Miért nem kell találkoznia üzletemberekkel?

Ez a csodálatos publikáció megragadta a szemünket a VK.com-ban. A szerző kifejti, hogy miért ésszerű kérdésekben kapcsolatokat vagy az épület egy család a legjobb elkerülni az embereket, akik részt vesznek az üzleti életben, és ők inkább „egyszerű romantikus, bátor pilóták és hajósok.”

A lányoknál az üzletember képe úgy néz ki, mint ez: sikeres, pénzes, nagylelkű, jó autóban, nem sok munkát, sokat pihent, minden az életében jó. De …

Valójában mindent teljesen más. Sok nehézséggel és problémával szembesülsz, és sokszor sajnálod, hogy nem választottál másik embert magadnak.

Ne feledd, és jobban írj.

Az üzletember nem szakma

Először is, értsd meg, hogy egy üzletember nem szakma, hanem az élet és a gondolkodás módja. Mi a mínusz itt? Igen, nagyon egyszerű. Az a tény, hogy amikor egy személynek van egy szakmája, egy foglalkozása (zenész, művész, mérnök), egyetlen vektorban gondolkodik, tőle majdnem tudja, mit várhat. Az üzletember egyfajta érthetetlen dolgok egy csoportja, mindig próbálkozik, kísérletekkel, egyáltalán nem kiszámítható. És talán a szép ajándékokkal kapcsolatban ez is jó, de a legtöbb lány számára ez a nagyszerű stressz.

Üzletember jele

Ezután a karakter. Nincsenek olyan üzletemberek, akik könnyedén önelégültek. Az üzletember karaktere nagyon nehéz, igényes viselkedés, gyakran kompromisszumok nélkül. Másként. Itt nem engedheti meg magának, vagy hagyja, hogy kompromisszumokra kerüljön. Naiv, azt gondolni, hogy az üzleti életben egy, de otthon egy másik. Egy üzletember számára nincs “munka / ház” kapcsoló … És ez a következő probléma …

Az üzletember munkájának ütemezése

Egy üzletember mindig működik! Még akkor is, ha nem működik, működik. Még akkor is, amikor pihen, működik. Még akkor is, ha virágot ad neked, és szép dolgokat mond, ő dolgozik. Az üzlet folytonos agyi folyamat. Egy üzletember nem tud kapcsolódni a munkából, ahogy mások is. Folyamatosan mindent át kell gondolnia, ellenőriznie kell, számolnia kell a lehetséges helyzeteket. Ráadásul, ha nincs munkája, elemzi mindazt, ami körül zajlik, és megpróbálja eltolódni az üzletéhez. Az üzletember üzlet olyan vírus, amely nem gyógyítható meg.

Amikor egy üzletember egy időpontban virágot ad, és szép dolgokat mond, dolgozik.

Egy üzletembernek nincs hétköznapja vagy szabadnapjai. Minden nap dolgozik rajta. Ráadásul neki nincs korai, késői vagy reggeli / este fogalma. Van egy koncepció a “kényelmes idő egy tranzakció / tárgyalás / üzlet, stb” AND ha úgy találja, hogy kényelmes az ülés, hogy 3 vasárnap este, akkor megy erre a találkozóra.

Az üzletember fő értéke

Egy üzletember számára az élet legfontosabb dolog az ő üzletága. És ezt meg kell érteni. Igen, persze, amikor megjelenik egy feleség és a gyerekek, akkor más értékek jelennek meg, de addig a pillanattól kezdve a legfontosabb dolog az üzlet. Igen, valójában, és gyerekek számára egyfajta üzlet. Egy üzletemberrel való kapcsolat nagyjából olyan, mint egy új vállalkozásba való beruházás. Nagyon kockázatos, nem az a tény, hogy a munka, így a korai szakaszban, készek vagyunk, hogy egy nagy valószínűséggel, hogy az üzleti (családi) nem fog működni. Ezért, bár az üzletember hajlandó időt és figyelmet fordítani egy ilyen “projektre”, de sokkal kisebb, mint a fő üzleti / üzleti tevékenysége.

