Boom: glazba iz “VKontakte” je sada ovdje

Što će se dogoditi s glazbom u društvenoj mreži “VKontakte”

Aplikacija će izgubiti samo jednu funkciju, ali vrlo je važno – mogućnost spremanja audio zapisa u memoriju. Ako ste uvijek slušali glazbu s VKontaktea s računala, onda će vam ove inovacije biti nevidljive.

Što je Boom

Boom ima vrlo niske rezultate na Google Playu i App Storeu. Prosjek – 2,1 bodova. Međutim, tvrdnje više nisu na funkcionalnosti i funkcioniranju aplikacije, već na samu činjenicu za koju glazbu sada treba platiti. Ljudi još uvijek nisu spremni za to.

Zasebna aplikacija za glazbu ima jednu veliku prednost – zapravo, mogućnost predmemoriranja. Također ima drugačiji dizajn, postoje sekcije s preporukama i novostima. Na vrpci se pojavljuju svi zapisi prijatelja, javnih grupa i skupina kojima je glazba povezana.

Boom - dom Album u Boomu

Glazbu se može slušati pojedinačnim pjesmama, albumima ili u cijelosti reproduciran diskografijom izvođača. U ovom slučaju, službene pjesme umjetnika iz artefakata obožavatelja nisu odvojene. Na primjer, ako započnete pjesme Ed Shiran, možete iznenada igrati “Photograph (Felix Jaehn Remix)” u vašim slušalicama. Tako sam iznenađenje.

Nema pretraživanja albuma. Morate pronaći pjesmu iz albuma, reproducirati je i samo idite na album putem kontekstnog izbornika. Morat ćete predmemorirati jednu pjesmu odjednom. Ako želite spremiti cijeli album kako biste kasnije mogli poslušati, dodajte svaku pjesmu u knjižnicu i pretpakirajte ga. Neke pjesme su iz nekog razloga nedostupne.

Boom - reproduciraj pjesmu Boom - audio snimanje nije dostupno

Što ako Boom ne radi?

Mnogi korisnici imaju zapise koji se ne spremaju kada je pretplata aktivirana. Također sam se našao u ovom problemu. Pomoglo je sljedeće: otkazao sam pretplatu, ponovo instalirali aplikaciju i ponovno ga izdali.

Troškovi i konkurenti

Mjesečna pretplata na Boom košta 149 rubalja. Konkurenti imaju slične cijene: 159 rubalja u Google Play glazbi, 169 rubalja u Apple Music i 169 u rubrici Deezer. Prvi mjesec je besplatan. Ako vam se to nije svidjelo, ne zaboravite otkazati pretplatu, inače će novac automatski biti otpisan.

Po mom mišljenju, konkurenti su bolji. Sučelja su logičnija, prikladnije je slušati glazbene albume i diskografije. Preporuke su naprednije i zanimljive: uvijek možete pronaći nešto novo za sebe. U aplikaciji Boom, oni su, ali mnogo manje različiti.

Boom preporuke Usporedite Google Play glazbu s Boomom

Zašto je Boom?

Boom ima jednu prednost, ali za mnoge će biti odlučujući: ne morate ponovno stvoriti knjižnicu. Ako ste slušali glazbu samo na društvenoj mreži „Vkontakte”, sve pjesme su već u primjeni, samo treba prijaviti na svoj račun. Usluga nudi otprilike istu funkcionalnost za isti novac kao i natjecatelji, ali buka će biti manja.

Pročitajte također:

Loading...