10 uddannelsesmæssige og kognitive podcasts på russisk

1. Kulturhistorie

Tilmeld dig: iTunes, RSS.

Podcast af uddannelsesressource “Arzamas”. Udgivelser er audiolectures om forskellige humanitære emner fra det antikke romerske religion til moderne danse. Materialer udarbejdes af inviterede forskere og redaktører af projektet.

2. The Big Beard Theory

Tilmeld dig: iTunes, RSS.

The Big Beard Theory eller “The Big Beard Theory” er en populær science podcast om rum, fysik og højteknologi. Værten, sammen med de inviterede gæster, diskuterer og præsenterer for lytterne komplekse men vigtige og fascinerende emner.

3. Hobby Talks

Tilmeld dig: iTunes, RSS.

Forfatterne af denne følelsesmæssige podcast rejser mange forskellige emner for at maksimere din og dine horisonter. Men de fleste af episoderne er afsat til spørgsmål om historie og populærkultur. Lovers af fiktion, desktop og rollespil skal lytte.

4. Det vil blive gjort!

Tilmeld dig: iTunes, RSS.

Lyd om produktivitet og hemmelighederne til succes. Episoder kommer i form af interviews med iværksættere, ledere og andre fagfolk fra forskellige brancher.

5. Newochem

Tilmeld dig: iTunes, RSS.

Podcast af Internet-projektet med samme navn, hvis medlemmer vælger de bedste artikler i udenlandske publikationer og oversætter dem til russisk. Lydversioner af disse tekster, du kan høre i podcast “Newooch”. Blandt de emner, der vises i emnerne – samfund, videnskab, teknologi og kultur.

6. Brendyutina

Tilmeld dig: iTunes, RSS.

Ledere af dette show fortælle publikum historien om mærker. Fra dem kan du høre, hvordan de kendte virksomheder startede deres vej, hvad de opnåede, og hvilke ændringer i samfundet dette ledte.

Sag sag

Tilmeld dig: iTunes, RSS.

Programmet “Case of the Case” har socialt vigtige emner relateret til de seneste verdensbegivenheder. For lytterne, redaktørerne af webstederne “Post-Science” og “Medusa” -sprog. “Hvem skal tro på historier om vold?”, “Hvad er forældre til?”, “Hvorfor har vi ikke ret til privatliv?” – Spørgsmål rejst af lederne.

8. Naked Science

Tilmeld dig: iTunes, RSS.

Podcast af den populære videnskabelige populære publikation. Hvert problem er en kort lydfordeling med de vigtigste nyheder fra verden af ​​videnskab og teknologi i løbet af den sidste uge. Informativ og uden vand.

9. Eliminering af analfabetisme

Tilmeld dig: iTunes, RSS.

Showet fra radioen “Mayak”, hvis leder – Doctor of Philology – undersøger nuancer af det russiske sprog og sprogkultur. Nogle gange – på eksemplet af klassiske eller nutidige værker.

10. Lifehacker podcast

Tilmeld dig: iTunes, RSS.

Glem ikke at abonnere på vores podcast om produktivitet, uddannelse, sund livsstil og andre traditionelle emner for Lifhhaker.

Loading...