Amikor egy lány úgy gondolja, hogy egy üzletembernek sok pénze van, valószínűleg nem számít arra, hogy a legtöbb pénzt soha nem fog viselni ruhákra, ajándékokra stb. Még akkor is, ha a fizetése milliókra becsülhető, csak a pénzt csak egy kis részét fogja eltölteni a pihenésért és a szórakozásért, többnyire visszatér üzleti vagy más projektekbe. Az üzletember kreatívan gondolkodik. A pénz pazarlása nem koncepciója a teremtésnek. Tehát, ha látsz egy kabátot 100 ezer rubel, és arra gondolok, milyen szép vagy benne lesz keresi, hogy egy üzletember a bunda 2-4 fizetések alkalmazottai, illetve az elmaradt haszon 15% vagy több évi női a vállalkozás tőkésítésének lehetséges növekedése.

Térjünk vissza a munka ütemezéséhez. Mint már írtam, egy üzletember számára nincsenek hétköznapok vagy szabadnapok, mindennap dolgozóként. Ezért haszontalan kérni tőle, hogy egy hétvégét töltsen veled, ha úgy döntött, hogy dolgozik. Plusz, egy üzletember megpróbál a hatékonysági kérdésekre gondolni. Ezért valószínűleg úgy dönt, hogy jóval jövedelmezőbb egy hónapig dolgozni egyáltalán szabadnapok nélkül, és csak akkor töltheti le teljes egészében 1-2 hétig meleg országokban. Tehát hozzászokjon ehhez az ütemtervhez. De mindenképpen ne felejtsd el, hogy a nyaraláson fog dolgozni.

“Számodra fontosabb az üzlet, mint én?”

Nagyon ritka az üzletember számára, hogy szétkapcsolja az üzleti folyamatot. És megismétlem, hogy egy üzletember számára az üzleti élet az élet legfontosabb dologja. És ne próbálja megkérdőjelezni olyan kérdéseket, mint például: “Számodra az üzlet fontosabb, mint én?” Ha nem akarsz igazan válaszolni. Úgy tűnik, hogy közel van, de magányosnak érzi magát.

Barátság egy üzletember szemével

Egy üzletember ritkán találkozik barátaival, hacsak nem kell megvitatni a dolgokat. Még ritkábban is készen áll arra, hogy találkozzon a lány barátaival. Mert hisz a hatékonyság szempontjából. Hogy megtudja, hogy van, csak hívjon. Kommunikáljon valakivel, anélkül, hogy értékes információkat kapna, amelyek hasznosak lehetnek a jövőben – ez nem hatékony. És biztosan nem fog menni minden héten veled a szüleiddel “meglátogatni őket”, mivel ez az? Helyesen – hatástalanul.

Mikor találja az üzletember békét?

Az üzlet mindig fejlesztés. Minden cél köztes, a végső cél nem. Ezért egy üzletember soha nem fog nyugodni az üzleti szenvedélyében. De neked lányok, a szenvedélye könnyen elhalványul.

Egy üzletember szereteti a fejlődést és a sokszínűséget. Ez a fő probléma egy család létrehozásához egy üzletemberrel. Nagyon nehéz lesz meglepni őt, és folyamatosan javítania kell. Sokan azt gondolják, hogy ez könnyű. Talán, de nem egész életen át.

Mit akar tőle?

Ne higgy el egy üzletember, aki egy gyönyörű lányt szeretne lenni mellé, és gondoskodik otthoni kényelméről. Hülyeség! Szükségünk van egy kényelmesen bérelt nevelőre, táplálékra van szükségünk – bérelhetünk egy szakácsot. Még valamire van szüksége … És pontosan – néha nem ismeri magát, mert mindig keres.

