test, der lokker teenagere i en fælde.

Hvem skal vide

Thomas

løber i labyrinten: Thomas

Gleyder. Har lederskab kvaliteter og autoritet blandt jævnaldrende, ofte tager risici, er bundet til hans venner. Tidligere arbejdede han for POROC, men så gav han hemmelige oplysninger om organisationen til “Right Hand” og blev en svævefly.

Theresa

løber i labyrinten:
Venstre – Theresa, højre – Ava Page

Glader, den sidste kom ind i labyrinten. Tidligere arbejdede hun for POROC, men blev en svævefly. Efter at have passeret labyrinten, blev pigen returneret en hukommelse. Hun mindede moderens lidelser fra en dødelig virus, forrådte hun sine venner for at skabe en vaccine og sin egen frelse. Igen tog hun siden af ​​POROK.

Brenda

kører i labyrinten: mærke
Venstre – Thomas, højre – Brenda

Ikke en gleyer, hjalp Thomas med at flygte fra POROK. Pigen har ikke immunitet mod viruset.

Awa Paige

Medarbejder POROK.a, søger en vaccine mod viruset.

Jenson

Kører i en labyrint: Jenson
Venstre – Jenson, center – Teresa, højre – Ava Page

Medarbejder POROK, hunts til svævefly.

“Kører i labyrinten: Et lægemiddel fra døden”

Den tredje del af den populære efterfølger kommer ud den 25. januar. Her er den officielle trailer:

Den sidste del af “Runner i labyrinten” skulle udgives for et år siden, men der opstod en ulykke under optagelsen af ​​filmen. Skuespilleren, der spiller hovedpersonen (Dylan O’Brien), blev såret, fyren blev indlagt på hospitalet. Skaden var så alvorlig (hjernerystelse, brud og lacerations), at produktionen af ​​filmen blev udskudt på ubestemt tid.

Ikke desto mindre skete skuespilleren, filmen blev skudt, fansen glæder sig og venter på premieren. Gå og dig. Efterfølgeren sammenlignes med “Divergent” og “Hunger Games”. Dette er en nem film med en interessant historie og en god cast. De tidligere dele af trilogien blev fængslet og holdt i spænding, selv på trods af forudsigelighed og primitive dialoger.

Filmens særegenhed er, at seeren efter to dele ikke ved, hvad der skete med teenagere og verden, hvor de bor. Tilsyneladende vil historiens nedbrydning være i tredje del, og det lover at være interessant.