Slušajte u pokretu: popis za reprodukciju i preporuke za odabir zvuka

Popis za reprodukciju koji vam pomaže da ostanete na pravom putu

Uzeli smo 50 životno-afirmirajućih skladbi različitih vremena i žanrova. Jedini kriterij za ujedinjavanje za njih je da su ugodni promatrati nesmetanu promjenu krajolika izvan prozora.

Reprodukcija popisa za reprodukciju u programu Apple Music →
Reproduciraj popis za reprodukciju na Google Play glazbi →

Što mogu slušati na putu

Za one koji ne vole naš popis za reprodukciju, pripremili smo preporuke za odabir zvukovne pratnje za putovanje.

glazba

Biti na putu, naići na različite krajolike i vremenske uvjete. Ponekad prolazimo uz cestu, a ponekad stojimo u prometnim gužvama. Na popis za reprodukciju niste umorni, glazba u njemu također mora biti drugačija.

Ako tražite pjesme za putovanja, pokušajte ne udariti u krajnosti. Previše spore i melankolične pjesme mogu opustiti čak i budan vozača i agresivne skladbe – da se odveze s ceste.

U dugom i dosadnom putovanju, pokušajte slušati pjesme koje volite pjevati zajedno, pogotovo ako ne putujete sami. Ako volite seriju “Kako sam upoznala tvoju majku”, onda znate ovaj zarazni utjecaj pjesme The Proclaimers grupe koja je prošla oko 500 milja.

Audio knjige

Audioknjige – odličan način da prođe vrijeme na putu, i nije važno da li ste putnik ili vozač. Međutim, ako u automobilu ima više od dvije osobe, slušanje možda neće biti ugodno. Isto vrijedi i za podcaste.

Odabirom radova pomoći će vas posebnim uslugama i prodavaonicama online literature. Na primjer, na litres.ru možete slušati izvod iz audioknjige prije nego što kupite.

radio

Kada ste umorni od unaprijed snimljene glazbe, radio će vam pomoći. A ako niste lišeni okusa, onda ćete iz repertoara najpopularnijih FM postaja umoriti još brže. U tom će slučaju Internetski radio biti spremljen.

Online radio stanice su tisuće. Uvijek postoji jedan koji vam odgovara, ali postoji jedna nijansa. Slušanje bilo kojeg od njih prijeti čvrstom minusu na ravnoteži telefona, ako putujete na velike udaljenosti. S ovim se možete nositi na sljedeći način: unaprijed pogledajte stanicu i idite na njezino mjesto. Svi glavni radio kanali stavljaju svoje popise za reprodukciju. Samo ćete morati preuzeti pjesme s tih popisa.

Kakvu vrstu glazbe volite za putovanje? Dijelite u komentarima.

Pročitajte također:

  • 8 savjeta za one koji su se prvi puta okupili na putovanju automobilom →
  • Putovanje automobilom: kako se pripremiti, kako bi blagdani bili uspješni →
  • 7 streaming usluga, s kojima je glazba uvijek pri ruci →