És fontos megérteni. Az üzletemberek számára hatalmas számú lány vadászik, ők ilyen “csúcsmodellek”, csak férfiak között. A férfiaknál az elme és a család és az utódok képessége a legértékesebb, ezért az üzletemberek mindig a női figyelem középpontjában állnak. És annak érdekében, hogy ne csak nyerni, hanem tartani is, nagyon kipróbálni kell. És igen, emlékeztetni foglak rád, ez csak neked van, nincs rá szükséged, a fő cél az ő ügye, nem te.

Lányok, több okból elmondhatom, hogy miért nem találkozhatsz üzletemberekkel, de még több időt tölthetnék ezen a rekordon, mint amennyit elköltöttem. Teljesen hatástalan nekem.

Tehát … Fogalmazz le következtetéseket abból, amit már mondtam.

Ez egy történet volt egy férfi nevében, most valószínűleg meg kell mondanom, hogy ez mind úgy néz ki, mint én, azaz a női harangtorony. A munkáról – ez igaz közel 100%. Mindig működik! Nem mondhatom, hogy egy szuper divatos üzletember férjhez mentem, de mindig is dolgozik, mert szereti a munkáját. Ha először dolgozott volna, nem én, akkor talán soha nem fogta volna meg.

“Amikor egy üzletember egy adott napon virágot ad, és szép dolgokat mond, ő dolgozik.” – de ez az igazság! Mindig működik. Ugrás az éjszaka közepén, és fusson a számítógéphez, hogy leírja az ötleteit, vagy keres valamit – ez meglehetősen gyakori a családi helyzetünkben.

Ő dolgozhat a születésnapján (mint volt az utolsó alkalom), vagy üzleti utazás a mi esküvőnk évfordulóján. Felejthet el nekem egy ajándékot venni nekem, és magával hozhat valamit, amit magának vásárolt, de akkor kiderül, hogy szabadság, és a helyzetből valahogy ki kell mennie. Ennek megfelelően ajándékokat is vásárolok barátoktól és rokonoktól.

És különben is, az én családom nem a három személy (anya, barát és szerető), mint bármely más nő, és négy – Én is személyi asszisztens, mint egy állandó emlékeztető, hogy mit kell tennie, akivel találkozott, és hogy általában azt akarta mondani.

Tudok már elolvasni szemináriumokat vagy tanfolyamokat az internetes projektek és a tartalompolitika népszerűsítéséről, mivel minden új ötlet gördül rám. A képzési közönség szerepét játszom, amely előtt új gondolatok és ötletek fejeződnek ki. Hívhat, amikor elhagytam a gyereket a tengerbe, és 20 percet, hogy beszéljek arról, hogy milyen új tanult, és mi jött fel, és a beszélgetés végén azt mondja: “Ó, milyen jó! Beszéltem veled, miközben sétáltam a bankról a házra. Nem úgy tűnik, hogy bárhová megy! Hadd hívjak később is, amikor meglátogatom az ülést! Van néhány érdekes ötlet, amelyet szerkeszteni kell, mielőtt bemutatnák az ügyfelet … “

Végül azt szeretném mondani, hogy ha úgy döntöttél, hogy feleségül veszi egy üzletembert, a fő riválisod nem lesz kolléga, hanem munka. Igen, édes. És annak érdekében, hogy a férje mindig érdekes maradjon, el kell felejtenie a pihenést és felzárkózni hozzá, tanulnia kell, tanulnia kell, folyamatosan tanulnia kell és soha nem szabad megállnia. Most egy kábelkötegben vagy, és egy irányba kell néznie. Ez nem jelenti azt, hogy most nincs “én”, csak “mi”. De most az én “én” kell sokkal nagyobb súlyt, mint korábban.

Ez egy verseny, bébi, és ha lazítasz, messze mögötted leszel. És nagyon, nagyon, nagyon érdekes. Ha közös érdekei vannak, soha nem fogod unatkozni. És igen, mindig három leszel – te, ő és munkája. De most ez a munka is a tiéd lesz;)