8 tipp, hogyan lehet tökéletes öngyilkosságot készíteni és sok szeretetet gyűjteni

1. Kerülje a közvetlen napfényt

Ellenkező esetben az arcnak olyan árnyékai vannak, amelyek elrontják a képet. A felvétel legjobb körülményei egy felhős vagy felhős nap. Ha a nap ragyog a talán és a fő, akkor készítsen képeket az árnyékban.

2. Válassza ki a megfelelő hátteret

Függetlenül attól, hogy a háttér semleges vagy világos, az ízlés kérdése. A lényeg az, hogy a háta mögött semmiféle zűrzavar nem volt. Otthon kiváló háttér lehet gyönyörű kockás. De jobb, ha kint akarsz kijutni és fotózni a fákkal szemben vagy egy érdekes épületben.

3. Ne féljen megismételni

Hol kaphatok ötleteket, ha nem a saját kazettámból. Figyelje a fotókat szokatlan kamerás szögekkel, pózokkal vagy háttérrel. Adja hozzá őket a kedvenceihez, majd próbálja meg újra létrehozni a kívánt képeket.

4. Állítsa be az időzítőt

Ha nincs olyan ember, aki képeket készítene, vegye a dolgokat a saját kezébe. Szó szerinti értelemben. Például időzítőt helyezzen a telefonra, vagy vegyen egy speciális konzolt. Kivételes esetekben segítséget kérhet egy járókelőtől.

5. Fogjon sok képet

Egy aranyszabály a kezdőnek: a több jobb. Fogjon annyi képet, amennyire csak lehetséges, még egy szögből is. Bármelyik ilyen fotó.

6. Hagyja, hogy a szemek ragyogjanak

A felvételkészítés során próbáld meg elkapni a szemed tükröződését, és hangsúlyozni őket feldolgozáskor.

Lifehack: vigyen fel egy kis kiemelő a közepén a felső és az alsó szemhéj, és nézd lesznek nyitva.

7. Ne feszítse magát

A természetellenesség elkapja a szemét. Pihenjen és mozogjon többet. Ezután a képek élénkebbek és érdekesebbek lesznek.

8. Adjon hozzá élénk ékezeteket

Például kalapot, fülbevaló fülbevalót vagy szaftos rúzsot. Az ékezetek segítenek létrehozni a megfelelő képet, és felhívják a figyelmet a fotóra.