10 Instagram csatornák, amelyekre feliratkozni

Számos Instagram szolgáltatás tekinthető a világon a legagrászóbb helynek, ahol az ételkiállításosok rohanják a labdát, puffadt ajkak és más hipsterek. És valóban, a kép hosting által kínált formátumnak nincs sok köze a komoly munkához. Azonban minden szabály kivételeket jelent. És ebben a cikkben találsz akár 10 ilyen kivételt is – olyan munkatársak beszámolói, akik csodálkozni fognak, csodálnak, vagy akár megrémítik őket.

@dguttenfelder

@dguttenfelder Instagram

David Guttenfelder (David Guttenfelder) idén a TIME magazin az Instagram szolgáltatás legjobb szerzője. És ez nem meglepő, mert munkáit az Associated Press és a National Geographic rendszeresen publikálja. A fotókat bolygónk különböző sarkai mutatják be nekünk, és különböző stílusokban készülnek.

@philmoorephoto

@philmoorephoto Instagram

Phil Moore szabadúszó fényképész Kelet-Afrikában. Az egzotikus tájképek képei és a helyi lakosság hétköznapi életének részletei lehetővé teszik, hogy jobban megismerjék ezt a rosszul tanulmányozott régiót.

@ benlowy

@benlowy Instagram

Ben Lowy (Ben Lowy) dokumentumfilmként ismert, és ebben a minőségben megjelent a TIME oldalain. Különösen jó embereket elfoglal az élet különböző fordulópontjaiban. Az Instagram oldalán azonban nagyon érdekes absztrakt művek csúsznak el. Ez a fiók egyértelműen érdemes feliratkozni.

@michaelchristopherbrown

@michaelchristopherbrown Instagram

Michael Christopher Brown fényképezte a National Geographic-ot, és érdeklődési területe kiterjed a Manhattan mindennapi életéről a kongói háborúba. Az ő képeit a HBO-csatorna dokumentumfilmjein, valamint a világ minden táján kiadott szaklapokban használták.

@marcusbleasdale

@marcusbleasdale Instagram

Marcus Bleasdale (Marcus Bleasdale) műveinek tárgya elsősorban az emberi jogok tiszteletben tartását érinti. Ennek megfelelően sok időt tölt el azokban az országokban, ahol még csak nem is hallottak, és egyedülálló egzotikus képeket hoz. Azok a szerzők, akik tudják, hogy mindenkinek meglepjenek saját fotóval.

@edkashi

@edkashi Instagram

Ed Kashi (Ed Kashi) egy másik, a Közel-Keleten dolgozó National Geographic fényképész. Az utóbbi időben főleg Szíriára koncentrál, így ha látni szeretné, mi történik valóban, akkor írja alá ezt a csatornát.

@randyolson

@randyolson Instagram

Randy Olson dokumentumfilmjei (Randy Olson) lehetővé teszik, hogy megnézzük Indiában, Ausztráliában és Óceániában a legsötétebb és legkevésbé kutatott sarkokat. Nemcsak az őslakos népek életét és szokásait távolítja el, hanem olyan csodálatos tájakat is, amelyeket az Instagramban máshol nem talál.

@dayzdandconfuzd

@dayzdandconfuzd Instagram

A város utcáin fekete-fehér fényképek meglepően művészi, és David Ingraham munkája ezt tökéletesen bizonyítja. Csatorna nézésével számos földrészet meglátogathat a különböző kontinenseken, és megnézheti a titkos életüket a szürke árnyalataiban.

@acestyles

@acestyles Instagram

New York-i fotográfus Ariel C szereti a városát, és ez az érzés bizonyítja a saját munkáját. A város őslakos lakói meglepődnek azon képességével, hogy újszerű perspektívákat találnak a jól ismert tárgyakról, és mindenki más csodálja a nagyváros fenséges szépségét.

@kevinruss

@kevinfrayer Instagram

Photojournalist Kevin Frayer (Kevin Frayer) Ázsiában él és Getty Images-hoz hajt. Ha előfizetsz a csatornádra, akkor sok izgalmas képet fog látni e kontinens szívéből. A keleti csodálatos kultúra nem hagy el közömböset.

Mint látható, a pecsétek, a selfies és az Instagramban elfogyasztott lemezek hatalmas dominanciája között megtalálhatóak a nagy fotóművészet valós példái. Azt akarod nézni, hogy mit akarsz utánozni, és ki sokat tanulhat. És melyik Instagram csatornákon állsz?