Nemojte ući u um programiranja? Pokušajte ga igrati!

Programiranje je dosadno. Programiranje je teško. Ovo je nerazumljivo, komplicirano i dosadno.

Da, takve misli mogu doista nastati kada gledaju na dugu liniju koda, strašnu završnu prozor i bradavice programera koji žive u nekom svijetu. Međutim, to nije tako, pa čak i najteža stvar može biti nezanimljivo fascinantno. Dokazujte ovaj predivni projekt Code Combat, koji će vam pomoći da naučite osnove programiranja u obliku igre.

Stranica za borbu protiv kôda nudi nam pravu online igru ​​RPG žanra, jer napredujete kroz osnove JavaScript jezika. Razvijatelji su stvorili punopravnu povijest, u kojoj morate upravljati čarobnjakom koji pupi, koji obavlja različite zadatke tijekom zanimljive priče. Međutim, čarobnjaci ovog čarobnjaka su različite JavaScript naredbe. Stoga, da prođete cijelu igru, morat ćete se dobro sjetiti!

Kôd borbe

Važna prednost Combat Code je da je igra savršeno lokalizirana, tako da ne morate baviti engleski, osim programiranja. Usput, igra ima vrlo moćan stvarni bonus: onaj koji će proći kroz cijelu igru ​​i doseći najvišu razinu, autori obećavaju da će pomoći u radu uređaja u SAD-u. A za one koji su već dobro savladali JavaScript, postoji multiplayer način na kojem možete demonstrirati svoje vještine u iskrenom dvoboju.

Kôd borbe

Tu je i vlastiti urednik razine s kojim možete mijenjati igru, ponuditi svoje zadatke ili čak cijele tvrtke. I to je uspješno učinjeno od strane mnogih programera, budući da se oko projekta već formirala prilično velika zajednica.

Ako ste, zahvaljujući projektu Combat Code, aktivno zainteresirani za programiranje i odlučili ste ga potpuno učiti ili naučiti drugi jezik, ovdje su neke tajne adrese – 5 najboljih besplatnih resursa za programiranje učenja.

Kôd borbe

Loading...