10 udenlandske projekter og uddannelsesprogrammer, der er opmærksomme i 2016

Hvis du vil have det næste år at være frugtbart for dig, vil du blive fortrolig med nye mennesker og lande, skal du gøre ting, du aldrig har gjort før – vi kan tilbyde flere gode muligheder, der kan hjælpe med at gøre dette.

For at få en chance for at få en unik oplevelse, at gøre videnskab og at rejse verden, tilbringe en vinterferie med brug: Påfør at deltage i de mest usædvanlige og interessante udenlandske projekter i 2016.

Frivilligt Husky Care Project i Canada

Hvad kunne være bedre end at gå til et snedækket land for at passe på blå øjne hunde? Deltagerens forpligtelser: at lege med husky og fodre dem, for at rydde op i planteskoler og til tider at rydde sneen. Projektets varighed er 3 måneder. De frivillige er forsynet med indkvartering og måltider. Projektet varer hele året rundt, du kan søge i forskellige årstider.

Mere →

FNs ungdomsforum i Baku

FN’s Alliance of Civilizations holder et internationalt ungdomsforum i Baku for at skabe en platform for en åben dialog mellem forskellige kulturer og folk. Hovedkravet for deltagere er et højt niveau af engelsksprogede færdigheder til at deltage i diskussionerne i afdelingerne. Arrangørerne af forumet betaler billetter til Baku og tilbage, 4-dages indkvartering, måltider og kaffepauser, transfer fra lufthavnen.

Frist for ansøgninger – 17. januar kl. 23:59 New York tid.

Mere →

Frivillige projekter fra Tysklands regering

Taler du tysk? Dernæst være opmærksom på langsigtede frivillige programmer i Tyskland. Arrangørerne yder visumstøtte, 150 euro pr. Måned til personlige udgifter, indkvartering og gratis træning på seminarer afsat til en lang række spørgsmål. Et sæt deltagere afholdes to gange om året. Ansøg om sommeren er nødvendig indtil slutningen af ​​vinteren.

Mere →

Frivillige i Peru

At arbejde med børn i Peru er lærere, kunstnere og unge ledere på lang sigt behov. Deltagerne får mad, indkvartering, fleksibel arbejdstid, fri adgang til internettet. Din viden om spansk vil være et plus i udvælgelsen af ​​kandidater. Deltagerne skal være over 18 år. Erfaring med at arbejde med børn er også meget ønskeligt.

Mere →

Konkurrence af essays af unge ledere

International Research Foundation i Schweiz tilbyder unge og ambitiøse mennesker til at prøve deres hånd på at skrive essays om aktuelle emner. Arrangørerne betaler en tur til Schweiz – fly og indkvartering. Prisfonden leveres. Deltagerne vil også kunne deltage i møder med statsledere, kendte forretningsmænd og politikere.

Frist for ansøgninger er 1. februar.

Mere →

Videnskabelige og uddannelsesmæssige program i Mexico

Unge fagfolk interesseret i innovation, social forskning og socialt iværksætteri – dette er forslaget til dig! Du kan få et stipendium til at studere i Mexico, der dækker alle udgifter. Der er også mulighed for at komme til landet med sin familie.

Frist for ansøgninger er 31. januar.

Mere →

Tyske kurser i Wien

I januar-februar har du mulighed for at rejse til Østrig for billige intensive tyske studier. Hvis du længe har ønsket at stramme din tysk og rejse rundt i Europa, skal du hellere søge. Klasser holdes dagligt til frokost. Om aftenen – fritid for udflugter og gå rundt i byen.

Mere →

Vinterskole for internationale relationer i Genève

Genèves diplomatskole inviterer de unge politiske forskere til at deltage i vinterprojektet “europæisk integration: udfordringer, kriser og nye strategier”. Inden for rammerne af programmet afholdes der forskellige foredrag, seminarer, rundbord og udflugter til internationale organisationer. Omkostningerne er 1 350 francs.

Ansøgningsfrist er 11. januar.

Mere →

Vinterskole i Italien

At blive deltagende i videnskabelig forskning inden for genetik og neurologi inviterer universitetet i Padua. Hvis du er en ung specialist på et af disse områder og har længe ønsket at rejse rundt i Italien, bedes du anmode om det – antallet af pladser er begrænset. Universitetet opkræver ikke yderligere betalinger. Forresten er byen Padua ikke langt fra Venedig!

Frist for ansøgninger er 20. januar.

Mere →

Undervisning i engelsk i Sudan

Hvis du i det nye år har opfattet dig selv en unik livserfaring eller en samfundsmæssig vigtig handling, kan du blive en frivillig-lærer for engelsk i Sudan. Den udsender organisation er placeret i London, det fungerer sammen med Undervisningsministeriet og Sudans regering. Hvis du vil prøve, men tvivler på den officielle hjemmeside, kan du finde tilbagemelding fra frivillige fra hele verden, der allerede har deltaget i projektet. Arrangørerne betaler for indkvartering, måltider og ekstraudgifter, og deltagere får et lille stipendium. Ansøgninger om deltagelse i programmet afholdes hele året rundt.

Mere →

Og endelig en vigtig regel: Hvis du er interesseret i noget, forsink ikke indgivelsen af ​​ansøgninger og dokumenter til deltagelse i projektet. I ferien før ferie kan du gå glip af muligheden for at komme på projektet i det nye år. Tør, udfyld listen over dine præstationer, og vigtigst, husk: “Som nytår vil du mødes, så du vil bruge det”!

Loading...